Kini Giliran Dr Soo Wincci Pula Respons Kenyataan Prof Muhaya


2021-06-11 | By sajakongsibro | 11 Hits

Isu jodoh dan bod0h sedikit nampaknya belum berakhir apabila isu ini madih menjadi topik perbualan hangat dalam kalangan warganetSelepas pakar bedah yang juga merupakan pelajar terbaik Sijil Pelajaran Malaysia SPM 2004 Dr Amalina Che Bakri tampil membidas kenyataan yang dibuat oleh pakar mata dan motivasi Datuk Prof Dr Muhaya Mohamad kini pelakon penyanyi dan bekas Miss World 2008 ini pula menyifatkan tindakan Prof Muhaya itu adalah t0xic dalamnbsp senyapPerkara tersebut dik0ngsi oleh Soo Wincci menerusi hantaran di laman Instagram mil >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMalaysia tak hantar jemaah haji bagi Musim Haji 1442H
Sat, 12 Jun 2021 12:01 | Hits : 3 | MY

Kerajaan Arab Saudi memutuskan bahawa ibadah haji musim 1442H dihadkan kepada warganegaranya dan penduduk negara lain yang berada di Saudi...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 3 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageMahkamah AS dakwa Jho Low lobi Trump, DOJ gugurkan kes 1MDB
Sat, 12 Jun 2021 12:01 | Hits : 3 | MY

Mahkamah juga telah mendakwa penyanyi rap Amerika Prakazrel Pras Michel kerana bersekongkol dengan Jho Low...

no imagePukul isteri hingga koma, suami durjana ditangkap selepas 38 hari sembunyi
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

Selepas beberapa minggu diburu seorang lelaki yang disyaki memukul isterinya sehingga koma dalam insiden pada 4 Mei lalu berjaya ditahan polis di Bandar Tun Razak ibu kota pagi semalamMenerusi laporan Kosmo Online suspek yang berusia 38 tahun dicekup ketika keluar membeli makanan dengan menunggang motosikal selepas hasil risikan pasukan Jabatan Siasatan Jenayah Bukit AmanDifahamkan suspek ...

no imageSedang dikesan Wisma Putra, Ebit Lew update foto terkini selepas lama menyepi
Sat, 12 Jun 2021 03:30 | Hits : 17 | MY

Pendakwah popular Ustaz Ebit Lew tampil memuat naik sekeping gambar di laman Instagram selepas hampir tiga minggu tidak mengemas kini sebarang perkembangan ketika berada di luar negaraTindakan itu dilakukan beberapa jam selepas berita mengenai dirinya yang sedang dikesan Wisma Putra disiarkan melalui portal Sinar HarianMenerusi posting tersebut Ebit atau nama penuhnya Ebit Irawan Ibrahim Lew m...

no imageResipi Nasi Air Asli Dari Terengganu, Ubati Rindu Di Kampung
Sat, 12 Jun 2021 14:01 | Hits : 3 | MY

Siapa di sini rindu sangat nak makan makanan yang ada di kampung Rasa rindu yang dah tertanggung sangat Nak rentas negeri memang tak boleh jadi jom kita buat sendiri ikut resipi WanShila Wan HasanMenurut WanShila setiap kali dia balik kampung di Besut dua makanan popular yang sering masuk dalam wishlist ialah mee celup dan nasi air Resipi mee celup dah selalu buat tapi nasi air belum pern...

no imageDBKL: Kebenaran perniagaan beroperasi berdasarkan arahan MKN
Sat, 12 Jun 2021 05:01 | Hits : 6 | MY

Pada 9 Jun lepas Ahli Parlimen Seputeh Teresa Kok mendakwa wujud layanan dua darjat oleh DBKL dalam membenarkan pasarpasar beroperasi...

no imageWanita bantu ibu katil sebelah, siap jagakan bayi Best ada jiran macam ni..
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 3 | MY

Bagi ibu hamil proses bersalin dalam tempoh pandemik Covid19 memang menguji mental dan fizikal Mana tidaknya prosedur untuk ziarah di hospital kerajaan perlu dipatuhi bagi mengelak penularan jangkitan wabak tersebutSelepas selamat melahirkan para ibu pasti memerlukan lebih banyak tenaga dan pergerakan dalam menguruskan diri dan cahaya mata tanpa ditemani suami tersayangPrihatin dengan situa...

no imagePelanggan hina agama Islam antara enam ditahan
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 14 | MY

PETALING JAYA Seramai enam lelaki warga tempatan terdiri daripada lima penghantar makanan dan seorang pelanggan ditahan selepas terlibat dalam satu pergaduhan melibatkan sensitiviti keagamaan di Sungai Way di sini hari iniDifahamkan kejadian berlaku selepas seorang pelanggan telah menggunakan nama yang menyentuh sensitiviti agama untuk membuat pesanan makananTerdahulu tular beberapa keping g...

no imageKeputusan SPM Cemerlang, Bapa Sayu Anak Masih TerIantar Di ICU
Sat, 12 Jun 2021 07:01 | Hits : 7 | MY

Seorang bapa meluahkan rasa sedih apabila anaknya yang mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan SPM masih belum sedarkan diri dan ditempatkan di Unit Rawatan Rapi ICUAnak saya belum lihat lagi keputusan Sijil Pelajaran Malaysia SPM dia yang cemerlang kerana masih belum sedar daripada kemaIangan dua minggu lalu kata Mohd Bakri Mohammad 48 bapa kepada Hana Emyliya Marsyainie 18Kepu...



Website Online Counter