Kekuatan Seorang Ibu: Nurdiana Hilang 2 Bayi Tapi...


2021-05-09 | By ohsemput | 29 Hits

BERITAmediacorp Cuba anda gambarkan senario ini Anda seorang ibu tunggal lima anak Yang bongsu tibatiba didiagnos dengan sejenis penyakit genetik dan harus segera dirawat Jika tidak dia akan menjadi lumpuh Malangnya kos rawatannya berharga lebih S >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageVir4l Vide0 Kelibat Melintas Pukul 3 Pagi, Sekali Terb0ngkar Siapa Individu Tersebut!
Mon, 14 Jun 2021 10:30 | Hits : 6 | MY

Sebelum ini tul4r rakaman video di media sosial memaparkan seorang wanita tua yang melintas jalan pada pada pkul 3 pagi Kej4dian tersebut berjaya dirakam oleh seorang pemandu kereta dan ianya dipercayai berlaku di Jambatan Binjai Manis Ketereh KelantanVideo tersebut bagaimanapun menimbvlkan pelbagai spekvlasi dannbsptanda tanyanbspdalam kalangan warganet adakah ia benarbenar wanita t...

no imageHanya tiga kawasan di Kg Sungai Penchala kena PKPD - Polis
Mon, 14 Jun 2021 12:01 | Hits : 5 | MY

PKPD di laksanakan di Jalan Sungai Pencala 11 12 12 A maklum OCPD Brickfields ACP Anuar Omar...

no imageSurat MITI CIMS 3.0 Tarikh 1 Jun 2021 Boleh Dipakai Untuk Lanjutan PKP 3.0 Sehingga 28 Jun 2021. Tak
Mon, 14 Jun 2021 04:00 | Hits : 13 | MY

Perintah Kawalan Pergerakan PKP 30 telah dilanjutkan tarikhnya selama 2 minggu lagi bermula 15 Jun 2021 sehingga 28 Jun 2021 Menurut Menteri Kanan Keselamatan Datuk Seri Ismail Sabri Yaakobkeputusan itu dibuat selepas mengambil kira jumlah kes har...

no imageGambar bertugas tak pakai mask tular, penguat kuasa PBT dikenakan tindakan
Mon, 14 Jun 2021 11:00 | Hits : 9 | MY

Sejak semalam tular di media sosial satu gambar seorang penguat kuasa pihak berkuasa tempatan PBT di Pasir Mas menjalankan tugas tanpa memakai pelitup muka ketika mengenakan kompaun kepada peniagapeniaga kecil di Rantau Panjang Perkongsian gambar ter...

no image#Hiburan: Bukan Macam Anjing Menyalak, Tuduh Aku Rosak Akidah.. Iqram Dinzly Bidas Teguran PU Syed
Mon, 14 Jun 2021 14:30 | Hits : 5 | MY

Susulan daripada teguran Pencetus Ummah PU Syed terhadap Iqram Dinzly yang mendakwa pelakon itu seolaholah cuba untuk memesongkan akidah anak muda dalam hal agama Islam menerusi siaran langsung di aplikasi media sosialSehubungan dengan itu pelakon dr...

no imageTerpaksa W4rded Terus Siti Jamumall Diduga Lagi Selepas Isv Bayi Tertukar, Kini Datang Sak!t La
Mon, 14 Jun 2021 03:30 | Hits : 8 | MY

Usahawan dalam talian Siti Suriani Wahiddin atau lebih dikenali sebagai Siti Jamumall berdepan dug4an lagi apabila anaknya pula mengh1dap peny4kit dem4m kuningSiti menerusi hantaran di laman sosial Facebook miliknya meluahkan kebimb4ngan kerana bacaan kunng anaknya tinggi sehingga terpaksa di t4han w4dTak mudah nak handle situasi macam ni em0si str3ss semua datang Anak pula kunng tinggi te...

no imageKenapa Orang Biasa Tak B0leh Snap Gambar Artis B0leh Pulak? Ada Yang Pert!kai, Ini Jaw4pan Padu
Mon, 14 Jun 2021 07:00 | Hits : 10 | MY

Tidak melenting apabila ditegvr selepas memuat naik hantaran vide0 ketika sedang menerima sunt1kan v4ksin Fasha Sandha tenang membalas komen kepada seorang warganetWarganet tersebut telah meninggalkan pers0alan seolaholah mempers0alkan rakaman video yang dimuat naik Fasha di laman sosial Instagram IGnya dua hari laluKomen yang ditinggalkan juga seperti mempertik4ikan petugas barisan hadapan ...

no imageHamas: Kjaan baru Israel lebih teruk daripada Netanyahu
Mon, 14 Jun 2021 05:01 | Hits : 9 | MY

GLOBAL l Kami tidak mengharapkan perubahan dalam kerajaaan penceroboh kerana mereka bersatu dengan dasar membunuh dan merampas hak Palestin kata Abu Zuhri...

no imageKu Li perlu permit polis untuk adakan sidang media esok - Laporan
Mon, 14 Jun 2021 15:31 | Hits : 1 | MY

Pengarah Kesihatan Dr Noor Hisham dilapor berkata berdasarkan SOP PKP penuh tiada sebarang perhimpunan dibenarkan sekalipun jumlah kehadiran dihadkan penganjur...

no image'Doktor pun tak dapat jelaskan puncanya' - Wanita ini memiliki bulu mata paling panjang di dunia
Mon, 14 Jun 2021 03:31 | Hits : 11 | MY

Seorang wanita di China yang memiliki bulu mata terpanjang di dunia telah memecahkan rekodnya sendiri dengan bulu mata sepanjang lapan incinbspMenurut Guinness World Records You Jianxia memegang rekod bulu mata terpanjang sejak 28 Jun 2016 di mana ketika itu bulu matanya berukuran 124 sentimter 488 incinbspLima tahun kemudian bulu mata Jianxia terus memanjang dan pada 20 Mei 2021 ukur...



Website Online Counter