'Basuhlah Pinggan Tu, Itu Kan Kerja Orang Perempuan' - Anak & Suami Buat Isteri Macam Orang Gaji


'Basuhlah pinggan tu, itu kan kerja orang perempuan' - Anak & suami buat isteri macam orang gaji

Wed, 16 Sep 2020 | By edisiviral | 5 Hits

ampnbspSudah menjadi kebiasaan sesetengah keluarga membiarkan segala tugasan rumah dilakukan oleh si isteri seorang diri Sudahnya isteri terpaksa menyelesaikan semua tugasan itu tanpa merungut kerana jika membebel sekalipun pasti ada yang kata itu kan >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageLepas Bersama, Apa Yang Korang Buat? Suami Isteri Kena Tahu Ni
Wed, 27 Nov 2019 01:01 | Hits : 26 | MY

LEPAS BERSAMA APA YANG KORANG BUAT SUAMI ISTERI WAJIB BACAKebiasaannya suami isteri akan berji mak pada waktu malam dan terus tidur sementara menanti masuknya waktu Subuh Tapi Malaikat pembawa rahmat tidak akan mendekati orang yang sedang dalam keadaan BERJUNUBJadi camne nak buat Sedangkan masih belum sempat nak mandi wajib Takkan nak tidur dalam keadaan berjunub Takkan nak mandi wajib t...

no imageVaksin COVID-19: Malaysia kerjasama dengan Russia
Tue, 22 Sep 2020 19:02 | Hits : 4 | MY

KUALA LUMPUR 4 Safar 1442H Selasa Kementerian Sains Teknologi dan Inovasi MOSTI melalui Institut Bioteknologi Kebangsaan NIBM telah menandatangani surat hasrat LoI dengan Kedutaan Russia untuk mendapatkan maklumat lanjut berkenaan vaksin COVID...

no imageDah ketentuan takdir untuk beristeri dua Lelaki ini kongsi kisah berpoligami di Facebook dan tak
Fri, 15 Feb 2019 22:02 | Hits : 76 | MY

Alhamdulillah telah berlangsung ijab kabul saya yang kedua pada 2 Nov 2018Sudilah membaca coretan ini untuk manfaat semuaHari ini cukup seminggu selepas majlis berlalu Pelbagai reaksi dan respon yang kami terima maka hari ini kami akan berkongsi kepada anda semua tentang kehidupan baru kamiKepada yang simpati dan sedih untuk isteri pertama saya ucapkan terima kasihDia alhamdulillah boleh mene...

no imageSajat Adalah Perempuan Sejati, Bayarlah RM300 Juta Kalau Nak Tengok Sekali Imbas Boleh La Bapa S
Sat, 22 Dec 2018 18:02 | Hits : 27 | MY

PETALING JAYA Pendedahan nama sebenar usahawan kosmetik Nur Sajat sewaktu dihadapkan ke mahkamah barubaru ini mencetuskan kontroversi sehingga tular di media sosialSusulan itu Sajat tampil memberi penjelasan kepada mStar Online untuk menafikan laporan media yang memetik namanya sebagai Muhammad Sajjad KamaruzzamanTidak cukup dengan itu personaliti itu pada Sabtu memuat naik satu video di la...

no imageAnwar orang biasa, kata PM
Tue, 26 Jun 2018 18:01 | Hits : 33 | MY

BANGI 12 Syawal 1439H Selasa amp8211 amp8220Anwar sama seperti orang lain Beliau boleh ulas apa sahaja Tetapi beliau tidak berada di dalam kerajaanamp8221 kata Tun Dr Mahathir Mohamad Perdana Menteri berkata namun secara umumnya apabila sesuatu...

no imageIsteri Tak Akan Dapat Cukup Tidur Selama 6 Tahun Lepas Ada Anak, Patutlah Asyik Letih
Tue, 28 Jan 2020 13:01 | Hits : 18 | MY

Patutlah asyik letih rupanya isteri tak akan dapat cukup tidur selama 6 tahun lepas ada anakTak dinafikan lagi manamana pasangan yang baru dapat anak selalunya mesti akan dapat mata panda dek kerana berjaga malamIni kerana bayi yang baru lahir biasanya masih dalam proses mengadaptasi siang dan malam serta mempunyai banyak keperluan seperti menyusu dan membuang dengan kerapBila habis pant...

no image(Video) 'Kau yang wheelie, orang lain pula terima akibat' - 2 buah kereta kemalangan sebab nak elak
Sun, 23 Jun 2019 11:01 | Hits : 20 | MY

Sebuah kereta jenis pacuan empat roda terbabas lalu melanggar kenderaan dari arah bertentangan sebelum terbalik di tengah jalan kerana mahu mengelak dari melanggar seorang penunggang motosikal yang terjatuhnbspDalam kejadian yang berlaku pada lewat petang Jumaat di Jalan Guar Chempedak menghala ke Yan penunggang motosikal itu terdahulu membuat aksi wheelie beberapa kalinbspTindakannya itu...

no imageLempang kekasih gatal 41 kali depan orang ramai
Wed, 02 May 2018 21:01 | Hits : 35 | MY

Seorang wanita dilihat melempang teman lelakinya sebanyak 41 kali menerusi satu rakaman video dan dikatakan menuduh kekasihnya itu mengajak 10 wanita untuk tidur dengannya Video tersebut yang disiarkan olehApple Dailymenunjukkan lelaki itu berulang kal...

no image2 tahun try melamar tapi kena reject, lelaki rogol sebelum bakar remaja perempuan
Tue, 10 Mar 2020 01:01 | Hits : 15 | MY

Seorang lelaki ditahan polis kerana didakwa merogol dan membakar remaja wanita selepas mangsa menolak lamaran cintanyanbspBengang lamaran ditolak beberapa kali dalam tempoh dua tahun suspek berusia 21 tahun itu pergi ke rumah dan merogol mangsa dalam kejadian yang berlaku di Suryapet IndiaSuspek kemudian menyimbah kerosin pada badan mangsa yang berusia 17 tahun itu sebelum dibakarnbspJir...

no imageDengan Petal Search Widget, Memang Mudah Untuk Korang Cari Aplikasi Kegunaan Harian Pada HUAWEI nova
Sat, 04 Jul 2020 01:01 | Hits : 8 | MY

Tak lama lagi HUAWEI nova 7 akan masuk ke pasaran Malaysia yang dilengkapi dengan Petal Search widget dan kamera selfie smartphone 5G yang terbaik guys Korang boleh dapatkan software dan hardware terbaik pada HUAWEI nova 7 ni dengan membuat pratempahan...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 04 Jul 2020 01:01 | Hits : 262 | MY