'saya Kan Tak Ada Keluarga' - Warga Emas Berusia 58 Tahun Menikah Dengan Gadis Berusia 19 Tahun


2021-04-09 | By terbocor | 10 Hits

Pernikahan dengan perbezaan usia yang jauh terjadi lagi di Indonesia di mana seorang lelaki bernama Bora 58 menikah seorang gadis berusia 19 tahun bernama Ira FazillahnbspMenurut Ketua Kampung Dusun Cippaga di Kabupaten Bone Sulawesi Selatan tiada unsur paksaan dalam pernikahan pasangan itu Walaupun berbeza usia 39 tahun Ira mengaku dia juga suka kepada BoranbspBora menyunting Ira dengan tanah satu hektar dan wang tunai Rp10 juta RM2830Bora mengaku dia menikahi Ira bukan kerana nafsu tetapi supaya ada yang menjaga dan merawat diriny >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSibuk kerja, Mira Filzah sedih tak dapat sahur & buka puasa hari2 dengan suami
Tue, 13 Apr 2021 11:00 | Hits : 2 | MY

Bagi pasangan pengantin baru menyambut bulan Ramadan dan berpuasa buat kali pertama bersama suami pasti merupakan satu detik bersejarah dalam hidup masingmasing Mana tidaknya waktu bujang dahulu juadah sahur dan berbuka dihidangkan oleh mak Lain pula...

no imageKadar Zakat Fitrah Seluruh Malaysia Untuk Tahun 2021
Tue, 13 Apr 2021 11:00 | Hits : 3 | MY

Memasuki sahaja bulan ramadan antara perkara yang diwajibkan keatas orang islam selain berpuasa adalah menunaikan zakat fitrah Secara ringkasnya Zakat Fitrah merupakan kewajipan fardhu ain ke atas setiap orang Islam pada bulan Ramadhan untuk mem...

no imageWarga Bujang Jangan Gelisah, Kedai Makan Boleh Buka Sampai Sahur
Tue, 13 Apr 2021 11:00 | Hits : 1 | MY

Bagi golongan bujang ataupun korang yang malas nak fikir nak masak apa untuk sahur korang dah boleh bertenang sebab restoranampnbspgerai kedai makan dan kedai kopi dibenarkan untuk beroperasi hingga waktu sahur sepanjang bulan Ramadhanampnbsp Keputusa...

no imageHey whats up guys Khairul Aming Kini Kembali Dengan 30 Hari 30 Resepi
Tue, 13 Apr 2021 11:00 | Hits : 1 | MY

Dapatkan isu trending tips berita semasa dan berita hiburan terhangat dan terpantas menerusi telegramampnbspdisiniampnbsp Siapa yang tak kenal Khairul Aming kan Setiap kali tibanya bulan Ramadan dia pasti akan kembali dengan resepi masakan pada seti...

no imageWalkaround: Dari spesifikasi, Nissan macam tak pasti apa nak buat dengan Navara ni
Tue, 13 Apr 2021 11:00 | Hits : 1 | MY

Chapters 0000 Mukadimah 0018 Opening Montage 0037 Ini model kemaskini 0046 Guna gaya Pi ap saiz penuh Nissan Titan 0104 Lampu depan LED light cube 0125 Gaya blacked out 0206 Rekabentuk baru jadikan Navara nampak besar 0234 Ciri tempat barangan 0...

no imageCegah sakit jantung hanya dengan vitamin?
Tue, 13 Apr 2021 10:01 | Hits : 0 | MY

BERHENTILAHnbspmempercayai kempen yang mengatakan vitamin boleh mencegah sakit jantung Ya vitamin adalah vitamin seadanya tetapi ianya bukan ubat untuk merawat dan juga bukan bahan untuk mencegah Ianya bersifat khasiat kesihatan secara umumVitamin juga tidak boleh menggantikan makanan yang berkhasiat serta berzat seperti buahbuahan dan sayursayuran Vitamin tidak juga boleh menggantikan g...

no imageBank Dunia, Gavi gesa agihan vaksin COVID-19 oleh negara-negara dengan lebihan bekalan
Tue, 13 Apr 2021 07:30 | Hits : 3 | MY

Images Gambar Reuters KONGSI ARTIKEL WASHINGTON Presiden Bank Dunia David Malpass dan Jose Manuel Barroso pengerusi perikatan vaksin Gavi pada Isnin 12 Apr membincangkan kepentingan negaranegara dengan lebihan bekalan vaksin COVID...

no imageJadikan Ramadan tahun ini sebagai 'reset' beribadah
Tue, 13 Apr 2021 07:30 | Hits : 1 | MY

Perkongsian pendakwah bebas Imam Muda Asyraf dalam membincangkan usaha untuk menjadikan Ramadan tahun ini sebagai reset beribadah SUBSCRIBE now Astro Awani httpswwwyoutubecomcastroawanisubconfirmation1 Astro AWANI LIVE httpswwwastroa...

no image'Kerajaan dah tak banyak wang, banyak belanja untuk bantu rakyat terkesan dengan Covid-19' - Muhyid
Tue, 13 Apr 2021 04:00 | Hits : 5 | MY

Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin memaklumkan kerajaan pada masa ini sudah tidak mempunyai banyak wang kerana pada Belanjawan 2021 sebanyak RM600 bilion dan beberapa pakej rangsangan telah digunakan untuk membantu rakyat yang terkesan akibat Cov...

no imageBoleh Dapat iPhone 12 Dengan Hanya Online Shopping? Ini Caranya
Tue, 13 Apr 2021 04:00 | Hits : 5 | MY

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini VOCKET Membeli belah secara online sudah menjadi norma baharu dalam kehidupan Asalkan ada capaian internet apa sahaja barangan dipesan akan tiba di hadapan rumah tanpa perlu an...



Website Online Counter