Isteri Berhias Pakai Baju Lawa2, Suami Selamba Pakai Kain Pelekat Pergi Mall


2021-04-08 | By ohsemput | 24 Hits

Biasanya setiap pengunjung yang memasuki shopping mall pasti akan bersiap dengan imej cantik dan menarik betul tak Kalau perempuan siap bersolek serta memakai busana lawa dan bergaya manakala golongan lelaki pula mengenakan kemeja T dipadan kan denga >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image5 Keperluan Asas Seorang Suami Untuk Buat Si Dia Lebih Bahagia & Setia!
Wed, 21 Apr 2021 18:00 | Hits : 0 | MY

Ramai tidak menyedari bahawa seorang lelaki mudah sahaja Cuma bekalkan sahaja keperluan asas seorang suami kepada mereka mereka sudahpun akan rasa lebih gembira dan dihargai Apabila si dia gembira hubungan juga menjadi lebih matang dan sihat Ini tida...

no image6 student Matriks dikompaun RM1,500 kerana tak pakai mask, diberi pengurangan kompaun
Wed, 21 Apr 2021 14:30 | Hits : 3 | MY

Enam pelajar Kolej Matrikulasi Perak yang dikompaun RM1500 kerana tidak memakai pelitup muka dua hari lepas telah diberikan pengurangan kompaun demikian menurut Pengarah Kesihatan Negeri Perak Datuk Dr Ding Lay MingBeliau berkata dalam satu pertemua...

no imageSuami rasa tertipu, tuntut ganti rugi RM1.4 juta selepas isteri dikahwininya bukan anak dara
Wed, 21 Apr 2021 11:00 | Hits : 10 | MY

ampnbspSeorang suami di Makassar tertipu apabila isteri yang dinikahinya 13 tahun lalu bukanlah wanita bujang sebaliknya pernah berkahwinPada permulaan perkenalan antara Yulian Aprianto isterinya mengakui belum pernah berkahwinNamun rahsia yang disimpa...

no imageSelit duit pun tak jalan, suami kantoi curang gigih pujuk isteri dalam bilik
Wed, 21 Apr 2021 07:30 | Hits : 9 | MY

Dalam menjalani kehidupan rumah tangga sudah menjadi tanggungjawab suami untuk memujuk sekiranya isteri yang merajuk Kalau bukan pasangan sendiri siapa lagi Itu tindakan dilakukan seorang lelaki ini yang terkantoi curang apabila mesej yang sepatutny...

no imageCP Juliana Evans, Anzalna Nasir & Sherry AlHadad Manis Berhijab Menggayakan Tudung Sedia Pakai
Wed, 21 Apr 2021 07:30 | Hits : 7 | MY

Sememangnya pemakaian hijab jadi lebih mudah dengan menggayakan tudung sedia pakai atau tudung sarung Bukan sahaja mudah disarungkan malah tetap memgekalkan eksklusiviti serta pesona pemakai Terpesona melihat melihat Che Puan Juliana Evans Anzalna N...

no imagePakaian, kosmetik hampir RM90,000 dirampas
Wed, 21 Apr 2021 06:32 | Hits : 11 | MY

Estimate Reading Time lt 1 minuteRANTAU PANJANG Batalion 7 Pasukan Gerakan Am PGA7 merampas pelbagai jenis pakaian dan kosmetik bernilai hampir RM90000 di pangkalan haram Abang Yie di sini malam tadi Pegawai Pemerintah PGA7 Superintendan Azhari Nusi berkata kirakira jam 1230 malam anggota membuat rondaan sebelum ternampak sekumpulan lelaki memunggah guni putih ke dalam perahu ke teb...

no imageJika sudah masa dia pergi, saya ikhlas. -Bapa Azlan Typewriter tenat positif Covid-19
Wed, 21 Apr 2021 04:00 | Hits : 18 | MY

Nama vokalis Azlan Typewriter bukanlah asing lagi dalam dunia tarik suara Karyakarya yang dihasilkan sememangnya sangat memberi kesan kepada ramai pendengar Namun menerusi Astro Gempak Azlan memaklumkan khabar yang agak menyedihkan apabila bapanya t...

no imageHanya 3 Bulan Merasa Hidup Senang, Isteri Muda Mengeluh Jaga Suami Terlantar Strok
Wed, 21 Apr 2021 00:30 | Hits : 14 | MY

Tidak dinafikan ramai wanita memilih untuk bermadu demi mengejar kesenangan Namun kehidupan bermadu tidaklah seindah seperti disangka Barubaru ini tular perkongsian seorang wanita 28 tahun yang bergelar isteri kedua selepas berkahwin dengan lelaki...

no imageLana Nordin Kongsi Resipi Daging Masak Merah Ala Thai & Kuih Bakar Kegemaran Suami
Tue, 20 Apr 2021 17:31 | Hits : 11 | MY

Bila dah masuk minggu kedua berpuasa pasti ramai yang sudah berkirakira dan mula menyediakan persiapan untuk hari raya Macam Lana Nordin ni Panjang senarai kelengkapan raya yang disediakan untuk suaminya Daud Mckienzie Itu nak beli ini perlu ada Maklumlah raya kan setahun sekaliAsyik membuat senarai barangan Hari Raya tak sedar jam menghampiri waktu berbuka WahNasib baik Lana Nordin ...

no imageWahai Suami, Puji-Pujilah Masakan Isteri, Barulah Berbaloi Susah Payah Memasak Untuk Anda
Tue, 20 Apr 2021 14:30 | Hits : 18 | MY

Lepas balik kerja pin tudung pun belum sempat buka isteri terus berlari ke dapur keluarkan barangbarang nak masak dari peti sejuk Sambil itu dijeling jam dinding rumah takut tak sempat nak si isteri memasak sebelum suami balik Tugas dia tak henti se...



Website Online Counter