Gigih Naik Tingkat 7 Hantar Makanan, Netizen Terhibur Abang Grab Pasrah Diminta Buangkan Sampah


2022-06-24 | By edisiviral | 20 Hits

Antara pekerjaan yang amp8216laku kerasamp8217 di kala ini sudah tentunya perkhidmatan penghantaran makanan seperti GrabFood dan FoodPanda yang pernah diiktiraf antara petugas barisan hadapan yang berjasa pada orang ramai Di sebalik pekerjaan mereka >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMajlis nikah batal, wanita tetap ambil baju kahwin idaman harga 8K men4ngis di fitting room sampai
Wed, 06 Jul 2022 05:01 | Hits : 6 | MY

PELAMIN anganku musn4hPerumpamaan ini sesuai untuk rakaman video menunjukkan seorang wanita yang tetap datang ke butik pengantin untuk mengambil busana yang sudah disiapkan walaupun majlis perkahwinannya dibatalkanWanita berkenaan Nor Amilia Mohd Ramli 27 berkata video itu dirakam sendiri oleh pereka busana tersebut ketika dia berkunjung ke butik pengantin di Pasir Gudang Johor sebelum ia di...

no imageRosak tu iyalah sikit- M. Nasir tiada masalah Raffa Affar nyanyi lagu Tiara
Wed, 06 Jul 2022 04:00 | Hits : 13 | MY

Penyanyi dan komposer terkenal Datuk M Nasir akhirnya tampil bersuara mengenai isu lagu Tiara yang dinyanyikan dan diolah semula oleh penyanyi Indonesia Raffa Affar barubaru ini Selaku pencipta sepenuhnya lagu tersebut dia tidak berdepan dengan masa...

no imageTerbang 14 Jam Dengan Lubang Besar Di Sisi Pesawat Emirates
Wed, 06 Jul 2022 06:31 | Hits : 1 | MY

SUASANA dalam sebuah pesawat milik syarikat penerbangan Emirates menjadi kacaubilau selepas penumpang mendengar bunyi dentuman kuat ketika pesawat Airbus A380 itu sedang dalam perjalanan dari Dubai ke Brisbane Sabtu lalu Kejadian bunyi kuat itu berlaku selepas pesawat tersebut berlepas kirakira 45 minit Walaupun berlaku insiden dentuman kuat yang menakutkan penumpang namun penerbangan yang ...

no imageKPDNHEP selaras tindakan dengan agensi penguatkuasaan atasi ketirisan minyak masak ke Thailand
Wed, 06 Jul 2022 00:30 | Hits : 9 | MY

Permintaan tinggi dan perbezaan harga yang ketara merupakan antara penyumbang utama berlakunya ketirisan minyak masak subsidi ke negara jiran seperti Thailand Gambar fail Astro AWANIBACHOK Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna ...

no imageYoona Kongsi Perasaan Sewaktu Rakam Album Girls Generation Dalam Soshi Tam Tam
Wed, 06 Jul 2022 06:33 | Hits : 4 | MY

Peminat Girl8217s Generation sekarang ni mesti dah terubat rasa rindu kan bila mereka kini dah ada saluran sendiri Korang dah tengok ke latest episod 8220Soshi Tam Tam8221 ARTIKEL BERKAITAN Girls Generation Rai Ulang Tahun Ke15 Dengan Rancangan Hiburan Solo Soshi Tam Tam Terbaru dalam episod terkini saluran Youtube Girls8217 Generatio...

no imageAktiviti hiburan haram berselindung sebalik restoran
Wed, 06 Jul 2022 02:35 | Hits : 11 | MY

Aktiviti hiburan haram berselindung sebalik restoran Satu aktiviti hiburan yang dijalankan secara haram dan berselindung di sebalik perniagaan restoran di Jalan Tun Tan Cheng Lock di sini terbongkar Ketua Polis Daerah Dang Wangi Asisten Komisioner Noor Dellhan Yahaya berkata sisi gelap restoran itu terbongkar apabila diserbu diserbu pukul 630 petang semalam Hasil serbuan polis berjaya mena...

no imageAkibat Curi 2 Peket Milo, Seorang Suri Rumah Dijatuhkan Hukuman Penjara 14 Bulan Oleh Mahkamah
Wed, 06 Jul 2022 06:03 | Hits : 3 | MY

Saban hari seluruh rakyat Malaysia diuji dengan keadaan ekonomi yang kelihatan amat meresahkan Kenaikkan harga barangan dari masa ke semasa menyebabkan ramai di antara kita tersempit dan tidak mampu menampung kos sara hidup yang semakin meningkat Ada yang terpaksa mengikat perut dan berjimatcermat ketika berbelanja ada pula yang hilang arah dan bertindak di luar jangkaan 8230 The post A...

no imageWanita boleh dakwa pihak ketiga perosak rumah tangga, ini penjelasan peguam
Wed, 06 Jul 2022 06:05 | Hits : 11 | MY

Wanita boleh dakwa pihak ketiga perosak rumah tangga ini penjelasan peguam WANITA sering menjadi mangsa kecurangan suami sendiri Tidak sekadar suami dirampas mereka pula diganggu orang ketiga dengan pelbagai cara Peguam Syarie Nurfarhana Abd Manaf mendedahkan perosak rumah tangga atau pihak ketiga sebenarnya dikenakan tindakan undangundang Definisi orang ketiga tidak terhad kepada perampa...

no imageTop 10 Unsettling Things Recently Found Frozen In Ice
Wed, 06 Jul 2022 00:30 | Hits : 9 | MY

Top 10 Unsettling Things Recently Found Frozen In Ice Subscribe To Most Amazing Top 10 httpbitly2Ibyk6i Most Recent Videos httpswwwyoutubecomwa tchvPj2rni0BfKoampli stUUBINYCmwE29fBXCpU I8DgTA Even though the Ice Age ended a very long time ago...

no imageBank Negara naikkan OPR sebanyak 25 mata asas
Wed, 06 Jul 2022 08:31 | Hits : 4 | MY

Sejak awal tahun sehingga kini inflasi keseluruhan berpurata pada 24 peratus menurut Bank Negara...



Website Online Counter