Dituduh Pakai Baju Gambar Syaitan, Wanita Bengang Tiba2 Dimaki Makcik Puaka


2022-01-15 | By ohmymedia | 37 Hits

Tak menjadi masalah pun andai kita membuat teguran kepada manamana pihak asalkan kena dengan caranya dan tidak menyingung hati serta perasaan orang lain Tapi kalau secara tibatiba dan individu tersebut langsung tidak kita kenali rasanya lebih elok untuk kita berdiam diri atau menyuarakan rasa tidak senang tersebut dengan cara yang baik tanpa menyentuh perasaan orang 8230 The post Dituduh pakai baju gambar syaitan wanita bengang tiba2 dimaki 8216makcik puaka8217 appeared first on OH MY MEDIA >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageYasin Sulaiman nampak ceria, kemas berambut pendek Terus rayu kerajaan benarkan kanabis
Wed, 18 May 2022 11:00 | Hits : 0 | MY

Yasin Sulaiman makin ceria syukur dapat rawatan dalam penjara Peguam demand pakar HUKMhttpswwwmstarcom myspotlighthiburan20 220518yasinsulaimanm akinceriasyukurdapat rawatandalampenjarap eguamdemandpakarhukm...

no imageINTIP: Geely FX11 sedang diuji, SUV saiz sederhana berasaskan pelantar CMA
Wed, 18 May 2022 09:03 | Hits : 2 | MY

Geely pada ketika ini sedang giat membangunkan model SUV saiz sederhana yang menggunakan namakod FX11 Model FX11 dibangunkan dari pelantar Compact Modular Architecture CMA yang turut dikongsi oleh beberapa model kenderaan bersaiz kecil dan kompak JOM BACA 6262Info ringkas Perodua Alza D27A apa yang sudah diketahui setakat ini Tidak ada banyak informasi berkenaan pilihan trenkuasa ...

no imageKenapa De Paula Dipanggil, Dia Tak Main Pun
Wed, 18 May 2022 09:34 | Hits : 4 | MY

Kenapa De Paula Dipanggil Dia Tak Main Pun8230 Tindakan jurulatih skuad negara Kim Pangon menyenaraikan penyerang naturalisasi Guilherme De Paula bukan saja mengundang kecaman penyokong malah ia sebenarnya menjatuhkan imej pengendali dari Korea Selatan itu Menurut pemerhati bola sepak tempatan Mohd Sadek Mustafa agak menghairankan apabila seorang pemain yang langsung tidak beraksi dala...

no imageWanita terkejut jumpa buku jampi!Lepas Beli beg 'preloved' founder kosmetik
Wed, 18 May 2022 03:00 | Hits : 5 | MY

Satu pertemuan mengejutkan dikongsikan seorang wanita apabila dia tibatiba terjumpa sebuah buku jampi dalam beg tangan yang dibelinya dari seorang pengasas produk kecantikanJumpa dalam beg preloved saya beliPerkongsian ninarichiinbsp menunjukkan sebuah buku jampi yang dijumpai dalam beg tangan dibelinyaLebih buat orang ramai meremang bulu roma adalah kata empunya video buku jampi ini a...

no imageKorea Selatan pertingkat pemantauan bekalan minyak masak
Wed, 18 May 2022 14:30 | Hits : 10 | MY

Korea Selatan pertingkat pemantauan bekalan minyak masak Dikemas kini 11 minit yang lalu Diterbitkan pada 18 May 2022 719PM...

no image(Resepi : Video) Ayam Bakar Ala "Nandos" Sedap
Wed, 18 May 2022 03:03 | Hits : 6 | MY

Kanakkanak dengan ayam memang tak dapat dipisahkan harihari makan ayam pun tak apa Ayam goreng kicap pedas lemak dan Nasi Ayam pun boleh tak sedar bila tengah makan Lagikan orang tuangap ngap ngap sampai tak sedar orang sebelah Memandangkan ayam ni memang feveret sepanjang zaman apakata cuba try resepi ayam bakar alaala nandos ni Dapat sama 70 pun jadiii lah kan asalkan anak...

no imageTak Perasan Sampai Pengurus & Isteri Tegur, Mencarut & Ketawa Tanpa Sedar, Watak Feroz
Wed, 18 May 2022 06:32 | Hits : 13 | MY

Pelakon Hairul Azreen mendedahkan antara cabaran yang terpaksa ditempuhinya sepanjang menjayakan filem aksi The Assistant apabila watak Feroz yang dimainkannya seakanakan 8216mengikutnya8217 hingga di luar set lokasi Menurut Haizul dia sendiri tidak menyedari perubahan tersebut sehingga ditegur pengurus dan isterinya Hanis Zalikha 8220Antara cabaran yang harus saya lalui ketika ...

no imageKonglomerat perlu dilibatkan dalam langkah drastik untuk sekuriti makanan negara
Wed, 18 May 2022 11:00 | Hits : 7 | MY

Lewat ini kita sering membaca kemelut sumber makanan yang semakin meruncing Ia sama ada berpunca daripada faktor luar seperti perang Russia dan Ukraine pemberhentian import negara pengeluar seperti India dan kesan pemanasan global Oleh itu beberapa l...

no imageTeknik Pembedahan Janin Terbuka, Wanita Ini Bakal Lahirkan Anak Yang Sama Buat Kali Kedua
Wed, 18 May 2022 10:01 | Hits : 1 | MY

Mengalualukan kehadiran anak ke dunia sentiasa menjadi pengalaman yang tidak dapat dilupakan Sebagaimana yang dilaporkan berita Mirror UK semalam seorang wanita melalui proses kehamilan yang mengagumkan di mana bakal melahirkan semula anaknya kali kedua setelah dimasukkan semula ke dalam kandungannya Ini pasti akan menjadi kenangan yang tidak dapat dilupakan Baca juga Abang Sulung Temui Du...

no imageResepi Dodol Homemade Yang Patut Anda Cuba, 12 Minit Je Dah Siap!
Wed, 18 May 2022 09:33 | Hits : 8 | MY

Siapa tak suka dodol panaspanas Memang susah nak cari sebab biasanya dodol yang dijual sudah siap dipek Bila dapat yang panas dan cair fuuhh memang layan Bagi yang masih tak berkesempatan untuk makan dodol pada Hari Raya ini atau tibatiba teringin bolehlah cuba resepi dodol homemade yang senang ni Tak payah tunggu berjamjam tau Di 8230 The post Resepi Dodol Homemade Yang Patut And...



Website Online Counter