Expensive Parking Fail! Porsche Berharga Rm451k Langgar 2 Kereta Member Gara-gara Pemandu Tertekan Pedal Minyak


Expensive Parking Fail! Porsche Berharga Rm451k Langgar 2 Kereta Member Gara-gara Pemandu Tertekan Pedal Minyak

Sun, 22 Nov 2020 | By terbocor | 7 Hits

Seorang pemandu Porsche secara tidak sengaja tertekan pedal minyak ketika mahu memarkirkan keretanya lalu terlanggar sebuah kereta SUV sebelum menghentam sebuah lagi kereta di tepi jalannbspDalam kejadian yang berlaku di Essex London pemandunya terselamat dari sebarang kecederaan Namun kereta mewah Porsche Taycan yang baru dibelinya dengan harga RM451290 sejak lima hari lalu mengalami kerosakannbspVideo rakaman kamera litar tertutup CCTV dari sebuah rumah berhampiran menunjukkan kereta mewah itu dipandu secara perlahan masuk ke laluan g >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHot Wheels Legends Tour: Jay Leno puji kereta peserta Malaysia
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 2 | MY

ampnbspInilah kereta custom yang dibina oleh Ravinder Singh dari Johor yang berjaya memasuki final pertandingan 2020 Hot Wheels Legends TourKereta yang dibina Ravinder itu dipanggil Mercenary merupakan kereta yang diubahsuai daripada sebuah Morris Minor...

no image'Dia datang dari belakang & terus pegang tangan aku' - Gadis nyaris disamun geng pukau di stesen
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 5 | MY

Petang tadi lebih kurang jam 4 petang di stesen minyak di Batu Berendam Agak menakutkan tetapi mujur Allah selamatkan aku Allahu Masa parking kereta memang perasan ada sebuah motosikal tibatiba parking dekat sebelah Buat tak tahu je sebab tak tahu dia ada niat jahat kat kitanbspNasib baik hati ni nak kunci kereta Biasanya kalau pergi ATM nak withdraw tak kunci kereta kononnya sekejap s...

no image'Aku dah bunuh 2 anak aku...' - Ibu tertekan selepas kematian suami, bunuh 2 anaknya yang masih keci
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 5 | MY

Penduduk di Daerah Hulu Sungai Tengah Indonesia digemparkan dengan kes pembunuhan yang dilakukan oleh seorang ibu terhadap dua anaknya Rabu 25 November 2020 Dua mangsa yang masih kecil dibunuh dengan cara kepala ditekup dengan bantal di kediaman merekaSuspek dipercayai membunuh dua anaknya itu kerana mengalami tekanan selepas ditinggalkan oleh suaminya yang telah meninggal dunia sejak beber...

no image5 petua hilangkan eye bag, antaranya timun dan minyak badam
Sat, 28 Nov 2020 14:30 | Hits : 5 | MY

KEWUJUDAN eye bag atau lingkaran mata gelap mata panda bukanlah satu masalah yang sangat perlu dibimbangkan namun secara tidak langsung menyebabkan kecacatan pada penampilan anda Ada di antara kita yang berhadapan masalah itu seawal usia remaja lag...

no imagePemalsuan cop warga asing Duit guna beli kereta dan motosikal mewah secara tunai
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 3 | MY

Harian Metro melaporkan tiga lagi anggota Jabatan Imigresen Malaysia JIM ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia SPRM semalam bagi membantu siasatan kes pemalsuan cop kemasukan warga asing Menurut sumber penahanan mereka ini menjadikan jumlah terkini ditahan adalah 63 orang terdiri 38 pegawai Imigresen ejen 16 dan orang awam 9 Katanya daripada jumlah itu 47 orang kena 8230...

no imageLama ibu mentua mengidam, Aliff Syukri hadiahkan kereta idaman
Sat, 28 Nov 2020 07:01 | Hits : 5 | MY

Tindakan usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri Kamarzaman memberi kejutan kepada ibu mentuanya semalam dengan menghadiahkan sebuah kereta meraih pujian ramaiMenerusi laman Instagram usahawan berusia 33 tahun itu meluahkan rasa syukur dan gembira apabila berjaya membelikan kereta jenis Honda yang menjadi kegemaran ibu mentuanya Rohani HassanSaya happy sangat sebab dapat belikan kereta keg...

no imageOperator kilang maut motosikal dirempuh pemandu mabuk
Sat, 28 Nov 2020 06:31 | Hits : 4 | MY

Sinar Harian melaporkan seorang operator kilang maut selepas motosikal ditunggangnya dirempuh sebuah kereta yang dipandu seorang pemandu mabuk dalam kejadian di Kilometer 4 Lebuhraya KajangSeremban Lekas di Kajang awal pagi tadi Ketua Polis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata dalam kejadian kirakira jam 115 pagi kereta MercedesBenz yang dipandu lelaki berusia 41 t...

no imageAliff Syukri Buat Kejutan Hadiahkan Ibu Mentua Kereta Idaman
Fri, 27 Nov 2020 13:31 | Hits : 5 | MY

8220Bila kita bahagiakan orang automatik kita rasa bahagia8221 Nama jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri memang cukup terkenal dalam kalangan rakyat Malaysia Pada 26 November 2020 beliau telah memuat naik satu perkongsian di Instagram nbsp View this post on Instagram nbsp A post shared by Ohabangkosmetik aliffsyukriterlajaklaris Menurut vi...

no imageIngatkan Ditahan Polis Kerana Langgar SOP, Rupanya Dibantu Belikan Susu Untuk Anak!
Fri, 27 Nov 2020 11:00 | Hits : 5 | MY

amp8220Allah temukan saya dengan dua insan yang baik hatiamp8230 saya sangat terhutang budi dengan merekaamp8221 Demikian katakata seorang bapa yang meluahkan rasa syukur dan penghargaannya kepada kedua anggota polis Ibu Pejabat Polis daerah IPD Kual...

no imageKes baru COVID-19: Siasatan dijalankan sama ada berlaku pelanggaran peraturan pengurusan selamat
Fri, 27 Nov 2020 07:30 | Hits : 7 | MY

SINGAPURA Singapura pada Khamis 26 Nov melaporkan satu jangkitan tempatan COVID19 sekali gus mengakhiri tempoh 15 hari berturutturut tanpa kes jangkitan dalam masyarakat Kes itu merupakan antara lima jangkitan baru setakat tengah hari Khamis 26...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 27 Nov 2020 07:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter