Psb See Hopes Cm Appreciates, Includes Undi18 In Coming State Election


2021-10-14 | By edisiviral | 12 Hits

See Chee How said with the inclusion of the Undi18 voters there would be more than 19 million eligible voters who would be able to take part in determining the political future of Sarawak SIBU Oct 14 Batu Lintang assemblyman See Chee How hopes that >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMore businesses allowed to operate
Mon, 18 Oct 2021 18:00 | Hits : 5 | MY

Masidi KOTA KINABALU Oct 18 Cyber cafes family amusement centres family karaoke outlets and theme parks are among the businesses allowed to operate as Sabah entered Phase Three of the National Recovery Plan NRP on Monday Local Government and Housi...

no imageNo approval for housing plans not in compliance with disabled access amenities KPKT
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 4 | MY

Ismail said the ministry is responsible for ensuring that developers not only abide by the conditions under the Persons with Disabilities Act 2008 Act 685 but also the Housing Construction Industry Standards amp8211 Bernama file photo KUALA LUMPUR Oc...

no imageJanji Tak Serupa Bikin! Usahawan Rempah Oden Viral Kecewa Kek Bernilai RM10K Buruk Kejadiannya!
Mon, 18 Oct 2021 13:31 | Hits : 9 | MY

Anda tahu tak barubaru ni ada satu usahawan rempah oden viral dekat aplikasi TikTok Katanya usahawan tersebut belanja RM10K untuk kek sempena majlis gender reveal anaknya yang ke4 Tapi hasilnya alahai8230 Kesian tengok Ha Usahawan yang dimaksudkan tak lain tak bukan Cek Yana pengasas kepada MasakMasak CekYana Ala pemilik kepada rempah oden viral yang banyak 8230 The post Janj...

no imageSetuju Soal Pelakon Perlu 1 Juta Pengikut, Mustaqim Bahadon Tak Letak Harapan Tinggi Jadi Hero Drama
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 10 | MY

Aktor Mustaqim Bahadon barubaru ini tampil mengulas isu syarat yang diletakkan stesen televisyen untuk mengambil pelakon yang mempunyai sejuta pengikut di media sosial ARTIKEL BERKAITAN Rambut Dah Macam Semak Samun Kedai Potong R...

no imageCara Mudah Nak Tanam Pokok Ketumbar, Confirm Menjadi!
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 7 | MY

8220Nak tanam pokok ketumbar lah tapi apa cara mudah82308221 Ketumbar merupakan sejenis daun herba yang mempunyai bau yang wangi dan menambah rasa enak dalam masakan terutama masakan berasaskan sup Penanaman pokok ketumbar di rumah merupakan idea bernas dan tepat kerana bukan sahaja boleh digunakan untuk memasak tetapi banyak juga kegunaan lain seperti untuk kesihatan Antaranya 823...

no imageNajib, Rosmah dibenar ke Singapura
Mon, 18 Oct 2021 11:00 | Hits : 8 | MY

Semoga dipermudahkan urusan anak perempuan Datuk Seri bersalin nanti Untuk video penuh sila layari httpsbitly3FZzBeK Follow kami di TikToksinarharianonl ine SinarHarian BuletinTikTok NajibRazak RosmahMansor...

no imageCovid-19: Sibu records nine out of 13 fatalities in Swak from Oct 13 to 16
Mon, 18 Oct 2021 11:00 | Hits : 12 | MY

Medical workers move the body of a Covid19 patient into a tent in Kuala Lumpur to enable relatives to identify the person virtually amp8212 Bernama photo KUCHING Oct 18 Sibu recorded nine out of 13 fatalities from Covid19 complications in Sarawak be...

no imageSabar Dik, Alamak.. Pengantin Gel0joh Sampai Abang Jurugambar Pun Tegur
Mon, 18 Oct 2021 07:00 | Hits : 7 | MY

Perkahwinan merupakan impian semua orang yang berstatus single Berkahwin dengan pilihan hati sendiri juga merupakan impian semua orang dan ramai yang berkahwin dengan pilihan hati sendiri kerana mungkin kita sudah mengenal hati budi masing2 dan bersedia mendirikan rumah tangga dengan pasangan masing2Bagi yang sudah membuat persiapan berbulan2 ada juga yang mempunyai perasaan gugup dan apabila...

no imageGelagat Budak Ajar Bumblebee Menari, Mencuit Hati Warganet!
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 5 | MY

Gelagat anakanak kecil selalu menjadi penghibur sesebuah keluarga Dengan telatah dan ragam mereka kadangkadang sangat mencuit hati kita Ini kerana setiap telatah mereka sangatlah spotan dan tidak dibuatbuat Apatah lagi jika sesebuah keluarga itu mempunya ramai anakanak lagi bertambah ceria dan meriah dengan gelagat comel mereka Barubaru ini satu perkongsian rakaman video berdurasi ...

no imageAnak terkejut bapa tiba-tiba request nak pergi hospital di hari jadi, dua kali berlaku drama air m
Mon, 18 Oct 2021 03:30 | Hits : 11 | MY

SIAPA yang tidak gembira apabila hari ulang tahun kelahiran disambut oleh orang tersayangNamun bagi seorang bapa perasaannya sebak sehingga menitiskan air mata ketika menjamah sepotong kek hari jadiMenerusi satu video yang dikongsi di aplikasi TikTok dapat dilihat si anak cuba menenangkan hati lelaki itu dengan mengusapusapkan tangannyaBerkongsi kisah di sebaliknya video itu Quratu Quraidah...



Website Online Counter