Bibir Hitam Sebab Merokok, Macam Mana Nak Hilangkan?


Bibir Hitam Sebab Merokok, Macam Mana Nak Hilangkan?

2021-02-23 | By edisiviral | 10 Hits

Muka lawa dah tapi bibir hitam gelap mesti kuat merokok baru ingat nak berkenalan tak apalah cari orang lainlah Jangan terkejut jika terdengar ada orang yang mengata sedemikian rupa hanya kerana garagara bibir wanita tersebut hitam dek disebabkan >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKesan Tabiat Gigit Kuku Dan Sebab Kenapa Ia Perlu Dihentikan Segera
Mon, 01 Mar 2021 00:30 | Hits : 6 | MY

Gigit kuku merupakan satu tabiat yang sering kali kita lihat dan dengar Namun adakah gigit kuku ini tabiat yang baik untuk diri kita Jawapannya tidak sama sekali kerana terdapat beberapa kesan yang bakal kita hadapi sekiranya kita terusmenerus menjadi...

no imagePakai Inai Di Kuku, Neelofa Dituduh Hati Hitam
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 15 | MY

Sebut sahaja nama selebriti dan usahawan terkenal Noor Nelofa sememangnya bekas pengacara MeleTOP itu sering menjadi tumpuan ramai Apa sahaja tindak tanduk serta penampilannya pasti akan menjadi bualan netizen Barubaru ini menerusi laporan Kosmo...

no imageSetahun nikah, masih tak disentuh. Aku hilang arah sebab masih d4ra selepas kahwin
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 13 | MY

Foto sekadar hiasan Assalamualaikum Aku kenalkan diri aku sebagai Fifi berusia 29 tahun dan dah berkahwin 6 tahun Aku tidak tahu bagaimana nak mulakan cerita ni Sebelum berkahwin aku dan suami aku gelarkan Shahrill bercinta 5 tahun Sebelum be...

no imageKuku berinai pekat, Neelofa dituduh berhati hitam
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 14 | MY

Nama selebriti cantik Noor Neelofa Mohd Nor 33 sememangnya sentiasa menjadi tumpuan warganet Dari segi kerjaya keluarga dan hubungan cinta sentiasa menjadi sorotan media walaupun kini dia memilih slow down dalam dunia seni Namun begitu penampilan Ne...

no imagePasangan gari tangan bersama selama beberapa minggu, terpaksa dapatkan rawatan di hospital sebab tan
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 9 | MY

Pasangan kekasih di Ukraine pada pertengahan Februari mengambil keputusan untuk menggari tangan mereka bersama selama tiga bulan bagi membuktikan cinta mereka sempena Hari ValentineampnbspAlexander kudlay dan Victoria Pustovitova berbuat demikian di depa...

no imageMacam Tak Percaya! 6 Artis Ini Pernah Berjuang Melawan K4nser
Sun, 28 Feb 2021 11:01 | Hits : 8 | MY

K4nser atau apa sahaja jenis penyakit boleh menyerang sesiapa sahaja tanpa mengira seseorang itu artis atau orang biasa kerana kita semua adalah sama dan tidak pernah terlepas dari kesakitan Bezanya cuma bagaimana cari kita mencari penawar dan mel4wa...

no imageTunang tolong makcik sampai nangis sebab terbayang mak, Susah nak dpt lelaki yg baik
Sat, 27 Feb 2021 18:01 | Hits : 16 | MY

Kisah dik0ngsikan seorang pengguna TikTok ini mengundang orang ramai terharu dengan kebaikan yang dilakukan oleh tunangnya Menurut pemilik akaun bernama Lynn Az dia mengatakan bahawa tunang mengajak dirinya untuk menghulurkan bantuan buat seorang ma...

no imageMacam Divisyen 8 Jerman, Thomas Dooley Kritik Fasiliti Sri Pahang
Sat, 27 Feb 2021 18:00 | Hits : 12 | MY

Ada sahaja yang tak kena buat Sri Pahang FC Kali ini pengendali baharu Thomas Dooley pula berbunyi mengenai kemudahan fasiliti yang dimiliki pasukan Katanya kepada NST Anda mahu pemainpemain itu beraksi depan 80000 penonton tetapi mereka perlu ba...

no imageDah Macam Buru John Wick!- Netizen Luah Rasa Hairan JAIS Kerah 122 Anggota Untuk Cari Sajat
Sat, 27 Feb 2021 14:30 | Hits : 14 | MY

Sekali lagi menjadi tumpuan usahawan kosmetik terkenal Nur Sajat kini dilaporkan menjadi buruan Jabatan Agama Islam Selangor JAIS setelah dikenakan waran tangkap beberapa hari yang lalu Sumber Google ampnbsp Terdahulu pihak mahkamah telah...

no image'Dia lari macam tu je' - Gadis Shell menangis ditipu pelanggan sebanyak RM360
Sat, 27 Feb 2021 11:00 | Hits : 24 | MY

Malang nasib seorang kakitangan stesen minyak diperdaya seorang pelanggan lelaki yang tidak bertanggungjawab menyebab mangsa mengalami kerugian ratusan ringgitampnbspMenurut mangsa yang dikenali sebagai Suyyaya berkata pada hari kejadian seorang lelaki b...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 27 Feb 2021 11:00 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter