'Allahuakbar! Mujur Suami Sempat Tekan Brek!' - Keluarga Ini Nyaris Dirempuh Kereta Belakang Gara-gara Geng Basikal


'Allahuakbar! Mujur suami sempat tekan brek!' - Keluarga ini nyaris dirempuh kereta belakang gara-gara geng basikal

Tue, 15 Sep 2020 | By terbocor | 8 Hits

Ditegur tak mahu dengar Umpama masuk telinga kiri keluar telinga kanan Ada baiknya tiada telinga terusnbsp Saban hari netizen meluahkan rasa kesal terhadap golongan berbasikal di lebuhraya atau jalanjalan utama kerana tindakan mereka itu banyak membahayakan diri dan juga pengguna jalan raya lainnbspBukan hendak menentang aktiviti yang menyihatkan tubuh badan itu tetapi berbasikal pun biarkan kena pada tempat dan masanyanbspDalam kejadian barubaru ini kereta yang dinaiki satu keluarga ini nyaris merempuh sekumpulan penunggang basikal >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageIni Rupanya Beza Antara Nafkah Isteri Dan Wang Belanja. Ramai Suami Ambil Mudah!
Fri, 08 Mar 2019 19:01 | Hits : 46 | MY

Baju Kurung Edisi 2016 ni terlajak laris Baju KanakKanak Harga Murah Jubah raya cantik dan murah Green Hijab memang Ohsem memang cair...

no imageLelaki Maut, Kanak-Kanak Parah Kereta Bertembung Bas
Mon, 16 Jul 2018 03:00 | Hits : 35 | MY

...

no imageWahai Suami, Ini 5 Sebab Anda Perlu Lebih Rajin Ambil Gambar Isteri
Sat, 23 Jun 2018 17:01 | Hits : 46 | MY

Perasan tak kalau ada apaapa perayaan atau event si isterilah yang sibuk dengan kamera Sekejap bergambar dengan orang itu sekejap bergambar di tempat ini banyak juga gambar yang diambil dari jauh Bila dibelekbelek semula dalam album atau handph...

no image'Dia tak pernah minta sesekalipun dilahirkan hitam dan gemuk sebegini' - Keluarga terkilan dan kecew
Wed, 08 Aug 2018 20:01 | Hits : 36 | MY

Lucu bagi sesetengah orang tetapi tidak bagi tuan empunya badan dan apatah lagi keluarga keduadua belah pihak apabila tindakan seorang guru memuat naik kisah dua murid ini sehingga tersebar di media sosialTerdahulu seorang guru berkongsi kisah dua murid yang dianggapnya lucu di mana murid perempuan enggan datang ke sekolah selama 10 hari kerana diejek oleh rakan sekelasnyaPagi tadi saya masu...

no image53 motosikal, 8 kereta terbakar di tempat letak kenderaan PPR
Mon, 06 Jul 2020 17:01 | Hits : 10 | MY

53 motosikal 8 kereta terbakar di tempat letak kenderaan PPR Tiada kecederaan dilaporkan dan punca kebakaran masih disiasat...

no imageAbim gesa Agong tangguh kerajaan 'pintu belakang'
Mon, 24 Feb 2020 12:03 | Hits : 9 | MY

Abim berharap ia ditangguhkan sehingga 9 Mac 2020 apabila sidang parlimen bermula...

no imageJadi Isteri, Kalau Boleh Cari Pendapatan Sendiri. Jangan Bergantung Pada Suami Sangat
Wed, 11 Dec 2019 21:01 | Hits : 10 | MY

Ini betul baik macam mana pun suami kita tolonglah jangan malas jaga penampilan diri dan tak raguragu nak cari income sendiri Bukan nak menghasut benda tak elok tetapi ujian kahwin di depan sana macammacamnbspKalau pun suami kita baik ada juga jenis perempuan yang suka ambil peluang Tanpa dijangka kita dapat madu Eh eh dapat yang jenis baik hati Alhamdulillah tetapi kalau dapat yang p...

no imageSelepas 10 Tahun Diculikk, Gadis 22 Tahun Ini Berjaya Balik Ke Rumah Tetapi Apa Yang Berlaku Padanya
Mon, 25 Jun 2018 21:00 | Hits : 27 | MY

SEORANG gadis berusia 22 tahun yang diculik di depan rumahnya 10 tahun lalu menceritakan pengalaman pahit menjadi mangsa pemerdagangan di India dijual sebagai hamba dan dirogol ramai lelaki Gadis yang enggan dikenali itu akhirnya kembali ke pangkuan ibu...

no image'..dalam bisnes jangan ada tangan ketiga' - Viral rumah terbiar dengan kereta mewah, jiran kongsi ki
Fri, 31 Jan 2020 01:01 | Hits : 22 | MY

Selasa lalu pengendali Twitter Geng Travel memuat naik tiga gambar rumah terbiar yang ditinggalkan dengan dua buah kereta yang telah dimamah alam menimbulka pelbagai reaksi netizen yang ingin tahu cerita di sebalik rumah itunbspPelbagai spekulasi yang dibuat sehingga ada yang mengaitkan rumah itu dengan bendabenda mistik Tampil seorang lelaki yang juga merupakan penduduk kampung di situ men...

no imageIsteri Setia Adalah Isteri Yang Boleh Terima Suami Tidur Berdengkur
Fri, 21 Feb 2020 01:01 | Hits : 15 | MY

Dengkuran ialah bunyi pernafasan yang kuat dan bising ketika tidur Jika seseorang itu berdengkur ia menandakan saluran pernafasannya terhalang seketika Ini disebabkan halangan dalam saluran pernafasannbspGetaran tisu pada bahagian kerongkong menyebabkan bunyi dengkuran itu muncul Sebagai seorang isteri majoriti memang sentiasa sabar dengan bunyi dengkuran si suami setiap malam kan Anda me...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 21 Feb 2020 01:01 | Hits : 262 | MY