Gadis Kerja Kedai Handphone Dakwa Dia Dilarikan Suspek Curi Kereta Polis


Gadis Kerja Kedai Handphone Dakwa Dia Dilarikan Suspek Curi Kereta Polis

Thu, 29 Oct 2020 | By terbocor | 15 Hits

Wanita yang ditahan bersama lelaki yang melarikan sebuah kereta peronda MPV model Honda Civic 18S milik pasukan polis dalam kejadian di Ibu Pejabat Polis Daerah IPD Seberang Perai Utara SPU pada malam Ahad mendakwa dia dilarikan suspek ketika sedang bekerja di Tasek Gelugor dekat siniSumber berkata menurut wanita berusia 21 tahun itu dia tidak mengenali lelaki tersebut dan dilarikan suspek ketika sedang bekerja di sebuah kedai telefon bimbit kirakira pukul 945 malam iaitu selepas suspek melarikan MPV berkenaanSuspek katanya telah perg >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKukuh kerjasama, tambah kawan Mat Sabu
Sat, 28 Nov 2020 19:31 | Hits : 0 | MY

Apabila YBM Tengku Razaleigh Hamzah dan kumpulannya menubuhkan Parti Melayu Semangat 46 PMS46 dan ingin bekerjasama dengan PAS pada peringkat awalnya saya agak sukar menerima kerjasama tersebut Saya lebih cenderung bekerjasama dengan Parti Islah Tetapi apabila Parti membuat keputusan untuk bekerjasama dengan PMS46 maka saya mendokong keputusan parti dan bekerja keras termasuk berceramah ke...

no imageIngatkan Seorang je, Sekali PDRM Dedah Tentang Status Terkini Pendakwah Muda Buat Netizen Terkejut
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 2 | MY

KECOH dalam media sosial mengenai dakw4an r0gol terhadap penceramah selebriti Dai Syed atau nama penuhnya Syed Mohammad Shaiful Syed Jamalullail Ia bermula apabila seorang pengguna Twitter mendakwa rakannya mengalami tr4uma akibat menjadi mngsa r0gol Da...

no imageHot Wheels Legends Tour: Jay Leno puji kereta peserta Malaysia
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 2 | MY

ampnbspInilah kereta custom yang dibina oleh Ravinder Singh dari Johor yang berjaya memasuki final pertandingan 2020 Hot Wheels Legends TourKereta yang dibina Ravinder itu dipanggil Mercenary merupakan kereta yang diubahsuai daripada sebuah Morris Minor...

no imageKes tembak PGA: Perintah tahanan reman 15 suspek disambung
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 2 | MY

Tempoh tahanan reman ke atas 15 individu warga tempatan yang disyaki terbabit dalam kejadian serangan ke atas anggota Pasukan Gerakan Am PGA disambung sehingga Selasa SUBSCRIBE now Astro Awani httpswwwyoutubecomcastroawanisubconfirmation1...

no image[VIDEO] Gaduh Guna Besi, Suspek Kini Sedang Di Buru
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 2 | MY

Seorang lelaki kini mengalami cedera di bahagian kepala lengan dan kaki akibat dipukul oleh suspek yang merupakan seorang warga Bangladesh dengan menggunakan sebatang besi dalam satu kejadian pergaduhan di Jalan Tebrau Johor Bahru ...

no image'Mangsa tak berdaya melawan' - Pendakwah Selebriti terpalit dengan kes rogol, direman 5 hari
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 6 | MY

Baru saja membuat laporan polis menafikan dakwaan rogol yang tersebar di Twitter malah menegaskan dakwaan itu adalah fitnah yang dianggap mahu menjejaskan reputasi maruah dan imejnya sebagai pendakwah Semalam pendakwa selebriti itu telah ditahan polis dan direman selama lima hari untuk membantu siasatannbspMenurut laporan media suspek berusia 25 tahun itu ditahan pada jam 11 malam kelmarin...

no image'Dia datang dari belakang & terus pegang tangan aku' - Gadis nyaris disamun geng pukau di stesen
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 5 | MY

Petang tadi lebih kurang jam 4 petang di stesen minyak di Batu Berendam Agak menakutkan tetapi mujur Allah selamatkan aku Allahu Masa parking kereta memang perasan ada sebuah motosikal tibatiba parking dekat sebelah Buat tak tahu je sebab tak tahu dia ada niat jahat kat kitanbspNasib baik hati ni nak kunci kereta Biasanya kalau pergi ATM nak withdraw tak kunci kereta kononnya sekejap s...

no imagePatutkah saya bimbang jika pembantu rumah saya lakukan kerja sambilan?
Sat, 28 Nov 2020 14:30 | Hits : 4 | MY

SINGAPURA Sesetengah pembantu rumah asing mengambil risiko melakukan kerja sampingan yang melanggar undangundang Dalam tempoh tiga tahun lalu sekitar 30 pembantu rumah ditangkap setiap tahun kerana melakukan pekerjaan kedua dengan rela walaupun tah...

no imagePemalsuan cop warga asing Duit guna beli kereta dan motosikal mewah secara tunai
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 3 | MY

Harian Metro melaporkan tiga lagi anggota Jabatan Imigresen Malaysia JIM ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia SPRM semalam bagi membantu siasatan kes pemalsuan cop kemasukan warga asing Menurut sumber penahanan mereka ini menjadikan jumlah terkini ditahan adalah 63 orang terdiri 38 pegawai Imigresen ejen 16 dan orang awam 9 Katanya daripada jumlah itu 47 orang kena 8230...

no imagePendakwa raya Argentina siasat kematian Maradona
Sat, 28 Nov 2020 11:01 | Hits : 6 | MY

Pendakwa raya Argentina siasat kematian Maradona Dikemas kini 1 jam yang lalu Diterbitkan pada 28 Nov 2020 848AM ...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 28 Nov 2020 11:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter