Ipsos Survey: Malaysians Trust Doctors The Most, Politicians The Least


2021-10-14 | By edisiviral | 17 Hits

A recent survey showed that doctors are the most trusted profession in Malaysia AFP photo KUALA LUMPUR Oct 14 A recent survey showed that doctors are the most trusted profession in Malaysia surpassing teachers who held the top spot in 2019 while >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHarimau Malaya perlukan tonggak JDT
Mon, 18 Oct 2021 00:30 | Hits : 17 | MY

Kuala Lumpur Pengendali Harimau Malaya Tan Cheng Hoe mengakui beberapa tonggak yang beraksi bersama Johor Darul Tazim JDT diperlukan untuk menguatkan lagi pasukan kebangsaan dalam mengharungi perlawanan akan datang New Straits Times Press M...

no imageCara Mudah Nak Tanam Pokok Ketumbar, Confirm Menjadi!
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 7 | MY

8220Nak tanam pokok ketumbar lah tapi apa cara mudah82308221 Ketumbar merupakan sejenis daun herba yang mempunyai bau yang wangi dan menambah rasa enak dalam masakan terutama masakan berasaskan sup Penanaman pokok ketumbar di rumah merupakan idea bernas dan tepat kerana bukan sahaja boleh digunakan untuk memasak tetapi banyak juga kegunaan lain seperti untuk kesihatan Antaranya 823...

no image[VIDEO] Suami Pandang Tak Berkelip Pengantin 50 Tahun Awet Muda Jadi Perhatian
Mon, 18 Oct 2021 14:30 | Hits : 3 | MY

Tidak dinafikan dengan solekan wanita akan lebih confident untuk berdepan dengan masyarakat Dalam pada masa yang sama solekan juga dapat membuatkan wajah seseorang lebih muda daripada usia Biarpun begitu ada juga yang pandai menjaga wajah sehinggak...

no imageSambut Anniversary Ke-53, Anak Siap Tolong Make Up & Sewa Baju Pengantin Ibu Ayah
Mon, 18 Oct 2021 08:31 | Hits : 3 | MY

Sejak dah boleh rentas negeri majlismajlis dah mula dibenarkan ni mesti ramai nak buat kenduri kahwin kan Ye lah dah lama rasanya tak makan nasi minyak Nak tunggu majlis sendiri macam lambat lagi jeSemua orang mesti mahukan perkahwinan yang kekal bahagia hingga ke jannah betul tak Tidak kira sama ada pengantin baru ataupun yang sudah lama Tambah pula zaman sekarang ramai yang ambil pelu...

no image[VIDEO] Pertama Kali Terpis4h, Satu Family N4ngis Tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair
Mon, 18 Oct 2021 14:00 | Hits : 7 | MY

Bermula bulan ini pelajarpelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learningSemasa menghadiri kelas secara online di rumah pastinya bermacammacam g4ngguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah lori tilam lalu lah bunyi anjing berg4duh lah dan yang paling tak boleh tahan bila kita ada adik ke...

no imageTop 10 Signs Of Demons Found In Different Cultures
Mon, 18 Oct 2021 04:00 | Hits : 9 | MY

Top 10 Signs Of Demons Found In Different Cultures Subscribe To Most Amazing Top 10 httpbitly2Ibyk6i Most Recent Videos httpswwwyoutubecomwa tchvPj2rni0BfKoampli stUUBINYCmwE29fBXCpU I8DgTA Every place has its own folklore and demons to be afr...

no imagePernah Suarakan Hasrat Nak Beli Kereta Mewah, Hairul Azreen Dipanggil G1la Masa Jadi Tukang Cat
Mon, 18 Oct 2021 07:00 | Hits : 9 | MY

Kejayaan dan kecemerlangan hidup tidak datang dengan sendiri Bak kata pepatah Melayu yang bulat tidak datang bergolek yang pipih tidak datang melayangPerjalanan hidup pelakon dan pengarah filem Hairul Azreen boleh dijadikan inspirasi kerana suami pengacara Hanis Zalikha ini bermula sebagai tukang cat jalan raya dan kini sudah memiliki perniagaan sendiriDipanggil g1la nak beli kereta mewahMe...

no imageHometown Cha-Cha-Cha Berakhir Dengan Rating Tertinggi Sepanjang Siarannya
Mon, 18 Oct 2021 06:30 | Hits : 9 | MY

DramaHometown ChaChaChatelah merekodkan penilaian penonton tertinggi pada episod terakhirnya Pada 17 Oktober drama romantik komedi popular lakonan Kim Seon Ho dan Shin Min Ah telah merekodkan purata rating 127 peratus pada episod terakhir rating tertinggi The post Hometown ChaChaCha Berakhir Dengan Rating Tertinggi Sepanjang Siarannya appeared first on Kakimuvee Portal Informasi ...

no image124 Kpg Gumpey, Kpg Gedong landowners receive land titles under Section 18
Mon, 18 Oct 2021 07:30 | Hits : 6 | MY

Awang Tengah third left and Naroden fourth right in a group photo with the recipients KUCHING Oct 18 A total of 138 land titles under Section 18 of the Sarawak Land Code SLC were presented to 124 landowners of Kpg Gumpey and Kpg Gedong last Satu...

no image[VIDEO] Masa Hamil Suka Tengok Hrithik Roshan, Anak Terkenan Jari Keenam!
Mon, 18 Oct 2021 10:00 | Hits : 6 | MY

Sudah menjadi lumrah dalam kalangan ibu hamil akan menyajikan mata ini dengan pandangan yang indah Kata orang kalau kita tengok benda yang cantik dan elok maka anakanak pun akan 8216terkenan8217 dengan apa yang kita tengok tersebut Begitu juga dengan perkongsian ibu ini yang sangat meminati Hrithik Roshan sampai boleh terkenan dekat anak yang dikandungnya Baca 8230 The post VIDEO...



Website Online Counter