Aliff Syukri Menangis Minta Maaf Pada Pengikut, Umum Undur Diri Dari Media Sosial


2022-08-13 | By edisiviral | 37 Hits

Sejak beberapa hari lalu nama Datuk Aliff Syukri menjadi bualan ramai sehingga menjadi bahan kecaman selepas tular video kontroversinya yang berdangdut dengan penyanyi Baby Shima Sebelum itu Aliff Syukri sudah terkena tempias makian netizen selepas >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSafawi Rasid off market, gadis tak jadi patah hati -Akhyar & Bergson kan ada
Tue, 29 Nov 2022 04:00 | Hits : 13 | MY

Semalam sudah berlangsungnya majlis pernikahan antara selebriti Syifa Melvin dan pasangannya yang merupakan pemain bola sepak Johor Darul Tazim JDT sekaligus menamatkan kontroversi percintaan mereka yang menjadi tanda tanya selama ini Menerusi sebuah...

no image'Adik ipar selalu cemburu, saya bermanja dengan suami pun dia tunjuk muka tak puas hati'
Tue, 29 Nov 2022 18:00 | Hits : 12 | MY

Hasrat bermanja dan meluangkan masa dengan pasangan yang baru dinikahi tergendala dek adik ipar yang dikatakan menaruh perasaan cemburu sehingga sanggup mengganggu hubungan merekaampnbspPengadu memaklumkan suaminya ada menegur perbuatan adiknya itu tetap...

no imageWelcome To The Wedding Of MK & NR Nabila Razali Kahwin Secara Senyap-Senyap?
Tue, 29 Nov 2022 07:30 | Hits : 7 | MY

Muncul spekulasi bahawaNabila Razalitelah berkahwin secara senyapsenyap apabila dia didapati telah memadam kesemua gambarnya di Instagram dan memuat naik gambar berbentuk kolaj yang memperlihatkan dirinya bersama seorang jejaka memakai pakaian berwarna...

no imageSambal Tempe Goreng
Tue, 29 Nov 2022 09:03 | Hits : 4 | MY

Saya sungguh tak faham berpuluh tahun saya menulis bab ilmu yang saya pelajari di blog facebook page atau Instagram saya Tak perlu jadi agamawan untuk berpesan pada jalan kebaikan asal jangan pesan ajaran sesatnbspBab bohong saya diajar dari kecil supaya jangan berbohong Berbohong itu berdosa Jika kita berbohong kita berdosa pada orang yang kita bohongi Dosa dengan manusia perlu minta ma...

no imageWhatsApp Rolling Out New Message Yourself Feature To All Users In Coming Weeks
Tue, 29 Nov 2022 12:35 | Hits : 14 | MY

WhatsApp8217s new 8220Message Yourself8221 feature is slated to roll out to all of its users on both Android and iOS platforms in the coming weeks TechCrunch reports The feature was initially made available to testers in October and now appears to exit its beta stage for a fullfledged release on the main app As implied by its name Message Yourself is a function which allows you to ...

no imageDah Dah Lah Korang, Dia Pun Manusia Update Di IG Sedang Bercuti, Peminat Minta Netizen Stop
Tue, 29 Nov 2022 07:30 | Hits : 11 | MY

Semalam penyanyi Ismail Izzani yang baru sahaja terlibat dalam satu kontroversi panas telah memuat naik gambar menunjukkan dia sedang bercuti Menerusi gambar itu Ismail dilihat berada di tempat peranginan tepi pantai dan foto yang menunjukkan belakang...

no imageSakan menari, ramai tegur Bella Astillah Tak manis la gelek2, suami dah elok
Tue, 29 Nov 2022 18:00 | Hits : 11 | MY

Tindakan pelakon dan penyanyi Bella Astillah berkongsi satu video tarian bersama adik perempuannya Didi Astillah di laman Instagram barubaru ini menerima teguran ramai Menerusi muat naik tersebut pelakon berusia 28 tahun itu dilihat menari dan melakuk...

no imageStarship Troopers: Extermination Hits Steam Early Access In 2023
Tue, 29 Nov 2022 09:05 | Hits : 1 | MY

As science fiction action films go Starship Troopers is among the more recognisable names of the genre There have been a number of attempts at video game adaptations but they have mostly been obscured to all but the most avid fans of the franchise But there is a new one coming out next year called Starship Troopers Extermination The game is described as a 12player squadbased FPS with pla...

no imageFerrari Also Has Its Own Gran Turismo 7 Exclusive Car
Tue, 29 Nov 2022 09:05 | Hits : 1 | MY

Ferrari as a luxury car brand does not make frequent appearances in racing video games The Gran Turismo series is one of the exceptions and with Gran Turismo 7 the brand is doing something special 8211 announcing a car that8217s exclusive to the game This is the Ferrari Vision Gran Turismo a hybrid racer that will be added to the game at the end of next month If the name sounds familia...

no imageEscape room Design Nak Masuk Tandas Dalam Rumah Ni Buat NetizenPening!
Tue, 29 Nov 2022 11:00 | Hits : 0 | MY

Memiliki rumah sendiri adalah impian setiap individu Manakan tidak itulah tempat kita berkumpul sesama keluarga dan merupakan tempat yang selamat untum berteduh Pastinya kita akan melakukan ubah suai mengikut cita rasa tersendiri dan sedap mata meman...



Website Online Counter