Kembar Perempuan Syahmi Sazli Raih Perhatian Ramai, Hahahaha Sama Betol


Kembar perempuan Syahmi Sazli raih perhatian ramai, Hahahaha sama betol

Thu, 13 Aug 2020 | By ohsemput | 50 Hits

Youtuber Syahmi Sazli yang kini juga sedang mengasah bakat sebagai pengarah filem sering sahaja menjadi perhatian di laman Instagram peribadinya Memiliki jutaan followers membuktikan bahawa penangan kejayaannya dalam menghiburkan orang ramai membuatkan d >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageRamai tersentuh dengan Edika Yusof
Fri, 07 Feb 2020 06:00 | Hits : 28 | MY

ISTERI pelakon Edika Yusof iaitu Norhidayah Yusri 42 tersentuh dengan doa dan ucapan orang ramai selepas video dia menjalani rawatan fisioterapi yang dimuat naik di Instagram oleh suaminya itu mendapat perhatian ramai Norhidayah yang lumpuh separuh bad...

no imageFirst date gagal, perempuan tikam kepala kepala lelaki yang meraba punggungnya
Wed, 15 Apr 2020 17:01 | Hits : 48 | MY

Seorang lelaki berusia 59 tahun ditikam dengan pisau selepas diserang oleh pasangannya ketika pertemuan kali pertama dalam kejadian yang berlaku pada 9 April lalu di bandar Kharkiv UkraineMenurut laporan pasangan berkenaan terdahulu sedang minum minuman keras di sebuah kerusi berhampiran bangunannbspkediaman sebelum tercetusnya pertengkaran di antara merekanbspMarina 31 menikam kepala ma...

no imageSuami Adalah Hak Ekslusif Kita, Jangan Sesekali Bagi Perempuan Lain Pegang Suami Kita Abby Abadi
Fri, 22 Feb 2019 22:02 | Hits : 23 | MY

Barubaru ini admin ada ternampak satu lontaran posting di instagram Abby Abadi yang berkongsi nasihat pedas kepada isteri diluar sana supaya jaga baikbaik suami dan jangan sesekali bagi wanita lain menyentuhnya suami kita adalah hak ekslusif kitaMenurut pelakon yang kembali membintangi drama bersiri popular gerak khas pada tahun 2019 ini suami adalah hak ekslusif kepada para isteriApabila su...

no image'Basuhlah pinggan tu, itu kan kerja orang perempuan' - Anak & suami buat isteri macam orang gaji
Wed, 16 Sep 2020 20:01 | Hits : 5 | MY

ampnbspSudah menjadi kebiasaan sesetengah keluarga membiarkan segala tugasan rumah dilakukan oleh si isteri seorang diri Sudahnya isteri terpaksa menyelesaikan semua tugasan itu tanpa merungut kerana jika membebel sekalipun pasti ada yang kata itu kan...

no imageKecewa anak kelima dilahirkan adalah perempuan, suami cekik isteri sehingga putus nyawa
Mon, 22 Apr 2019 23:04 | Hits : 54 | MY

Seorang lelaki di Punjab tergamak mencekik isterinya sehingga mati kerana kecewa anak kelima mereka yang dilahirkan berjantina perempuan lapor Makkal OsainbspPasangan terbabit yang menetap di Anandpur Sahib terdahulu dikurniakan empat anak perempuan berusia 14 12 10 dan 8 tahunnbspRakesh Kumar 40 sangat berharap anak kelima yang bakal dilahirkan adalah anak lelaki tetapi kecewa bilamana...

no image9 perkara wajib sebelum beli rumah. No. #6 ramai jarang buat
Sun, 13 Sep 2020 19:01 | Hits : 8 | MY

Tak logik Langsung tak logik Langsung tak logik kalau korang kata boleh belajar ilmu yang lebih advance walaupun tak tau ilmu yang basic asas Kalau asas korang power lagi senang korang nak belajar ilmu yang lebih dalam Dan sebelum korang mulakan...

no image'Kami mahu pulang... semakin ramai yang mati'
Sat, 14 Mar 2020 09:01 | Hits : 23 | MY

KAMI mahu pulang ke Malaysia keadaan di sini Itali tidak terkawal dengan jumlah mereka yang dijangkiti dan meninggal dunia akibat Covid19 meningkat secara mendadak Diharap kerajaan Malaysia dapat mengeluarkan segera rakyat Malaysia di Itali kebany...

no imageCantiknya Bertudung Labuh, Tok Ti Muat Naik Foto TAPI Izara Aishah Jadi Perhatian Ramai
Thu, 02 May 2019 19:07 | Hits : 27 | MY

Nama Izara Aishah jadi perhatian di ruangan komen Datuk Seri Siti Nurhaliza selepas penyanyi tersohor itu berkongsi sekeping gambar bersama menantu dan Prof Muhaya pada majlis ilmu di rumah keluarganya Penampilan Izara yang bertudung labuh disifatkan s...

no image'Ini punca ramai graduan kejuruteraan lari dari bidang' - Rate gaji engineer di Malaysia RM2,500, lu
Thu, 24 Oct 2019 21:01 | Hits : 34 | MY

Tengok news macam ni terus morale down nak belajar Bayar yuran pengajian mahal kot gaji takat tu je itu reaksi pelajar kejuruteraan selepas membaca berita Gaji Jurutera Statik yang dilaporkan Berita Harian semalamnbspMenurut laporan itu kadar gaji jurutera tempatan tidak berubah sejak 20 tahun lalu walaupun negara telah mencapai tahap kemajuan dan pembangunan yang membanggakannbspKe...

no image'Ayah minta maaf, ayah dah menyesal' - Bapa rogol 2 anak perempuan bakal dipenjara 15 tahun
Fri, 24 Jan 2020 21:01 | Hits : 8 | MY

Penyesalan sememangnya selalu datang lambat ketika rasa menyesal itu sudah tidak bermakna lagi dan tidak mampu mengubah apaapanbspSeperti penyesalan yang dihadapi oleh seorang bapa ini di Jawa Timur Dia hanya mampu menyesal dengan perbuatan merogol dua anak perempuan selepas ditangkap oleh polisnbspKetika berada di depan wartawan tertuduh berusia 51 tahun itu menangis meminta maaf kepada ...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 24 Jan 2020 21:01 | Hits : 262 | MY