Bajet Flat Tapi Jiwa Kondo, 'cop' Parkir Pentingkan Diri


2022-05-21 | By ohsemput | 22 Hits

viral Bajet flat tapi jiwa kondo Cop parkir pentingkan diri KEKASIH GELAPMU Tidak prihatin dan mementingkan diri sendiri Itu sikap sesetengah penduduk flat dan pangsapuri di ibu negara yang tergamak cop parkir >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageDanial, Yasmine Sah Bernikah
Mon, 04 Jul 2022 03:03 | Hits : 9 | MY

nbsp Kuala Lumpur Dengan sekali lafaz penyampai radio Danial Zaini 29 selamat bernikah dengan wanita pilihannya Yasmine Umira Yahya 29 di Timorra Avanue Kuantan Pahang jam 10 pagi ini nbsp Pasangan itu dinikahkan bapa pengantin perempuan Yahya Abdul Rashid dengan disaksikan hampir 100 tetamu termasuk ahli keluarga rakan artis dan saudara terdekat nbsp Yasmin menerima ...

no image(Video) 'Aku kenal diorang ni, diorang ni tak pakai tudung pun' - Dah kena kecam, YouTuber salahkan
Mon, 04 Jul 2022 14:30 | Hits : 3 | MY

Susulan viral video prank tarik tudung perempuan YouTuber Nick Channel tampil memberi penjelasan bahawa video yang diterbitkan itu adalah untuk social experiment bagi menguji netizen sahajaampnbspBACAamp nbspAku tarik tudung perempuan YouTuber dikeca...

no imageBahasa antara Dentist dan Penolongnya
Mon, 04 Jul 2022 07:30 | Hits : 14 | MY

Ini baru bahasa belum tengok tulisan lagi Jaga kesihatan mulut anda dengan ini httpsshopeee4034Xa1e iW hmdfuad kerjaya...

no imageGigih jahit kain buat tirai, pemuda sahut cab4ran model challenge di TikTok Ramai tag Rizman Ru
Mon, 04 Jul 2022 08:30 | Hits : 2 | MY

JIKA kita telusuri aplikasi TikTok ketika ini banyak kandungan atau content lucu dan menarik yang dikongsikan warga mayaAntara kandungan yang sering dimuat naik adalah video trending seperti model challenge Gucci challenge transition challenge dan lainlain dengan rataratanya menampilkan gaya tersendiri serta kreatifTidak terkecuali pemuda ini yang banyak berkongsi videovideo model challen...

no image[LANGSUNG] #AWANIpagi: Sekuriti makanan dan pertanian pintar I 4 Julai 2022
Mon, 04 Jul 2022 04:00 | Hits : 4 | MY

AWANIpagi akan bincang soal sekuriti makanan antaranya agensi yang terlibat dalam agenda sekuriti makanan Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan FELDA Turut dibincangkan soal pertanian pintar bersama Professor Dr Ida Idayu Muhamad Pengasas Kumpulan P...

no imageResepi Shellout Untuk 3 Orang Makan, Hidangan Senang Masak Bersama Kawan!
Mon, 04 Jul 2022 13:03 | Hits : 2 | MY

8220Banyak kali repeat buat shellout sebab geng kerja kata sedap Jadi di sini saya sertakan resepi dekat bawah Saya buat shellout untuk 3 orang makan kalau nak ramai boleh lebihkan bahan8221 Itulah katakata perkongsian seorang wanita yang berkongsi resepi permintaan ramai kerana menu shellout yang dibuatnya sentiasa laku keras Jadi untuk yang nak masak bersama 8230 The post Rese...

no imagePemandu Myvi berlagak samseng diburu polis
Mon, 04 Jul 2022 16:34 | Hits : 10 | MY

Pemandu Myvi berlagak samseng diburu polis Polis sedang memburu pemandu kereta Perodua Myvi yang berlagak samseng dan dipandu secara merbahaya di atas jalan raya dalam kejadian di Selayang pagi tadi Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Zainal Mohamed Mohamed berkata pihaknya mengesan perbuatan itu melalui satu rakaman video papan pemuka dashcam kereta yang tular di media sosial Raka...

no imageIbu Bapa Tolong Hati-Hati Sindiket Jual Organ Kanak-Kanak Didakwa Masih Aktif, Target Penculik
Mon, 04 Jul 2022 07:30 | Hits : 10 | MY

Setiap ibu bapa pastinya ingin memberikan yang terbaik buat anakanak tidak kiralah dari segi keperluan ataupun pendidikan misalnya Namun aspek keselamatan anakanak juga perlu dititik berat oleh ibu bapa di luar sana bagi mengelakkan perkara yang tida...

no imageTular babak filem Mat Kilau 7 tahun lepas, watak Shuk Sahar jadi bualan ramai
Mon, 04 Jul 2022 13:31 | Hits : 2 | MY

Filem epik Melayu Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan melakar sejarah apabila berjaya mengutip jumlah tayangan mencecah hampir RM48 juta dalam tempoh sebelas hari Karya yang bertemakan sejarah pahlawan Melayu hasil sentuhan Syamsul Yusof itu menerima pujian ramai dan dikatakan setanding dengan filem antarabangsa View this post on Instagram A post shared by Syamsul Yusof syamsulyusoffilm Terbaru...

no imageNo komen. Ini lah komen saya, kata Syamsul Yusof
Mon, 04 Jul 2022 18:00 | Hits : 10 | MY

Pengarah filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan Syamsul Yusof 37 enggan mengulas mengenai video membabitkan dia dan pelakon Kazar Saisi di sebuah kedai emas yang tular di Tik Tok hari ini Syamsul yang dihubungi Harian Metro hanya menjaw...



Website Online Counter