Dua Maut Babitkan Nahas Tiga Kenderaan Di Jalan Jerantut-kuala Tembeling


2022-05-15 | By mykmu | 17 Hits

Dua Maut Babitkan Nahas Tiga Kenderaan Di Jalan JerantutKuala Tembeling JERANTUT Dua individu maut dalam nahas yang melibatkan tiga kenderaan di KM16 Jalan JerantutKuala Tembeling berdekatan Bukit Atap pada jam 755 malam semalam Mangsa yang maut seorang lelaki pesara Jabatan Pemetaan berusia 68 tahun dari Indera Mahkota Kuantan yang memandu Honda City meninggal dunia ketika menerima rawatan di wad kecemasan Hospital Jerantut Seorang lagi yang maut penumpang lelaki berusia 23 tahun yang duduk di bahagian hadapan kereta Honda Jazz dari P >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image'Tak paham bini aku ni, susah sangat ke nak jaga anak seorang sampai aku nak lepak dengan kawan pun
Wed, 18 May 2022 03:31 | Hits : 10 | MY

Status WhatsApp seorang lelaki bergelar suami yang meluah rasa tidak puas hati dengan isterinya tular di media sosialnbsp Status tersebut dimuat naik kerana lelaki terbabit tidak berpuas hati dengan isterinya menghalang dia keluar untuk lepak bersama dengan rakanrakannbspAku tak paham la bini aku ni susah sangat ke nak jaga anak seorang Sampai aku nak lepak dengan kawankawan pun susah...

no imageThe Asset that is DS Najib
Wed, 18 May 2022 04:00 | Hits : 17 | MY

Umno and Barisan Nasional BN must be proud to have a person like DS Najib Razak amongst its leaders He has proven himself to be an enthralling personality which the lack lustre Umno and BN is greatly in need of In the past few months he has proven hi...

no imagePelajar Tingkatan 2 dakwa diliwat guru agama sejak 2018 di Tanah Merah
Wed, 18 May 2022 04:00 | Hits : 12 | MY

Polis menahan seorang guru sekolah agama di Tanah Merah kerana disyaki terbabit kes liwat pelajar lelaki Tingkatan Dua semenjak 2018 semalamampnbspPemang ku Ketua Polis Kelantan Datuk Muhamad Zaki Harun berkata suspek yang juga merupakan warden asrama b...

no image4 Kaedah Mengesan Kamera Tersembunyi Di Penginapan Sementara, Jaga-Jaga!
Wed, 18 May 2022 06:31 | Hits : 0 | MY

Teknologi yang semakin pesat berkembang banyak memberikan kemudahan dan kebaikan kepada manusia Namun jika disalah guna boleh terwujudnya aktiviti jenayah seperti perbuatan haram meletakkan kamera tersembunyi untuk merakam tanpa kebenaran individu Mendatangkan kesan buruk seperti trauma kepada mangsa yang terlibat Justeru itu jika anda ke manamana terutamanya tempat awam seperti tandas atau ...

no imageRisau Anak Disentuh, Si Ibu Guna Teknik Tampal Notis Di Dahi Bayi
Wed, 18 May 2022 06:31 | Hits : 0 | MY

Menjadi lumrah dalam kalangan ibu sudah semestinya risau jika anakanak jatuh sakit Tambah pula dalam musim perayaan ini sudah pasti ramai dalam kalangan tetamu yang datang ke rumah ingin menyentuh dan mencium khususnya jika ada bayi di dalam rumah Risau juga Oleh itu viral di laman Tiktok apabila seorang ibu menggunakan teknik menampal notis di 8230 The post Risau Anak Disentuh Si Ibu G...

no imageAzira Beritahu Sebab Tidak Hadir AME Bersama Sharnaaz
Wed, 18 May 2022 04:00 | Hits : 7 | MY

Betul ke Azira tak pergi AME dengan Sharnaaz sebab masih single Adakah itu hint yang Azira tengah bagi untuk bro kita Kena la tengok episod penuh MeleTOP untuk tahu Jangan lupa saksikan AME2021 29 Mei Jam 9 Malam TetibaAME Subscribe Astro MeleTOP...

no imageWanita terkejut jumpa buku jampi!Lepas Beli beg 'preloved' founder kosmetik
Wed, 18 May 2022 03:00 | Hits : 5 | MY

Satu pertemuan mengejutkan dikongsikan seorang wanita apabila dia tibatiba terjumpa sebuah buku jampi dalam beg tangan yang dibelinya dari seorang pengasas produk kecantikanJumpa dalam beg preloved saya beliPerkongsian ninarichiinbsp menunjukkan sebuah buku jampi yang dijumpai dalam beg tangan dibelinyaLebih buat orang ramai meremang bulu roma adalah kata empunya video buku jampi ini a...

no imageSaya Hilang 8 Hingga 9kg Hyoyeon SNSD Dedah Sebab Turun Berat Badan
Wed, 18 May 2022 03:03 | Hits : 7 | MY

Pada 17 Mei Hyoyeon GIRLS8217 GENERATION telah hadir di program radio SBS Power FM Choi Hwajungs Power Time bagi mempromosikan album baharunya 8220DEEP8221 ARTIKEL BERKAITAN Sambut Ulang Tahun Ke15 GIRLS GENERATION Sah Akan Comeback Ogos Ini Hyoyeon memakai baju 8216crop top8217 dan skirt pendek menampakkan badannya yang tona ...

no imageUsia Cecah 128 Tahun, Wanita Ini Dedah Rahsia Panjang Umur
Wed, 18 May 2022 05:33 | Hits : 0 | MY

Seorang wanita Afrika Selatan yang kini berusia 128 tahun telah dinobatkan sebagai wanita tertua di dunia mendedahkan rahsia umur hayatnya yang panjang Johanna Mazibuko menjelaskan bahawa pengambilan susu segar dan bayam liar dalam diet harian merupakan salah satu faktornya Wanita itu menyambut ulang tahun ke128 awal minggu ini sekali gus memberi gambaran bahawa dia merupakan 8230 The post...

no imageSuami baik, keluarga bahagia
Wed, 18 May 2022 05:32 | Hits : 0 | MY

DALAMnbsphidup ini semua yang bergelar suami dan bapa pasti mahukan keluarga bahagia di mana isteri dan anakanaknya memiliki budi pekerti yang mulia dan berjaya dalam hidup bukan saja di dunia tetapi lebihlebih lagi di akhirat nanti Hendak mencapai citacita ini suami ataupun bapalah yang perlu menjadi manusia contoh dan berbuat baik dengan keluarganya Rasulullah SAW bersabda ...



Website Online Counter