Step By Step Buat Kari Ayam Kentang Sedap, Pekat Likat. Ikut Tip Ini Waktu Tumis Pes Kari!


Step By Step Buat Kari Ayam Kentang Sedap, Pekat Likat. Ikut Tip Ini Waktu Tumis Pes Kari!

2021-02-22 | By edisiviral | 18 Hits

ampnbsp Kari ayam antara hidangan yang selalu kita buat di rumah Kesukaan ramai juga Ada macammacam tip untuk masak kari ayam sedap Tapi kalau nak buat kari ayam yang pekat likat boleh ikut perkongsian dari Khabbab Jamalludin ini Kari ini sesuai sang >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageBaru Kahwin 2 Minggu Sudah Kena Cerai Dan Waktu Itu Dia Mengandung. Luahan Wanita Ini Undang Netizen
Tue, 02 Mar 2021 04:01 | Hits : 3 | MY

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan hubungan mereka kekal hingga ke syurga Meskipun begitu tidak semua orang bernasib baik dalam mengejar kebahagiaan berumahtangga Begitulah nasib yang dilalui oleh seorang wanita ini apabila...

no imageKuku berinai pekat, Neelofa dituduh berhati hitam
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 13 | MY

Nama selebriti cantik Noor Neelofa Mohd Nor 33 sememangnya sentiasa menjadi tumpuan warganet Dari segi kerjaya keluarga dan hubungan cinta sentiasa menjadi sorotan media walaupun kini dia memilih slow down dalam dunia seni Namun begitu penampilan Ne...

no imageCara Kesan Waktu Subur Perempuan Selepas Haid Agar Anda Cepat Mengandung
Fri, 26 Feb 2021 04:01 | Hits : 12 | MY

Jika anda seorang wanita yang sudah berkahwin sebaiknya anda mengetahui waktu subur perempuan selepas haidbagi meningkatkan peluang untuk mengandung atau untuk mengelakkan dari mengandung Waktu subur atau tempoh ovulasi biasanya selama 12 hingga 24 ja...

no imageKecoh Isu Tukar Jarum Vaksin Sewaktu Sesi Suntikan PM, Doktor Ini Tampil Perjelas Keadaan Sebenar
Thu, 25 Feb 2021 14:30 | Hits : 18 | MY

Umum pasti mengetahui semalam secara rasminya bermulalah Program Imunisasi Covid19 Kebangsaan dengan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin menjadi invidu pertama dalam negara yang menerima vaksin Namun disebalik program tersebut muncul dakwaan d...

no imageMaggi Kari Versi Tumis Yang Pedas Terangkat Tapi Confirm Hirup Kuah Sampai Licin
Thu, 25 Feb 2021 14:30 | Hits : 13 | MY

Stok Maggi Kari yang sinonim dengan hidangan hujung bulan ini memang sentiasa ada di rumah Ini juga makanan kalau lapar malam hari Selalu bila masak mi ini sama kita rendam atau rebus tapi apa kata hujung bulan ini kita tukar sikit cara masak Kita buat...

no imageTak Larat Nak Beratur, Wanita Kongsi Cara Buat Aiskrim Ala Bubble Bee Yang Sedap & Jimat Poket!
Mon, 22 Feb 2021 04:01 | Hits : 19 | MY

Mungkin ramai yang dah lama teringin nak makan aiskrim boba honeycomb yang popular di cawangan Bubble Bee yang dibuka oleh artis terkenal Shuib Sehingga hari ini difahamkan setiap cawangannya sering penuh dengan pelanggan yang setia beratur menungg...

no imageKari Udang Sedap Meletop
Sat, 20 Feb 2021 13:31 | Hits : 23 | MY

Saya masa kecil kecil dulu selalu makan udang galah yang dimasak gulai Gulai tu macam masak lemak lah kalau di tempat lain Udang galah yang ditangkap sendiri oleh arwah ayah di sungai belakang rumah kami Tak pernah makan udang laut Bila dah kawin barulah merasa makan udang lautnbspKalau udang saya lebih suka masak lemak atau goreng goreng garam kunyit sahaja Tapi sekali sekala saya masa...

no imageResepi Kambing Perap jenama mana paling sedap di Malaysia?
Fri, 19 Feb 2021 04:01 | Hits : 15 | MY

Bersama kapten AA kita nak review 3 jenama Resepi Kambing Perap yang ada di pasaran Malaysia ni InshaaAllah hari ini kita try review 3 jenama resepi kambing perap dahulu iaitu Nak beli ada link di bawah 1 Kambing Perap FarmGrill 017625 0946 2 Ka...

no imageMaruki Ramen - Antara Ramen Asli Jepun Halal Yang Paling Sedap Di Malaysia!
Wed, 17 Feb 2021 14:30 | Hits : 25 | MY

Kepada peminat ramen di luar sana korang mesti dah tahu tentang lokasilokasi kedai ramen yang ada di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur Tapi kalau korang nak cari halal ramen yang menggunakan resipi asli dari Jepun korang boleh pergi ke Maruki Ramen ya...

no imageKari Ketam Sedap
Tue, 16 Feb 2021 06:31 | Hits : 13 | MY

Saya memang tak boleh makan ketam atau apa apa makanan laut yang bercengkerang Sejak beberapa tahun lepas saya telah disahkan allergi dengan makanan laut ini Sedih lah juga sebab ini lah makanan kegemaran saya Masa muda muda dulu tak mampu nak makan makanan laut seperti iniHari ini bila saya memasak pun kerana saya teringin nak memasak kari ketam Tapi saya memang tak makan Saya hanya makan...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Tue, 16 Feb 2021 06:31 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter