Anwar Masih Tidak Serik Bermain Politik, Ph Celaru


2021-06-11 | By harakahdaily | 7 Hits

KUALA LUMPUR Ketua Penerangan BERSATU Datuk Wan Saiful Wan Jan menegur Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim kerana masih tidak serik bermain politikBeliau turut menasihati Presiden PKR itu untuk memberi fokus kepada masalah yang dihadapi rakyat pada masa kiniKatanya kelmarin Anwar diperkenan berjumpa dengan Yang diPertuan Agong di Istana Negara dan beliau telah pun menyampaikan hasratnya supaya kerajaan tidak menyambung Perintah Darurat selepas bulan Ogos ini lapor laman web bersatuorg semalam Beliau harus sedar bahawa keputusan >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageIsu darurat: Berhenti alih tiang gol, kata Azalina pada Takiyuddin
Sat, 12 Jun 2021 15:31 | Hits : 5 | MY

Selepas Takiyuddin menegaskan bahawa tanggungjawab menasihati Agong mengenai tempoh darurat dipegang oleh kabinet...

no imageBekas penyokong Azmin nafi ditawarkan untuk lompat parti
Sat, 12 Jun 2021 08:31 | Hits : 8 | MY

Salah seorangnya berkata dia kekal setia pada PKR dan PH dan jika memang ada hasrat untuk menukar sokongan pastinya dia sudah melakukannya sebelum ini...

no image[Vide0] Gemp4r, Baru lepas bers4lin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya b@yi tersebut
Sat, 12 Jun 2021 17:30 | Hits : 2 | MY

Vir4l mlm nie B4yi yg tertukar kita doakan semoga siti amp b4yi yg tertukar tu di kembalikan semula dgn selamat amp sehat Guys kita bagi semangat sikit kt siti doakan semoga dipermudahkan aminBaru teng0k live founder 1 pr0duk niBalik rumah lepas bers4lin baru perasan tag nama anak tu nama ibu lain Bukan nama diaRasa beberapa bulan lepas ada k3s ni juga Tertukar b4yi bila d...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageSabah lanjutkan PKP 3.0 hingga 28 Jun
Sat, 12 Jun 2021 15:31 | Hits : 5 | MY

Ketua Menteri Sabah Hajiji Noor berkata keputusan itu dicapai Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri Covid19 Sabah yang bermesyuarat pada 3 petang tadi...

no imageSedang dikesan Wisma Putra, Ebit Lew update foto terkini selepas lama menyepi
Sat, 12 Jun 2021 03:30 | Hits : 18 | MY

Pendakwah popular Ustaz Ebit Lew tampil memuat naik sekeping gambar di laman Instagram selepas hampir tiga minggu tidak mengemas kini sebarang perkembangan ketika berada di luar negaraTindakan itu dilakukan beberapa jam selepas berita mengenai dirinya yang sedang dikesan Wisma Putra disiarkan melalui portal Sinar HarianMenerusi posting tersebut Ebit atau nama penuhnya Ebit Irawan Ibrahim Lew m...

no imageWanita bantu ibu katil sebelah, siap jagakan bayi Best ada jiran macam ni..
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

Bagi ibu hamil proses bersalin dalam tempoh pandemik Covid19 memang menguji mental dan fizikal Mana tidaknya prosedur untuk ziarah di hospital kerajaan perlu dipatuhi bagi mengelak penularan jangkitan wabak tersebutSelepas selamat melahirkan para ibu pasti memerlukan lebih banyak tenaga dan pergerakan dalam menguruskan diri dan cahaya mata tanpa ditemani suami tersayangPrihatin dengan situa...

no imageTokti Nampak Sebaya La Dengan Depa.. Vide0 CTDK Buat Challenge Istimewa Raih Pujian
Sat, 12 Jun 2021 17:30 | Hits : 2 | MY

nbspSatu vide0 yang dimuat naik Datuk Sri Siti Nurhaliza ke Intagram beliau mendapat komen daripada netizen dan peminatDatuk Siti yang telah membuat satu video challenge dengan Nabila RazaliIzara Aisyah dan Hawa Rizwana telah mendapat pujianRamai peminat yang memuji kecantikan Datuk Siti Nurhaliza maLah ada yang mengatakan mereka seperti sebaya dan tiada perbeza usiaMana tidak dipujinyaDat...

no image[VIDEO] Manja Dengan Mama Sebelum Pergi, Wanita Sayu Anak 10 Bulan Dijemput Ilahi
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 5 | MY

Kehadiran cahaya mata merupakan satu anugerah yang tidak ternilai kepada setiap pasangan suami isteri Detik kehadiran insan kecil ini juga adalah sebagai pelengkap dalam kehidupan rumah tanggaNamun begitu setiap pasangan diuji dengan pelbagai dugaan yang berbezabeza sepanjang perjalanan merekaRezeki dipinjamkan anak kecil ini sementaraAda di antara mereka yang menunggu bertahun lamanya untuk ...

no imageMalaysia tak hantar jemaah haji bagi Musim Haji 1442H
Sat, 12 Jun 2021 12:01 | Hits : 4 | MY

Kerajaan Arab Saudi memutuskan bahawa ibadah haji musim 1442H dihadkan kepada warganegaranya dan penduduk negara lain yang berada di Saudi...



Website Online Counter