Nak Tahu Cara Buat Ayam Goreng Yang Sedap? Ikut Resipi Ni!


Nak Tahu Cara Buat Ayam Goreng Yang Sedap? Ikut Resipi Ni!

Sat, 17 Oct 2020 | By rasanakmasak | 20 Hits

Tengok gambar pun dah tahu sedap kan Nak buat ayam goreng yang sedap ada caranya Kena perap dengan bahan terpilih Barulah ayam goreng tu sedap sampai ke tulang Ada tip yang boleh korang ikutAyam goreng boleh dianggap lauk yang tak jemujemu dimakan Kali ni RASA nak kongsikan resipi ayam goreng paling sedap Memang terbaik rasa dia Resipi ini dikongsi oleh Zana Mokhtar di facebook group RASA Share Resipi Jom try buat Nampak sedap betul ayam goreng niMelalui tip ini Zana menegaskan ayam perlu diperap sekurangkurangnya selama sejam barula >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageJOM MEMBURU MAKANAN SEDAP DI KUALA LUMPUR
Sun, 25 Oct 2020 21:11 | Hits : 5 | MY

JOM MEMBURU MAKANAN SEDAP DI KUALA LUMPURSapa tak suka makan Semua orang suka makan Sebab makan ni selain untuk hidup Kadang kadang jadi satu terapi kepada stress Bila dapat makanan sedap kita jadi happy Berbanding kalau lapar Moody lemau semua ada laSebab tu kalau kita melancong atau melawat kemana mana tempat salah satu aktiviti yang kita akan buat adalah memburu makan sedap di temp...

no imageUjian psikologi Makan Ayam Goreng, cara makan bahagian ayam dapat melihat watak sebenar diri sendi
Sat, 24 Oct 2020 07:01 | Hits : 18 | MY

Kebanyakan orang di dunia tidak akan ketinggalan untuk menyukai hidangan ayam goreng bukan Barubaru ini ujian psikologi Makan Ayam Goreng menjadi tular di Korea Hanya dengan melihat cara memakan ayam goreng anda dapat melihat bagaimana orang lain...

no imageNasi Goreng Raja Permaisuri Agong
Sun, 18 Oct 2020 18:11 | Hits : 20 | MY

Hari ini adalah hari terakhir sebelum pelaksanaan perintah kawalan pergerakan bersyarat PKPB yang akan bermula pukul 1200 pagi ini 14 Oktober sehingga 27 Oktober 2020 Diharapkan PKPB kali ini akan dapat memutuskan rantaian Covid 19 yang masih tinggi berikutan banyak kes yang dibawa masuk dari Sabah Kes baharu hari ini 660 antara catatan kes yang tertinggi setakat ini Aduhai bercuti panjang ...

no imagePuding Laici Mudah Dan Sedap
Sun, 18 Oct 2020 18:11 | Hits : 22 | MY

Aduhaai sabar lah berbanyak banyak Mulai pukul 1200 pagi 14 Oktober 2020 hari Rabu kawasan saya akan diletakkan dalam perintah kawalan pergerakan bersyarat PKPBnbspSebagai pesara saya sebenarnya tidak kisah sangat PKPB tapi kasihan dengan orang yang berniaga atau yang bekerja sendiri yang akan terjejas teruk Kesian juga dengan pelajar pelajar yang akan menduduki peperiksaan SPM Begitu j...

no imagePisang Goreng Rangup Krup Krap
Sun, 18 Oct 2020 18:11 | Hits : 19 | MY

Dua minggu lepas saya mengikut Nana ke Port Dickson di mana kami tinggal di Villa Tasik yang saya sangat suka Kenapa saya suka Pertama kerana villanya sangat ringkas dengan peralatan dan perabut yang simple sahaja Di bahagian bawah cuma ada set kerusi di ruang tamu dan kabinet kecil untuk memanaskan makanan Sebelah belakang ada pintu kaca besar yang kelihatan swimming pool kecil Jadi rasa sa...

no image9 Petua Simpan Ikan Bilis Goreng Supaya Kekal Rangup.
Sat, 17 Oct 2020 16:09 | Hits : 15 | MY

Susah nak kekalkan keranggupan ikan bilis goreng kalau nak disimpan lama Anda jangan bimbang boleh saja jika anda ikut sembilan tip yang senang untuknbsp mengekalkan keranggupan ikan bilis yang mudah iniLepas dapat info ininbsp anda bolehlah goreng ikan bilis untuk stok seminggu tanpa hilang keranggupannyaPilih Ikan Bilis Berkualiti Terdapat pelbagai jenis ikan bilis yang dijual dan harga...

no imageJom Buat Meat Ball & Fish Ball Homemade, Sedap!
Sat, 17 Oct 2020 16:09 | Hits : 21 | MY

Sangat berbaloi Buat sendiri meat ball dan fish ball di rumah Sedap rasanya dan tidaklah susah sangat pun Bebola ikan dan bebola daging adalah antara makanan sejuk beku yang kerap ada dalam peti sejuk di rumah Alangkah bagusnya kalau kita buat sendiri dua makanan ini secara homemade Mesti berbaloiBEBOLA IKAN HOMEMADEBebola IkanBAHANBAHAN300 gram isi ikan tenggiri2 sudu teh tepung jagung1...

no imageBatter Pisang Goreng Dengan Sambal Kicap Simple, Rangup Sampai Ke Petang
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 26 | MY

Pisang goreng yang buat sedap selain jenis pisangnya batter atau larutan tepung tu kena betul bancuhan dan ramuannya baru sedap dan rangup Lagi pulak kalau ada sambal kicap lagi syoklah makan goreng pisang niNak pisang goreng yang rangup sampai ke petang dan tak serap minyak jom follow resipi yang dikongsikan oleh Mariana Zainal Yang best Mariana juga turut kongsi resipi sambal kicap yang s...

no imageResipi Hokkaido Baked Cheese Tart Yang Sedap & Mudah
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 18 | MY

Sedapnya Hokkaido Baked Cheese Tart ni Kalau dibeli harga agak mahal Jadi apa kata buat sendiri menggunakan resipi yang dikongsi oleh Azizi Zamani Dapat hasilkan banyak dan memang puas makan Jom lihat bahanbahan yang diperlukanCARA BUAT HOKKAIDO BAKED CHEESE TARTBAHAN KULIT TART100 gm marjerin beli online DISINI30 gm gula kastornbsp beli online DISINI150 gm tepung gandumnbsp beli o...

no imageCantonese Dry Fried Prawn, Ni Resipi Halalan Thoyyiban
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 24 | MY

Masakan Cina memang sedap dinikmati namun kebanyakan resipi asalnya menggunakan wain beras atau dry sherry Tapi resipi yang dikongsikan oleh Fatin Damia ni sah sahlah halalan toyibbanRasanya tetap mantap dan sedap boleh buat kat rumah dah terjamin kebersihan dan kehalalannya Jom semak resipi Fatin Damia yang juga dikenali sebagai kakak cantikUdang tu pun nampak cantik aje atas pinggan heheh...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sat, 17 Oct 2020 16:08 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter