Bila Dah Kant0i, Suami Hanya Gelak. Aku Pkul Suami Ckup2. Mak Mertua Join Skli. Suami Lari, Call P0lis


Bila Dah Kant0i, Suami Hanya Gelak. Aku Pkul Suami Ckup2. Mak Mertua Join Skli. Suami Lari, Call P0lis

Sun, 22 Nov 2020 | By edisiviral | 9 Hits

Foto sekadar hiasan Assalamualaikum admin dan semua yang membaca Saya harap perkongsian saya dapat memberi manfaat pada semua Ini full story macamana nak detect behavior suami curang dan sihir rumah tangga Agak Panjang Tapi inshAllah membantu Demi A >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageNak Bernikah Bulan Depan, Bakal Suami Kantoi Bercinta Dengan Wanita Lain
Tue, 24 Nov 2020 06:31 | Hits : 2 | MY

Selepas wanita itu mendapat tahu tentang hubungan cintanya bersama wanita lain lelaki tersebut ada meminta maaf dan mengakui segala kesilapannya Tetapi apa yang lebih menyedihkan pada mulanya lelaki berkenaan enggan meneruskan perkahwinan yang hampir siap semuanya itu Namun dia kembali lagi beberapa hari kemudian dengan meninggalkan sepucuk surat buat wanita itu dengan memohon maaf dan me...

no imageHanya 20% Peruntukan Boleh Di Belanjakan, Sekiranya Belanjawan 2021 Tidak Di Luluskan
Tue, 24 Nov 2020 04:01 | Hits : 3 | MY

ampnbspKUALA LUMPUR Hanya 20 peratus daripada keseluruhan belanjawan iaitu perbelanjaan penuh yang pada dasarnya adalah pencen dan pembayaran hutangampnbsp yang boleh dibelanjakan sekiranya Belanjawan 2021 tidak diluluskan kata Maybank Investment Ban...

no imageIbu tunggaI terkejut dapat hadiah dari arwah suami
Tue, 24 Nov 2020 03:31 | Hits : 2 | MY

PORT DICKSON Pemergian suami secara mengejut akibat kemalangan ketika anakanak sedang membesar bukan sesuatu yang mudah diterima kata ibu tunggal yang hanya mahu dikenali sebagai Ida 42 di rumahnya semalamKatanya dia bagaimanapun menerima kejutan semalam apabila dikunjungi wakil syarikat insurans bagi menyerahkan sejumlah wang RM414302 dianggap hadiah dari arwah suaminya yang sudah ...

no imageTip Hilangkan Kesan Minyak Pada Bekas Plastik, Hanya Guna Garam & Sabun
Tue, 24 Nov 2020 03:31 | Hits : 1 | MY

Aduh buntu dibuatnya memikirkan cara untuk menghilangkan kesan minyak pada bekasbekas plastik Memang susah nak hilang Berkalikali cuci pun masih ada kesan minyak tersebut Ruparupanya kesan minyak ini boleh hilang dengan hanya menggunakan garam dan sabun pencuci pinggan Petua ini dikogsi oleh Puan Hafiza Zanuddin Menurut beliau pada awalnya beliau menggunakan tip ini untuk menjimatkan pe...

no image'Aku dah tak cintakan kau' - kata isteri sebelum mati ditikam suaminya sebanyak 20 kali
Tue, 24 Nov 2020 03:30 | Hits : 1 | MY

Baru sebulan mendirikan rumah tangga namun pengantin perempuan yang berusia 14 tahun mati dibunuh oleh suaminya sendiri dalam keadaan yang amat menyayat hatinbspMangsa yang dikenali sebagai Selmi maut di tangan suaminya bernama Kamaluddin 20 setelah ditikam dengan pisau sebanyak 20 kali tanpa belas kasihan dalam kejadian yang berlaku pada Jumaat 20 November 2020 di Daerah Bone Sulawesi ...

no imageIbu Tunggal Terkejut Tiba-tiba Terima Hadiah Besar Dari Arwah Suami
Mon, 23 Nov 2020 21:30 | Hits : 3 | MY

Seorang wanita yang merupakan ibu tunggal telah menerima kejutan hadiah dari arwah suaminya Menerusi laporan Harian Metro wanita tersebut yang dikenali sebagai Ida memberitahu suaminya telah pergi akibat kemalangan jalan raya Pemergian suam...

no imageTIDAK SANGGUP LIHAT JENAZAH ANAK, PASANGAN SUAMI ISTERI TINGGALKAN JENAZAH BAYI DEPAN MASJID
Mon, 23 Nov 2020 21:30 | Hits : 4 | MY

PETALING JAYA Garagara tidak sanggup melihat jenazah anak dan tidak tahu cara pengurusan jenazah sepasang suami isteri meninggalkan mayat bayi mereka yang berusia empat bulan di hadapan sebuah masjid di kawasan Sungai Way Petaling Jaya Berdasa...

no imageTerkejut Bila Tersilap Peluk Dari Belakang Ingatkan Isteri Di dapur Rupanya Adik Ipar, Selepas Itu S
Mon, 23 Nov 2020 00:30 | Hits : 8 | MY

Minta hide cerita ini Saya seorang suami yg telah bernikah 2 tahun yg lalu Perkahwinan kami bahagia macam biasaKami tinggal di Kuala LumpurSaya bekerja dan isteri saya juga bekerja Kami masih belum di kurniakan cahayamata Tahun lepas bulan ogos ge...

no imagePenyanyi Nora kongsi cerita jual nasi & 'move on' setelah kematian suami & anak lelaki
Sun, 22 Nov 2020 04:01 | Hits : 11 | MY

BERITAmediacorp Kebolehan penyanyi Nora Ariffin menyanyi tidak perlu dipertikaikan lagi Namun tidak ramai yang tahu beliau juara di dapur juga ruparupanya Memandangkan penyanyi ini berasal dari Kelantan sudah tentu nasi kerabu yang dekat dengan ha...

no image'Konon nak pulangkan face mask' - Suami cabul budak yang diasuh isterinya
Sun, 22 Nov 2020 03:30 | Hits : 3 | MY

Polis menahan reman seorang lelaki yang disyaki melakukan amang seksual fizikal terhadap kanakkanak perempuan yang diasuh oleh isterinyaTimbalan Ketua Polis Daeraeh Petaling Jaya Superintendan Ku Mashariman Ku Mahmood berkata kejadian itu berlaku pada jam 12 tengah hari 3 November 2020 di rumah mangsa di Desa MenterinbspDifahamkan suspek berusia 45 tahun itu datang ke rumah ketika mangsa ...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sun, 22 Nov 2020 03:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter