LG Wing Dilancarkan Dua Skrin Boleh Putar, Snapdragon 765G


LG Wing Dilancarkan  Dua Skrin Boleh Putar, Snapdragon 765G

Tue, 15 Sep 2020 | By ohsemput | 8 Hits

LG Wing telefon pertama dari Explorer Project kini telah diperkenalkan secara rasmi Peranti ini hadir dengan dua skrin dimana paparan utama boleh diputarkan sehingga 90 melalui mod swivel dan memperlihatkan skrin kecil di belakang paparan utama LG Wi >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageAplikasi MHassistant Dilancarkan Malaysian Airlines Sebagai Hab Pelbagai Perkhidmatan
Sat, 04 May 2019 13:09 | Hits : 51 | MY

Hari ini Malaysia Airlines memperkenalkan aplikasi baharu mereka iaitu MHassistant Pelaksanaan aplikasi ini sebenarnya penjenamaan semula daripada MHfeedback Tujuan aplikasi ini adalah bagi memenuhi permintaan pelanggan aktif Malaysia Airlines untuk me...

no imageSiti Nurhaliza Akui Tak Boleh Berpisah Lama Dengan Aafiyah. Guna CCTV Intai Buah Hatinya
Fri, 03 Aug 2018 02:00 | Hits : 88 | MY

Sejak melahirkan Aafiyah Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin mengakui perasaan rindu sentiasa wujud ketika berjauhan dengan cahaya matanya yang kini berusia empat bulanMemandangkan teknologi hari ini serba canggih Siti memberitahu dia menggunakan kamera litar tertutup CCTV bagi mengubat kerinduan tersebutRindu tu sentiasa ada Kalau saya perlu hadiri program seni memang teringat anak di ruma...

no image(Video) 'Tak perlulah hantar anak ke sekolah, boleh terus hantar ke syurga' - Sindirian sinis Safwan
Mon, 01 Jul 2019 19:03 | Hits : 32 | MY

Barubaru ini tular isu seorang pelajar dirotan guru sehingga meninggalkan kesan pada si pelajar Akibat tindakan guru tersebut ibu pelajar tersebut datang ke sekolah dan menyerang guru terbabitnbspSemenjak kejadian ini pelbagai pihak pula menyatakan...

no imageMacam Confused Pulak Bila Teka Flash Card Made in Malaysia Ni. Korang Boleh Jawab?
Mon, 01 Oct 2018 04:02 | Hits : 76 | MY

Budakbudak zaman sekarang ni advance betul kan Umur 34 tahun kebanyakannya dah pandai membaca Selain daripada dah ada gajet canggih kat rumah kebanyakan ibu bapa pun dah ramai ada kesedaran untuk ajar anakanak dari awal lagi Paling senang dan cost...

no imageMulut Tu Boleh Tak Jangan Kurang Ajar! Tuduh Artis Korea Cantik Sebab Plastic Surgery, Daler Yus
Wed, 13 Mar 2019 14:03 | Hits : 256 | MY

Sebelum ini kita kerap dengar mengenai pembedahan plastik bertujuan mencantikkan paras rupa dalam kalangan selebriti di Korea Namun tidak semua selebriti di sana melakukan plastic surgery iniKenyataan lantang pelakon Daler Yusuf di ruangan komen Instagram Dato Sri Siti Nurhaliza mendakwa pelakon dan model Korea Biblee kelihatan cantik kerana melakukan plastic surgery Malah kenyataan itu memb...

no imageSakit Pinggang Selepas Bersalin Timbulkan Ketidakselesaan. 5 Cara Ini Boleh Dipraktikkan
Thu, 11 Oct 2018 00:01 | Hits : 247 | MY

Perubahan fizikal yang dialami sepanjang tempoh kehamilan adalah antara faktor penyebab yang menjurus kepada masalah sakit pinggang selepas bersalin Jadi tidak hairanlah ada di kalangan anda yang mengeluh berkenaan hal ini walaupun setelah beberapa bulan selamat melahirkan anakBagi mengatasi masalah ini ada beberapa panduan yang boleh anda guna pakai Serba sedikit ia dapat membantu anda meng...

no imagePUBG Mobile Dengan 90fps Boleh Dimainkan Pada Peranti OnePlus Kecuali Nord
Fri, 07 Aug 2020 23:31 | Hits : 13 | MY

OnePlus telah bekerjasama dengan permainan PUBG Mobile untuk menawarkan kadar segar semula tinggi 90fps untuk peranti mereka Sokongan ciri ini adalah secara eksklusif dan setakat ini model dari jenama lain belum menyokongnya Untuk model yang menyokongny...

no image'Dah bayar 5 bilik hotel tapi tak boleh check in, layanan kurang ajar kami dapat' - Pengadu
Wed, 27 Nov 2019 22:45 | Hits : 15 | MY

Ni ler layanan hotel yang kami dapat demikian luahan rasa kecewa pengadu mengenai sebuah hotel yang terletak di Banting Selangor didakwa memberi layanan buruknbspMenurut pengadu yang berkongsi pengalamannya itu di Facebook berkata tiga minggu yang lalu pihaknya telah membuat pembayaran penuh untuk lima buah bilik di hotel tersebut melalui aplikasi AgodanbspMalangnya apabila mereka tib...

no image'Aku ada tangan, kaki, boleh cari makanan orang buang, aku tak perlukan duit' - Drama Insan Terpilih
Sun, 08 Sep 2019 11:04 | Hits : 71 | MY

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Perkongsian ini diceritakan oleh salah seorang Jemaah sebuah surau di Klang Selangor Darul Ehsan Telatah Husien Si Orang Gila ini selalu buat jemaah surau terkejut sehingga kematiannya dirasaiPatutlah dah lama tak nampak Hussein rupanya dia dah pergi meniggalkan dunia yg fana ini Dia di gelar Husein gila sebab dari zahirnya kita lihat dia tak seper...

no imageMakanan Yang Boleh Menyebabkan Keguguran
Sun, 05 Aug 2018 13:02 | Hits : 53 | MY

Makanan penyebab keguguran sememangnya harus dijauhi oleh para wanita hamil agar janin yang berada di dalam kandungannya tetap dalam keadaan sihat sehingga lahir Pada umumnya para wanita hamil memang sangat dituntut ketika memilih menu makanan yang akan dimakna di mana tujuannya agar nutrisi untuk ibu hamil dan janin yang ada dalam kandungan dapat dipenuhiBanyak sekali jenisjenis makanan siha...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sun, 05 Aug 2018 13:02 | Hits : 262 | MY