'Aku yang isteri kau pun tak pernah peluk erat macam tu' - Isteri terkilan, suami beri alasan curang kerana dia tak dapat bagi anak

'Aku yang isteri kau pun tak pernah peluk erat macam tu' - Isteri terkilan, suami beri alasan curang kerana dia tak dapat bagi anak
Mon, 13 May 2019 By terbocor
Tercurang tanpa sengaja ke tu Tunggu aku viralkan korang standby share bebanyak demikian tulis Nur Nrhffalsml pada 8 Mei lalu di akaun FacebooknyaMenurut Nur segalanya bermula dengan tindakan suaminya sendiri yang secara terangterangan memalukan d >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageNews Story | Swifties Registering To Vote
Wed, 10 Oct 2018 15:01 | Hits : 81 | US


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 10 Oct 2018 15:01 | Hits : 262 | US