'Bapak Dia Menangis Bagitau Itu Satu-satunya Anak Perempuan Dia' - Pelajar Maut Dilanggar Lari, Leher Terkena Besi Divider


'Bapak dia menangis bagitau itu satu-satunya anak perempuan dia' - Pelajar maut dilanggar lari, leher terkena besi divider

Fri, 07 Feb 2020 | By terbocor | 28 Hits

Seorang pelajar perempuan meninggal dunia dan bapa serta seorang lagi anaknya cedera selepas motosikal mereka dilanggar lari oleh sebuah kenderaannbspDalam kejadian yang berlaku pada pagi semalam berhampiran Tol Batu 3 lama dari Shah Alam ke Kuala Lumpur tiga beranak itu dilanggar sebuah kereta yang kemudian terus melarikan dirinbspMangsa maut sertamerta di tempat kejadian akibat kecederaan parah di leher manakala adik lelakinya cedera teruk di bahagian muk dan bapanya mengalami kecederaan ringannbspSedih tengok kejadian yang berlaku pa >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image'Bila terkena bentan, rasa sejuk menggigil' - Amalkan 'Sushi Garlic' untuk rawat masalah bentan keti
Sun, 29 Apr 2018 10:00 | Hits : 44 | MY

Amalan berpantang selepas bersalin adalah perlu bagi memulihkan kembali tubuh badan si ibu Banyak kebaikannya namun adakalanya si ibu terlanggar pantang lalu mendatangkan masalah bentanBila terkena bentan si ibu akan rasa sakit urat dan badan terasa sejuk Pakailah baju sejuk berapa lapis atau selimut tebal macam mana pun tetap akan rasa sejuk menggigilJadi bagaimana mahu merawat masalah bent...

no imageFasha Sandha selamat lahirkan bayi perempuan, suami luah rasa syukur
Fri, 07 Aug 2020 16:01 | Hits : 13 | MY

Sebentar tadi suami kepada pelakon Fasha Sandha Aidil Aziz telah memuat naik berita gembira apabila isteri tersayang sudah selamat melahirkan bayi merekaMenerusi Instagram Aidil dia telah memanjatkan rasa syukur apabila bayi mereka selamat dan berada dalam keadaan sihatFasha dan Aidil telah menimang cahaya mata perempuan pada hari Jumaat bersamaan dengan 7 Ogos 2020Dalam perkongsian tersebut...

no imagebiodata maszlee malik : Menteri Pelajaran yang baru
Sat, 19 May 2018 18:00 | Hits : 96 | MY

biodata maszlee malikbiodata maszlee malik Dilahirkan dan membesar di Johor Baharu Beliau telah mendapat pendidikan awal di Sekolah Temenggong Abdul Rahman STAR 2 dan kemudiannya ke Maktab Sultan Abu Bakar English College Pada tahun 1989 beliau telah memilih untuk menceburkan diri di dalam pendidikan Islam dan telah menyertai Madrasah alQuran Waddin dan kemudiannya ke Maahad JohorSetela...

no imageSiapa kata perempuan tak boleh bagi pick-up line?
Mon, 27 May 2019 10:06 | Hits : 31 | MY

Pernah tak korang bagi pick up line dekat teman istimewa korang Kalau tak pernah belajarlah pasangan comel ni Walaupun jauh tetap sweet Siapa kata perempuan tak boleh bagi pickup line Baru tahu tercengang boyfriend dia...

no imagePisahkan Anak Tidur Sendiri Bukan Mudah. Kuatkan Hati, Rela Bangun Dengar Anak Menangis
Sun, 22 Sep 2019 10:03 | Hits : 88 | MY

Pisahkan tempat tidur anak bukan satu yang mudah lagilagi bila anak dah terbiasa tidur sebilik dengan ibu bapa Mesti awalnya akan ada cabaran kerana anak akan menangis minta ditemankan atau perasaan kebimbangan bermain di fikiran ibuAda ibu bapa bersetuju memisahkan tempat tidur anak seawal usia namun ada pula tak sampai hati membiarkan si manja tidur di bilik berasingan atas sebab usia masih t...

no imagePenulis terkenal Arab hilang
Wed, 03 Oct 2018 08:02 | Hits : 94 | MY

ISTANBUL 23 Muharram 1440H Rabu amp8211 Wartawan dan penulis terkenal Arab Saudi yang banyak memberi pendapat bertentangan dengan tindakan Riyadh Jamal Khashoggi dilaporkan amp8216hilangamp8217 selepas memasuki pejabat konsul negara itu di sini semal...

no imageTidak pernah dapat kelulusan KKM, doktor pakar terkenal saran netizen sepakat report peniaga penda
Wed, 25 Jul 2018 14:01 | Hits : 119 | MY

fake braces ini mudah didapati di laman media sosial dari peniaga atas talian malah pemasangan pendakap tersebut boleh dilakukan sendiri di rumah dengan merujuk kepada video tutorial melalui internetSemalam mitos ini telah tular di Twitter apabila seorang gadis yang menggunakan nama ieratajudin telah mempromosikan fake braces di Insta Story miliknyaMenjual fake braces adalah diharamkan...

no imagePenat Kumpul Stok Susu, Akhirnya Rosak. Menangis Teruk Terpaksa Buang Semua Ke Tong Sampah!
Sun, 01 Sep 2019 20:02 | Hits : 45 | MY

Semasa sesi fotografi bersama Instafamous terkenal Asyallie PaampMa sempat bertanyakan kepadanya pengalaman ketika menyusukan anak keduanya baby Helena Asya berkongsi pernah satu masa dia terpaksa buang semua stok susu badannya kerana rosak Menurutnya lagi ketika itu dia menangis teruk kerana terpaksa membuang kesemua sekali selepas berhempaspulas mengepam dan simpan semua susu badannya ...

no image17 pelajar termasuk 3 pelajar perempuan ditahan dalam parti dadah
Tue, 18 Jun 2019 13:01 | Hits : 28 | MY

17 pelajar termasuk 3 pelajar perempuan antara 22 individu yang ditahan dalam parti liar yang diadakan di sebuah kondominium di Jalan Sultan Ismail Kuala Lumpur kelmarinnbspMereka yang berusia antara 15 hingga 22 tahun ditahan dalam serbuan 3 pagi oleh sepasukan polis dari Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Ibu Pejabat Polis Daerah IPD Dang WanginbspKetua Polis Daerah Dang Wangi Asisten...

no imageYayasan YTL Beri Smartphone Percuma Buat Pelajar Sekolah Golongan B40, Terbaik!
Wed, 08 Apr 2020 05:01 | Hits : 75 | MY

Smartphone merupakan satu gajet wajib yang dimiliki oleh hampir semua orang Digunakan sebagai medium untuk berkomunikasi antara satu sama lain juga digunakan untuk melayari internet bagi mengetahui perkembangan semasa smartphone ini dilihat seperti s...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 08 Apr 2020 05:01 | Hits : 262 | MY