5 Beradik Jadi Yatim Piatu, Ibu Bapa Meninggal Akibat Covid-19


2021-06-08 | By edisiviral | 27 Hits

SETIAP hari ada sahaja kes kematian disebabkan COVID19 Gambar hiasan HANYA dalam masa enam hari lima beradik di Port Dickson kehilangan ibu dan bapa tersayang akibat dijangkiti COVID19 yang tidak diketahui dari mana datang punca jangkitannya Muha >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMengkhianati Negara Sendiri....
Sat, 12 Jun 2021 12:00 | Hits : 6 | MY

Sindiket palsu MyKad dibantu kakitangan jabatan kata KP JPNPETALING JAYA Jabatan Pendaftaran Negara JPN mengenal pasti rangkaian sindiket pemalsuan MyKad turut mendapat bantuan kakitangan agensi itu bagi membekalkan kad pengenalan asli Ketua Pengarahnya Ruslin Jusoh berkata itu antara tiga modus operandi dikenal pasti JPN berkaitan kes pemalsuan MyKad yang disifatkannya penyalahgunaan kuasa...

no imageResipi Nasi Air Asli Dari Terengganu, Ubati Rindu Di Kampung
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 5 | MY

Siapa di sini rindu sangat nak makan makanan yang ada di kampung Rasa rindu yang dah tertanggung sangat Nak rentas negeri memang tak boleh jadi jom kita buat sendiri ikut resipi WanShila Wan HasanMenurut WanShila setiap kali dia balik kampung di Besut dua makanan popular yang sering masuk dalam wishlist ialah mee celup dan nasi air Resipi mee celup dah selalu buat tapi nasi air belum pern...

no image[Vide0] Gemp4r, Baru lepas bers4lin dan pulang kerumah, sesampai di rumah rupa-rupanya b@yi tersebut
Sat, 12 Jun 2021 17:30 | Hits : 1 | MY

Vir4l mlm nie B4yi yg tertukar kita doakan semoga siti amp b4yi yg tertukar tu di kembalikan semula dgn selamat amp sehat Guys kita bagi semangat sikit kt siti doakan semoga dipermudahkan aminBaru teng0k live founder 1 pr0duk niBalik rumah lepas bers4lin baru perasan tag nama anak tu nama ibu lain Bukan nama diaRasa beberapa bulan lepas ada k3s ni juga Tertukar b4yi bila d...

no imageMalaysia tak hantar jemaah haji bagi Musim Haji 1442H
Sat, 12 Jun 2021 12:01 | Hits : 4 | MY

Kerajaan Arab Saudi memutuskan bahawa ibadah haji musim 1442H dihadkan kepada warganegaranya dan penduduk negara lain yang berada di Saudi...

no imagePukul isteri hingga koma, suami durjana ditangkap selepas 38 hari sembunyi
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

Selepas beberapa minggu diburu seorang lelaki yang disyaki memukul isterinya sehingga koma dalam insiden pada 4 Mei lalu berjaya ditahan polis di Bandar Tun Razak ibu kota pagi semalamMenerusi laporan Kosmo Online suspek yang berusia 38 tahun dicekup ketika keluar membeli makanan dengan menunggang motosikal selepas hasil risikan pasukan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit AmanDifahamkan suspek ...

no imageBerpisah Ny4wa Dengan Baby, Didie Alias Mer4tap Di Instagram Tak Ada Lagi Yang Tunggu Mummy Dep
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 6 | MY

Pelakon dan pelawak terkenal Didie Alias gagal menahan em0si apabila kucing kesayangannya yang diberi nama Baby m4ti akib4t s4kit tua semalamBerkongsi perkara tersebut di Instagram Didie kelihatan sugul dan menang1s teresakesak apabila terpaksa berpisah ny4wa dengan Baby11 Jun 2021 Perjalanan terkahir buah hati mumy mommy dan keluarga 1237 tengah hari dia Baby tinggalkan kami satu kelu...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 5 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageSabah lanjutkan PKP 3.0 hingga 28 Jun
Sat, 12 Jun 2021 15:31 | Hits : 5 | MY

Ketua Menteri Sabah Hajiji Noor berkata keputusan itu dicapai Jawatankuasa Pengurusan Bencana Negeri Covid19 Sabah yang bermesyuarat pada 3 petang tadi...

no imageDua Langkah Jimat Wang Kerajaan
Sat, 12 Jun 2021 01:30 | Hits : 5 | MY

KETIKA ini Malaysia menghadapi bencana kesihatan akibat pandemik Covid19 yang menyebabkan perbelanjaan negara semakin meningkat termasuk bagi membeli vaksinBagi Program Imunisasi Covid19 Kebangsaan PICK kali ini kerajaan membelanjakan kirakira RM5 bilion hanya untuk memastikan negara kita dapat membentuk imuniti kelompok menjelang 2022Justeru saya ingin mencadangkan kepada pihak berkaitan...

no imageApabila Kerajaan Gagal Menguruskan Dong Zong....
Sat, 12 Jun 2021 05:00 | Hits : 8 | MY

Berterusan hentam sistem pendidikan negara Dong Zong dah tak patut wujudDakwaan Persekutuan Persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia Dong Zong bahawa sistem pendidikan di negara ini terperangkap dalam sistem yang bersifat tunggal adalah tidak benar sama sekaliIni kerana tegas Presiden Ikatan GuruGuru Muslim Malaysia iGuru Ustaz Mohd Azizee Hasan sistem pendidikan Malaysia mer...



Website Online Counter