Gurau Minta Anak Jadi Pengapit, Shuib Tergelak Dengar Dekta Tak Bagi Kahwin


2022-01-15 | By ohmymedia | 16 Hits

Keluarga Shuib Sepahtu sememangnya kerap menjadi sorotan ramai setelah beberapa kisah berkenaan kehidupan sehariannya tular di media sosial dan membuatkan ramai peminat prihatin dengan mereka Pelawak tersebut ada memaklumkan sedang berkawan dengan seseorang dan hal tersebut menjadi topik perbualan netizen di media sosial Ada yang menyokong Shuib mencari pengganti dan ada juga yang menganggap ia 8230 The post Gurau minta anak jadi pengapit Shuib tergelak dengar Dekta tak bagi kahwin appeared first on OH MY MEDIA >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageAku cuba buat smua bnda utk mak syg, tp mak tak pernah suka. Aku teringin nak rasa mak pIuk aku
Thu, 20 Jan 2022 00:30 | Hits : 18 | MY

Aku terus jelah masuk stories yah Tak nak intro panjang lebar Ni aku taip sebab aku baru lepas menangis Takda sebab pun cuma baru tadi video call ramairamai dengan adik beradik semua sebab mak baru dapat v4ksin sinovac pagi tadi Macam biasalah ma...

no imageBe vigilant, people living in low-lying areas told
Thu, 20 Jan 2022 00:30 | Hits : 16 | MY

Jack third left and other committee members inspect the work done at Sungai Sebab in Kampung Kemunting BINTULU Jan 20 Bintulu Divisional Disaster Management Committee BDDMC chairman Datu Jack Aman Luat has reminded the public especially those liv...

no imageResepi Nasi Daging Utara Yang Menggoda, Bila Makan Memang Tak Ingat Dunia!
Thu, 20 Jan 2022 09:34 | Hits : 1 | MY

Nasi Daging Utara merupakan nasi yang dimasak bersamasama dengan daging dan beberapa bahan lain Air daging yang menyerap masuk ke dalam nasi membuatkan nasi yang dimasak lebih sedap dan menyelerakan Tengah masak dalam periuk pun sudah sangat menggoda baunya Nak cuba buat Nasi Daging Utara ini di rumah Jom kita ikuti perkongsian resepi dari Norzy 8230 The post Resepi Nasi Daging Utara Yan...

no imageGaji 800,000 penjawat awam lebih rendah daripada PGK -Presiden CUEPACS
Thu, 20 Jan 2022 09:34 | Hits : 2 | MY

nbspPETALING JAYA Lebih 800000 penjawat awam di negara ini tergolong dalam kumpulan penerima gaji lebih rendah daripada Had Pendapatan Garis Kemiskinan PGK berikutan sistem penggajian dan saraan tidak dikaji dan distruktur semula sejak 2002Presiden CUEPACS Datuk Adnan Mat berkata penjawat awam dengan gred lantikan 19 masih memperoleh pendapatan di bawah RM2000 meskipun selepas menerima B...

no imagePr4nk member nak tunang Rupanya niat baik lelaki ini buat ramai seb4k.
Thu, 20 Jan 2022 03:31 | Hits : 9 | MY

Dikurniakan sahabat yang sejati adalah anugerah yang terbaik kepada seseorang Tidak ramai orang yang mempunyai sahabat yang susah senang bersama kitaSelalunya sahabat ini bila hendak bertemu atau lepak bersamasama mereka akan memilih tempat yang mereka boleh makan bersembang dan bergelak ketawaLain pula yang terjadi apabila seorang lelaki yang teringin menemui kawankawannya beramairamai tet...

no imageSaya panggil mesyuarat khas Parlimen isu banjir kerana permintaan pembangkang PM
Thu, 20 Jan 2022 09:36 | Hits : 8 | MY

Saya panggil mesyuarat khas Parlimen isu banjir kerana permintaan pembangkang PM Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob mengeluarkan notis memanggil mesyuarat khas Parlimen hari ini kerana mendengar permintaan pembangkang supaya bagi membahaskan isu bencana banjir Prihatin dengan masalah dibangkitkan beliau menulis notis kepada Speaker Dewan Rakyat supaya menetapkan hari ini sebagai...

no imageTiga Kali Gugur, Tiga Kali Mengandung, Hamil 5 Bulan, Syatilla Melvin Doakan Yang Baik-Buat Buat
Thu, 20 Jan 2022 10:02 | Hits : 7 | MY

Tiga kali gugur tiga kali mengandung Demikian kata pelakon Syatilla Melvin sebagai menjelaskan mengenai kehamilan ketiganya yang kini sudah masuk bulan kelima Menurut Syatilla 31 pengalaman keguguran lalu memberikan satu fasa yang menjadikan dirinya lebih berhatihati selain tidak putus memanjatkan doa memohon yang baikbaik dariNya nbsp View this post on Instagram ...

no imageMPP spent RM125,000 in 2021 to clear illegally dumped waste
Thu, 20 Jan 2022 07:30 | Hits : 11 | MY

KUCHING Jan 20 The Padawan Municipal Council MPP spent approximately RM125000 last year to clear waste dumped illegally in areas under its jurisdiction In a statement today MPP warned those caught illegally dumping waste could face an RM1000 fin...

no imagePekerja Shell asyik pandang2 kereta, pemandu BMW terus ajak ronda
Thu, 20 Jan 2022 06:31 | Hits : 13 | MY

Kadangkala ramai tidak sedar perbuatan kecil yang kita llakukan mampu membuatkan 8216mood8217 seseorang itu bertukar ceria apatah lagi sudah penat bekerja melayan pelbagai ragam manusia Bagi seorang usahawan automotif Bobby Ang tindakan murninya dipuji apabila menggembirakan hati seorang pekerja di sebuah stesen minyak dipercayai di ibu negara barubaru ini Menerusi perkongsian di Face...

no imageRamai tersentuh lihat ibu setia teman Azhan Rani di hospital -40 tahun dia jadi doktor'
Thu, 20 Jan 2022 06:31 | Hits : 13 | MY

Barubaru ini kemalangan jalan raya yang melibatkan pelakon terkenal Azhan Rani sememangnya membuatkan ramai terkejut Mana tidaknya khabar tersebut hanya diketahui selepas pelakon Beto Kusyairy memuat naik hal berkenaan di media sosial Selepas mendapat rawatan dan berada dalam keadaan stabil Azhan Rani telah kembali di media sosial dengan memaklumkan perkembangan terkini keadaannya Pelakon...



Website Online Counter