Mahu Bersama Ibu Ketika Bersalin, Zahirah Macwilson & Suami Balik Australia


Mahu Bersama Ibu Ketika Bersalin, Zahirah Macwilson & Suami Balik Australia

Sat, 24 Oct 2020 | By telurgoyang | 51 Hits

Bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi pasangan pelakon Zahirah MacWilson Aiman Hakim Ridza dilihat tidak sabar menanti kehadiran zuriat merekaPasangan yang sangat romantis ini juga tidak lokek berkongsi aktiviti harian mereka di media sosial masingmasing sehingga mendapat pujian peminatMenerusi posting di InstaStory pasangan ini pada pagi tadi mereka telah memuat naik gambar berada di dalam pesawat dengan mengucapkan selamat jalan kepada semuaMereka mengucapkan selamat tinggal Malaysia dan akan kembali tahun hadapan bersama cahaya mata su >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image[VIDEO] Berpisah Lepas 3 Tahun Kahwin, Wanita Ini Bertemu Jodoh Semula Dengan Bekas Suami
Sat, 28 Nov 2020 20:31 | Hits : 2 | MY

Jika sebelum ini anda pernah bertemu dengan orang yang salah jangan pernah menyesal Kerana segala yang Allah hadirkan dalam kita mempunyai hikmah yang tertentu Bertemu dengan orang yang 8216salah8217 mungkin akan membuatkan diri anda terluka tetapi percayalah suatu hari nanti pasti anda akan dipertemukan dengan seseorang yang tepat Lain pula dengan kisah yang tular di TikTok barubar...

no image'Aku dah bunuh 2 anak aku...' - Ibu tertekan selepas kematian suami, bunuh 2 anaknya yang masih keci
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 5 | MY

Penduduk di Daerah Hulu Sungai Tengah Indonesia digemparkan dengan kes pembunuhan yang dilakukan oleh seorang ibu terhadap dua anaknya Rabu 25 November 2020 Dua mangsa yang masih kecil dibunuh dengan cara kepala ditekup dengan bantal di kediaman merekaSuspek dipercayai membunuh dua anaknya itu kerana mengalami tekanan selepas ditinggalkan oleh suaminya yang telah meninggal dunia sejak beber...

no imageCuba rentas negeri ke Pahang tanpa surat kebenaran 49 kenderaan kena patah balik
Sat, 28 Nov 2020 12:32 | Hits : 4 | MY

Sebanyak 49 kenderaan diarah berpatah balik selepas cuba masuk ke Pahang tanpa memiliki surat kebenaran merentas negeri semalam Menurut Harian Metro Ketua Polis Pahang Datuk Seri Abd Jalil Hassan berkata arahan berpatah balik itu untuk memastikan menyekat penularan wabak COVID19 di Pahang JOM BACA 6262RISIK Proton bakal guna transmisi 4AT pada model Persona dan 8230 The post C...

no imagePenemuan Mayat Wanita Bersama Bangkai Anjing Peliharaan Di Kondominium Kediamannya: Surat Bertarikh
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 2 | MY

Berikutan kisah penemuan mayat seorang wanita warga emas bersama dengan bangkai anjing peliharaannya di The Shore Residences Singapura Isnin lalu surat bertarikh April 2019 ditemui Surat tersebut ditemukan dilekat dengan menggunakan pita selefon di pintu kondominium yang didiami mangsa Wanita berusia dalam lingkungan 80an itu dikenali sebagai Lily Loh Wanita tersebut dipercayai telah mening...

no imageMengapa saya bersama PAS?
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 2 | MY

8220Hendaklah ada di kalangan kamu satu puak yang menyeru kepada kebajikan dan menyuruh berbuat segala perkara yang baik serta melarang daripada segala yang salah8221AliImran 104 Pasti akan terdetik 8220Adakah aku anak muda tergolong dari puak yang disebutkan8221 Jika dilihat sejarah kebangkitan Islam golongan muda yang menjadi benteng utama melawan musuh Kebersamaan ana...

no imageSuami Masak Apa Hari Ini? Kekal Teguh Brotherhood, Walaupun Group MAHN Dakwa Bakal Tutup
Sat, 28 Nov 2020 06:31 | Hits : 6 | MY

Lebihlebih lagigroup Facebook yang berkaitan dengan masakan yang sering menjadi platform untuk para pengguna berkongsikan pengalaman mereka ketika memasak gambar hasil masakan resepi menu makanan dan pelbagai lagi Namun begitu hari ini admin di salah sebuah group masakan di Facebook iaitu Masak Apa Hari Ni MAHN menyatakan beliau akan menutup groupitu selamanya Menurut pengasasnya...

no imageDimadukan Suami, Siapa Sangka Si Isteri Cantik Menyimpan Niat Tersembunyi, Sehinggalah
Sat, 28 Nov 2020 00:30 | Hits : 6 | MY

Apa korang rasa bila dapat tahu yang ada orang rapat keliling korang sendiriplannak bunuh korangLagi teruk korang takdecluelangsung dan kenafigure outsendiri siapa pembunuh berniat jahat tersebut Mestilah korang jadi tak senang duduk kan Itu...

no imageTIADA KESEPAKATAN DI KALANGAN PEMBANGKANG KETIKA KELULUSAN BAJET 2021
Sat, 28 Nov 2020 00:30 | Hits : 3 | MY

Berita Dan Laporan Hal Ehwal Politik Semasa Dalam Malaysia Layari wwwumnoonlinemy Ikuti Facebook Twitter Instagram Telegram UMNO Online...

no imageWanita Ini Ditemui Mati Bersama Anjing Peliharaan 2 Tahun Lalu Tanpa Seorang Pun Mengetahui Tentangn
Fri, 27 Nov 2020 19:31 | Hits : 8 | MY

Mengejutkan Hanya itu perkataan yang mampu kami ungkapkan Isnin lalu Singapura dikejutkan dengan penemuan mayat seorang wanita berusia dalam lingkungan 80an bersama dengan bangkai anjingnya di sebuah kondominium di kawasan Katong Wanita tersebut dipercayai telah meninggal dunia dua tahun lalu sebelum akhirnya mayatnya ditemui Memetik laporan New Straits Times Singapore wanita tersebut dike...

no imageHobi Pelik Si Kucing Suka Bawa Balik Seluar Dalam Jiran-Jiran
Fri, 27 Nov 2020 18:01 | Hits : 6 | MY

Tidak dinafikan setiap haiwan peliharaan akan ada perangai dan hobi tersendiri yang hanya tuan mereka sahaja yang tahu Begitu juga dengan si kucing yang bernama Kee Kee ini Menurut tuannya Georgia Careless Kee Kee juga ada membawa pulang beberapa amp82...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 27 Nov 2020 18:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter