Filem Terburuk Lakonan Chadwick Boseman, Menurut Imdb


2021-06-08 | By ohsemput | 34 Hits

Chadwick Boseman digambarkan sebagai raja filem oleh peminatpeminatnya Sejak memulakan kerjaya lakonan pada 2008 Chadwick telah menghiasi pelbagai filem hebat sehingga berjaya membawa pulang beberapa anugerah amp8211 bukan sahaja ketika hay >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageWanita bantu ibu katil sebelah, siap jagakan bayi Best ada jiran macam ni..
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

Bagi ibu hamil proses bersalin dalam tempoh pandemik Covid19 memang menguji mental dan fizikal Mana tidaknya prosedur untuk ziarah di hospital kerajaan perlu dipatuhi bagi mengelak penularan jangkitan wabak tersebutSelepas selamat melahirkan para ibu pasti memerlukan lebih banyak tenaga dan pergerakan dalam menguruskan diri dan cahaya mata tanpa ditemani suami tersayangPrihatin dengan situa...

no imageTak boleh sabar ke? Degil buat kenduri anak kahwin, tuan rumah dikompaun
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

Hasrat sebuah keluarga meraikan majlis perkahwinan anak lelaki mereka membawa padah apabila dikompaun RM2000 di sebuah rumah di Butterworth Kepala Batas pada tengahari JumaatMenurut laporan Sinar Harian selain tuan rumah jurugambar dan pengantin lelaki turut dikompaun dengan jumlah sama kerana menghadiri majlis tersebutKetua Polis Daerah Seberang Perai Utara Asisten Komisioner Noorzainy Moh...

no imageSedang dikesan Wisma Putra, Ebit Lew update foto terkini selepas lama menyepi
Sat, 12 Jun 2021 03:30 | Hits : 17 | MY

Pendakwah popular Ustaz Ebit Lew tampil memuat naik sekeping gambar di laman Instagram selepas hampir tiga minggu tidak mengemas kini sebarang perkembangan ketika berada di luar negaraTindakan itu dilakukan beberapa jam selepas berita mengenai dirinya yang sedang dikesan Wisma Putra disiarkan melalui portal Sinar HarianMenerusi posting tersebut Ebit atau nama penuhnya Ebit Irawan Ibrahim Lew m...

no imageDidkwa Hilang, Warganet Lega Ustaz Ebit Lew Update Status Selepas 2 Minggu
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 1 | MY

Spekulasi pendakwah terkenal Ustaz Ebit Liew hilang selepas melaksanakan Misi Bantuan Kemanusiaan Ga za PaIestin timbul apabila akaun Facebook pendakwah itu didapati tidak lagi dikemas kini sejak 27 Mei laluKementerian Luar Negeri sedang mendapatkan perkembangan terkini mengenai Ustaz EbitnbspLiew yang difahamkan masih berada di Ga za dalam misi kemanusiaan bagi membantu rakyat negara terbabit...

no imageKeputusan SPM Cemerlang, Bapa Sayu Anak Masih TerIantar Di ICU
Sat, 12 Jun 2021 07:01 | Hits : 7 | MY

Seorang bapa meluahkan rasa sedih apabila anaknya yang mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan SPM masih belum sedarkan diri dan ditempatkan di Unit Rawatan Rapi ICUAnak saya belum lihat lagi keputusan Sijil Pelajaran Malaysia SPM dia yang cemerlang kerana masih belum sedar daripada kemaIangan dua minggu lalu kata Mohd Bakri Mohammad 48 bapa kepada Hana Emyliya Marsyainie 18Kepu...

no imagePelanggan hina agama Islam antara enam ditahan
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 14 | MY

PETALING JAYA Seramai enam lelaki warga tempatan terdiri daripada lima penghantar makanan dan seorang pelanggan ditahan selepas terlibat dalam satu pergaduhan melibatkan sensitiviti keagamaan di Sungai Way di sini hari iniDifahamkan kejadian berlaku selepas seorang pelanggan telah menggunakan nama yang menyentuh sensitiviti agama untuk membuat pesanan makananTerdahulu tular beberapa keping g...

no imagePukul isteri hingga koma, suami durjana ditangkap selepas 38 hari sembunyi
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 1 | MY

Selepas beberapa minggu diburu seorang lelaki yang disyaki memukul isterinya sehingga koma dalam insiden pada 4 Mei lalu berjaya ditahan polis di Bandar Tun Razak ibu kota pagi semalamMenerusi laporan Kosmo Online suspek yang berusia 38 tahun dicekup ketika keluar membeli makanan dengan menunggang motosikal selepas hasil risikan pasukan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit AmanDifahamkan suspek ...

no imageApabila Kerajaan Gagal Menguruskan Dong Zong....
Sat, 12 Jun 2021 05:00 | Hits : 6 | MY

Berterusan hentam sistem pendidikan negara Dong Zong dah tak patut wujudDakwaan Persekutuan Persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia Dong Zong bahawa sistem pendidikan di negara ini terperangkap dalam sistem yang bersifat tunggal adalah tidak benar sama sekaliIni kerana tegas Presiden Ikatan GuruGuru Muslim Malaysia iGuru Ustaz Mohd Azizee Hasan sistem pendidikan Malaysia mer...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageKenyataan Hamzah satu penghinaan pada j'kuasa kaji Parlimen hibrid, kata Lim
Sat, 12 Jun 2021 05:01 | Hits : 12 | MY

Lim merujuk pendirian Hamzah Zainudin bahawa Parlimen hanya patut kembali bersidang selepas imuniti kelompok dicapai...



Website Online Counter