Live : Pkp Baking Class ( Cream Puff Ondeh Ondeh)


Live : Pkp Baking Class ( Cream Puff Ondeh Ondeh)

2021-01-14 | By edisiviral | 11 Hits

Live PKP Baking Class CREAM PUFF ONDEH ONDEH Haaaa tengok nama pon dah fancy kan Jangan lupa share dekat teman2 okey kitajagakita tesmseminitresepisayangsemua >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePengalaman Pakai Produk Dr.G R.E.D Blemish Clear Soothing Cream
Mon, 11 Jan 2021 00:30 | Hits : 9 | MY

Anda miliki jenis kulit yang mana satu Kering Berminyak Kombinasi Atau sensitif acne prone Siapa yang miliki kulit sensitif anda harus teliti dalam mencari produk yang sesuai Kulit sensitif miliki reaksi yang cepat terhadap produk tertentu bahan...

no imageKopi lokal pertama diperbuat daripada 100 peratus biji kopi tempatan. NESCAFE Classic Kedah memang u
Sun, 10 Jan 2021 14:30 | Hits : 3 | MY

unable to retrieve fulltext contentPENGGEMAR kopi di Malaysia bertuah apabila Nestle Malaysia barubaru ini memperkenalkan 100 peratus kopi semaian tempatan sulung keluarannya iaitu NESCAFE Classic Kopi Kedah Ketua Pegawai Eksekutif Nestle Malaysia...

no imageSains Di Sebalik Baking
Tue, 15 Dec 2020 11:00 | Hits : 30 | MY

Baru tau kita boleh buat mentega daripada whipping cream httpsmlstudiosmy fakhirahh sains...

no imageAnjing gigit & londeh seluar wanita yang sedang bergaduh di jalan raya
Thu, 10 Dec 2020 17:30 | Hits : 24 | MY

Seekor anjing liar dirakam melondeh seluar seorang wanita yang ketika itu sedang bertengkar dengan wanita lain di jalan rayanbspKejadian melucukan itu dilaporkan berlaku di El Salvador pada 7 Disember 2020 ketika dua wanita terbabit saling bertengkar di jalan raya ituWanita yang memakai seluar hitam itu mula memukul lawannya dan dalam masa yang sama orang awam berhampiran cuba meleraikan per...

no imageResipi Creamy Cheesy Popia Carbonara Rangup & Puas Makan
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 17 | MY

Sarapan pagi kali hari ini kita buat istimewa sikit Biasanya jika makan popia yang berinti sayursayuran seperti taugeh lobak merah dan macammacam lagi kan Tapi kita buat kelainan dengan letak sos carbonara pula dan rasa lebih sedapGaungan rasa carbonara yang berlemak dan kerangupan kulit popia memang buat berselera Gorengnya pun kena pandai supaya isinya tidak bocorCreamy Cheesy Popia Ca...

no imageCara Buat Creampuff Bersama Sos. Lembut & Gebu Memang Tak Cukup Satu
Thu, 03 Dec 2020 17:31 | Hits : 18 | MY

Creampuff sering menjadi kudapan minum petang Ia sedap dinikmati bersama teh mahupun kopi Creampuff juga boleh dipelbagaikan filling dan yang biasa kita nikmati bersos kastard Buat yang pertama kali membuatnya eloklah ikut langkah yang dikongsikan ini takut tak menjadi kalau tidak ikut langkah yang tepat Kalau dah berjaya nanti bolehlah buat jualan Selamat mencubaFilling untuk creampuffB...

no imageSelain Susu Full Cream, Ini Makanan Untuk Kesuburan Suami Isteri Yang Disaran Oleh Pakar!
Wed, 02 Dec 2020 07:30 | Hits : 22 | MY

Bagi pasangan yang sudah mendirikan rumah tangga kehadiran cahaya mata amatlah dinantinantikan Bukan itu sahaja ada juga suami isteri sabar menunggu sehingga bertahun untuk tambah anak lagi Antara cara yang boleh membantu anda ialah dengan mengambi...

no imageOnline Class yang Sungguh Mencabar
Thu, 26 Nov 2020 11:01 | Hits : 29 | MY

Kalau dah duduk dekat rumah tu jangankan murid bapak murid pun berat nak buat kerja httpsmlstudiosmy asmyyy pendidikan...

no imageKesiannya abi buat class sorang pun tak masuk. Gadis Ini Join Kelas Gembirakan Hati Ayah
Thu, 26 Nov 2020 00:30 | Hits : 30 | MY

103 SHARES Penutupan sekolah oleh pihak Kementerian Pendidikan Malaysia KPM disebabkan penularan pandemik Covid19 memaksa pembelajaran secara atas talian dilaksanakan Oleh itu para guru dan juga pelajar diminta untuk melakukan aktiviti peng...

no imageCara Buat Thai Bread Creamy Chicken. Sangat Sedap & Tak Muak
Sun, 22 Nov 2020 10:31 | Hits : 26 | MY

Sarapan apa ya pagi ni Ada yang suka makan yang berat seperti nasi lemak dan makanan bergoreng Kalau yang suka makanan yang ringkas roti sudah memadai Namun roti boleh dipelbagaikan cara untuk menambah rasa yang lebih enak seperti resipi ini Roti berinti sebegini memang tak cukup satuTHAI BREAD CREAMY CHICKENUntuk bun roti500 gm tepung high protein tepung gandum75 gm gula halus1 sudu keci...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sun, 22 Nov 2020 10:31 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter