Kenapa Nama Dia Puteri Lindungan Bulan?


Kenapa Nama Dia Puteri Lindungan Bulan?

2021-01-22 | By edisiviral | 31 Hits

Dah bertahun dengar baru hari ni tahu kenapa httpsmlstudiosmy nurshamira18 sejarah >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMungkinkah Apple Menawarkan Final Cut Pro Dalam Bentuk Langganan Bulanan?
Mon, 01 Mar 2021 04:00 | Hits : 4 | MY

Final Cut Pro merupakan salah satu perisian popular dikalangan ramai pengguna Mac Ia merupakan perisian penyuntingan video dan sering digunakan ramai penerbit kandungan dalam menghasilkan video Pada hari ini Final Cut Pro ditawarkan pada harga RM12...

no imageKesan Tabiat Gigit Kuku Dan Sebab Kenapa Ia Perlu Dihentikan Segera
Mon, 01 Mar 2021 00:30 | Hits : 4 | MY

Gigit kuku merupakan satu tabiat yang sering kali kita lihat dan dengar Namun adakah gigit kuku ini tabiat yang baik untuk diri kita Jawapannya tidak sama sekali kerana terdapat beberapa kesan yang bakal kita hadapi sekiranya kita terusmenerus menjadi...

no imageTeruja timang cahaya mata sulung, Issey dedah isteri hamil empat bulan
Sat, 27 Feb 2021 21:01 | Hits : 8 | MY

Kehadiran cahaya mata baru dalam hidup pasangan suami isteri tentu menjadi penyeri rumah tangga yang dibina Begitulah yang dirasakan oleh penyampai radio terkenal ini bersama isteriBarubaru ini penyampai radio Suria FM Issey mengesahkan isterinya Noor Aimi Jamel 34 kini hamil cahaya mata sulung mereka berdua dan usia kandungan sudah memasuki bulan keempatPemilik nama Fazlisham Mat Hussin i...

no imageSuami pemurah hulur duit berkepuk, wanita dipersoal kenapa shopping di Guardian je?
Sat, 27 Feb 2021 18:01 | Hits : 11 | MY

Sudah menjadi lumrah dalam menjalani kehidupan rumah tangga si suami pasti akan memberi wang belanja untuk kegunaan isteri bagi membeli barang keperluan Sama seperti perkongsian seorang wanita dikenali sebagai Azlyn Azmi di aplikasi TikTok dimana memap...

no imagePusat Kanak-kanak Terbiar Dibuka Bulan Mac
Sat, 27 Feb 2021 00:30 | Hits : 10 | MY

KUALA TERENGGANU 25 Februari Terengganu bakal membuka pusat kanakkanak terbiar bernilai RM2 juta pada 15 Mac nantiPengerusi Jawatankuasa Kebajikan Pembangunan Wanita Keluarga dan Perpaduan Nasional negeri Hanafiah Mat berkata Raudhatul Jannah i...

no imageKenapa GULA di panggil RACUN PUTIH?.
Fri, 26 Feb 2021 11:00 | Hits : 15 | MY

Kajian menunjukkan minuman berGULA adalah punca kepada 185000 kematian di seluruh dunia setiap tahun iaituampnbsp 133000 akibat diabetesampnbsp 44000 akibat penyakit jantung koronariampnbsp 6000 akibat penyakit kanserDengan hanya minu...

no image'Mungkin dia sempat keluar, nak merangkak ke jalan besar tapi tak sempat' - Pemandu ditemui tinggal
Fri, 26 Feb 2021 04:00 | Hits : 19 | MY

Jumaat 19 Februari 2021 mayat seorang individu ditemui hanya tinggal tengkorak selepas dipercayai hampir 10 bulan terbabit dalam kemalangan di Kilometer 1224 Lebuhraya Utara Selatan arah Yong PengPagohampnbspMayat pemandu kereta HHyundai Sonata itu d...

no imageKenapa ramai tengok saya?.. -Sering dipandang pelik, gadis sumbing luah rasa kecewa
Fri, 26 Feb 2021 03:30 | Hits : 11 | MY

Setiap insan di muka bumi ini pasti mahukan kesempurnaan hidup Memiliki rupa wajah yang sempurna juga merupakan antara nikmat kurniaan Allah SWTNamun berbeza dengan perkongsian seorang gadis bernama Amna Qorina dimana memiliki wajah kurang sempurna berikutan kecacatan fizikal yang dialamiamnaikan luahan diri semasaberjalan diluar halaman kampung perjalananhidup begitubanyakceritasenduli...

no imageTrending K-Beauty Sepanjang Bulan Febuari Ini!
Thu, 25 Feb 2021 11:01 | Hits : 20 | MY

5 perkara trending dalam dunia KBeauty ini perlu kamu ketahui agar meja solek sering dikemaskini dengan yang terkini Sudah menjadi resam hiburan pasti ada sahaja berita hangat dari Korea Selatan yang bukan sahaja menjadi perbualan malah ikut...

no imageKenapa Rumah Kita Rasa Bahang & Cara Atasinya
Thu, 25 Feb 2021 11:01 | Hits : 15 | MY

ampnbsp Bila cuaca panas rumah kita mula terasa bahang bukan saja waktu siang malam pun sama Memang serba tak kena dibuatnya Tapi hairannya ada pulak rumah yang kita pergi rasa sejuk saja walaupun tengah hari Bila keadaan macam ni mulah kita akan tert...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Thu, 25 Feb 2021 11:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter