Awani Ringkas: Bob Lokman Disemadikan


2022-09-24 | By edisiviral | 10 Hits

Ikuti rangkuman berita utama yang menjadi tumpuan sepanjang hari di Astro AWANI menerusi AWANI Ringkas SUBSCRIBE now Astro Awani httpswwwyoutubecomca stroawanisubconfirma tion1 Berita lanjut di httpgridastroawanico m Astro AWANI LIVE ht >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageNVIDIA Is Ceasing All Operations In Russia
Wed, 05 Oct 2022 02:05 | Hits : 1 | MY

NVIDIA announced that it is ceasing all operations in Russia and is in the process of pulling out of the country in light of 8220recent developments8221 The GPU brand which retained a small presence within the country after it stopped shipments of its products and services to the nation months before will soon remove itself entirely In light of its latest decision NVIDIA is also making...

no image5 Lokasi Percutian Luar Negara Pasca PKP Untuk Beginner, Selamat & Best!
Wed, 05 Oct 2022 03:02 | Hits : 0 | MY

Setelah dua tahun kita tidak dapat melancong ke luar negara kerana ancaman wabak Covid19 nampaknya kini sudah ada sinar untuk kita kembali berjalanjalan Namun banyak negara yang sudah mengambil langkah waspada untuk menerima kemasukan pelancong dan banyak prosedur yang perlu anda lalui termasuklah pemeriksaan kesihatan Bila sudah lama tak travel mesti ramai dalam kalangan kita akan menjadi a...

no imageResepi Apam Nasi Gebu Gebas, Jangan Sapu Bahan Ini Baru Elok Menjadi!
Wed, 05 Oct 2022 03:01 | Hits : 1 | MY

Kalau ada lebihan nasi di rumah jangan dibuang Boleh buat apam nasi yang gebu gebas dan lembut Cara penyediaan pun mudah sahaja tapi pastikan anda tidak menyapu bahan 8216rahsia8217 ini supaya tidak menyebabkan kuih apam nasi terbantut Jom tengok resepi apam nasi gebu gebas yang dikongsi oleh Puan Janna Hanie di laman Facebook Baca jugaResepi Korean Garlic Bread Viral Versi Pantas Ma...

no imagePenjenamaan semula logo UM dikritik, penat cari rupanya tukar font je
Wed, 05 Oct 2022 04:00 | Hits : 9 | MY

Penjenamaan semula logo Universiti Malaya yang diumumkan beberapa hari lalu mengundang kritikan ramai apabila logo baru yang dikeluarkan dilihat tiada beza dengan logo lama Perubahan yang dilakukan dianggap tidak signifikan kerana pihak pentadbiran ha...

no imageDemain nous appartient : Une actrice menace de mort et de viol, son tmoignage glaant
Wed, 05 Oct 2022 14:30 | Hits : 10 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7De main nous appartient Une actrice menace de mort et de viol son tmoignage glaantMusique est pr...

no imageHonda CB750 Hornet (2023) Lancar, Sedia Cabar Yamaha MT-07, Harga RM36k
Wed, 05 Oct 2022 03:02 | Hits : 0 | MY

HONDA hari ini rasmi melancarkan CB750 Hornet 2023 di Jerman selepas beberapa foto model konsep tular di media sosial Pengenalan semula model Hornet sudah lama diperkatakan dalam kalangan komuniti motosikal terutama peminat Honda sama ada dalam konsep rekabentuk dan enjin Sebagai makluman Hornet ini tidak sama dengan model di India yang berstatus streetbike kapasiti kecil BACA gtgtgt...

no imageAmazfit GTS 4 Dan GTR 4 Dipasarkan di Malaysia Pada Harga RM829
Wed, 05 Oct 2022 14:30 | Hits : 8 | MY

Amazfit melancarkan dua model baharu iaitu GTR 4 dan GTS 4 untuk pasaran tempatan bermula 7 Oktober 2022Amazfit GTS 4 hadir dengan muka jamnya yang petak dengan saiz 175Ia mempunyai lebih daripada 150 muka jam tangan 10 muka jam yang boleh disunting...

no imageIsu Muat Naik Babak Panas Di Instagram, Zul Ariffin Tempelak Pihak Terlibat
Wed, 05 Oct 2022 02:05 | Hits : 3 | MY

Pelakon terkenal tanah air iaitu Zul Ariffin didenda RM30000 selepas mengaku bersalah di Mahkamah Sesyen Sepang Selangor hari ini di atas pertuduhan memuat naik satu video 8216babak panas8217 bersama seorang pelakon wanita dalam media sosial sebagai promosi drama bersiri pada Mac lalu Zul atau nama sebenarnya Zulkifli Ariffin membuat pengakuan itu selepas pertuduhan dibacakan terhadapnya ...

no imageCara Buat Kuih Badak Kelantan, Kuih Yang Paling Sedap & Susah Nak Dijumpai Sekarang!
Wed, 05 Oct 2022 06:04 | Hits : 1 | MY

Kuih Badak Kelantan merupakan antara kuih yang sangat popular di negeri Kelantan Kuih yang berbentuk seperti donut dan seakan kuih keria ini juga turut disaluti dengan gula Namun gula tersebut adalah gula yang dicairkan terlebih dahulu Sekali tengok sebiji macam donut namun rasanya sangat berbeza Kuih ini memang agak susah untuk didapatkan Namun rasanya yang 8230 The post Cara Buat Kuih ...

no imageHapus Badi 45 Tahun, Aaron Chia & Soh Wooi Yik Rampas Takhta Kejohanan Badminton Dunia
Wed, 05 Oct 2022 11:00 | Hits : 7 | MY

Rasanya masih tak terlambat nak ucapkan tahniah kepada beregu badminton negara Aaron Chia dan Soh Wooi Yik yang berjaya menamatkan kemarau penantian 45 tahun negara dalam Kejohanan Badminton Dunia yang diadakan di Tokyo Jepun bulan lalu Lebih manis k...



Website Online Counter