Scha Alyahya Ditegur Baru Seminggu Bersalin Dah Pakai Seluar Jeans


Scha Alyahya Ditegur Baru Seminggu Bersalin Dah Pakai Seluar Jeans

2021-02-23 | By ohsemput | 13 Hits

Baru sahaja selamat melahirkan cahaya mata kedua pada dua minggu lalu perkongsian pelakon dan pengacara Scha Alyahya menjadi perhatian tampil anggun ketika keluar rumah buat kali pertama Difahamkan isteri kepada pengacara Awal Ashaari itu membawa anak k >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSelesa & Mewah! Dengan Hanya RM199 Anda Dah Boleh Pakai Perabot Branded
Wed, 03 Mar 2021 00:30 | Hits : 5 | MY

Semua orang mengimpikan rumah yang dipenuhi dengan perabot yang cantik dan berbaloi dengan harga Apa orang cakap tu haaa sejuk mata memandang kalau masuk rumah yang cantik ni Terutamanya geng suri rumah tangga Pantang betul tengok barang cantik mes...

no imageBaru bersalin 8 bulan lalu, Sari Yanti sahkan bakal timang anak kelima
Mon, 01 Mar 2021 14:30 | Hits : 12 | MY

Selepas timbul khabar angin berbadan dua awal bulan lalu pelakon Sari Yanti mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil anak kelima Pelakon berusia 37 tahun itu mendedahkan berita gembira tersebut di InstaStory melalui bahagian Ask Me A Question bagi...

no imagePakai Inai Di Kuku, Neelofa Dituduh Hati Hitam
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 18 | MY

Sebut sahaja nama selebriti dan usahawan terkenal Noor Nelofa sememangnya bekas pengacara MeleTOP itu sering menjadi tumpuan ramai Apa sahaja tindak tanduk serta penampilannya pasti akan menjadi bualan netizen Barubaru ini menerusi laporan Kosmo...

no imageRasa Sedih Bila Tengok, Vir4l Batu Nisan Dipakaikan Face Mask & Buat Ramai Insaf
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 11 | MY

Semua sudah maklum salah satu usaha mencegah penularan wabak COVID19 adalah dengan memakai topeng pelitup muka Malah kebanyakan negara pun melaksanakan mandatori pemakaian pelitup muka dalam kalangan orang awam dan jika tidak dipatuhi kompaun a...

no imageSaya suka berpakaian tunjuk bentuk badan & singkat.. Raja Ilya nafi ikut gaya barat
Sun, 28 Feb 2021 03:30 | Hits : 8 | MY

Nama pelakon seksi Raja Ilya tidak terlepas daripada kontroversi biarpun kini menetap di Perth Australia selepas penularan pandemik COVID19 sejak setahun laluMemetik penulisan BH Online kebelakangan ini netizen mempertikaikan imej pemilik nama Raja Ramilah Begum Raja Mohammad itu yang dikatakan semakin seksiBahkan ada yang melemparkan tanggapan pelakon drama Tuan Anas Mikael itu selesa be...

no imageSelepas ambil vaksin masih pelru pakai mask?
Fri, 26 Feb 2021 06:32 | Hits : 16 | MY

Via WhatsApp AKU tidak menolak vaksin dan aku juga bukan daripada kumpulan 8220antivaks8221 Namun ini antara persoalan yang memerlukan jawapan konkrit daripada kerajaan serta pihak berotoriti iaitu KKM Setakat ini jawapan kepada setiap persoalan ini adalah 8220TIDAK8221 Jika kita terima vaksin kita boleh berhenti memakai pelitup muka Tidak Jika kita terima va...

no image7 Sebab Mengapa Wanita Perlu Elak Tidur Pakai Bra Ketika Malam, #5 Perlu Alert!
Fri, 26 Feb 2021 04:01 | Hits : 16 | MY

Ianya sudah jadi satu kebiasaan untuk kebanyakan wanita terus tidur pakai bra atau baju dalam Terutamanya bagi anak dara mereka cenderung mengenakan bra sepanjang masa dan mengakui berasa tidak selesa saat menanggalkannya Sebabsebab lain termasuklah m...

no imageNetizen Kecam Kes Kanak-Kanak Setahun Tak Pakai Mask Di Saman Dek Pengurusan Kondo
Thu, 25 Feb 2021 18:01 | Hits : 21 | MY

ampnbspPETALING JAYA Tindakan pihak pengurusan sebuah kondominium menyaman seorang kanakkanak berusia setahun kerana tidak memakai pelitup muka ketika berada di dalam lif mengundang kecaman netizen semalamMenerusi perkongsian di laman Facebook Info Ro...

no imageMurid Sekolah Boleh Pakai Baju Biasa Hingga 26 Mac 2021
Wed, 24 Feb 2021 21:30 | Hits : 18 | MY

Ibu bapa yang tidak sempat membeli kelengkapan sekolah terutamanya pakaian seragam sekolah diberi kebenaran memakai pakaian biasa sehingga cuti pertengahan penggal persekolahan 2021 Ini adalah kerana Kementerian Pendidikan Malaysia telah mengumumkan ses...

no imageKPM Beri Kelonggaran, Benarkan Murid Pakai Baju Biasa Ke Sekolah Hingga 26 Mac
Wed, 24 Feb 2021 18:01 | Hits : 10 | MY

Dapatkan isu trending tips berita semasa dan berita hiburan terhangat dan terpantas menerusi telegramdisini Kementerian Pendidikan Malaysia KPM menerusi satu kenyataan hari ini memaklumkan murid yang belum mempunyai pakaian seragam sekolah diber...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 24 Feb 2021 18:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter