Kepala Pelajar Dijahit & Cedera Akibat Tangki Air Sekolah Pecah


2022-08-10 | By siraplimau | 35 Hits

Lima pelajar perempuan dan dua daripadanya mengalami kecederaan pada bahagian tengkuk serta menerima dua jahitan pada bahagian kepala akibat terkena serpihan atap laluan pejalan kaki apabila tangki air utama Sekolah Menengah Kebangsaan SMK Melor pecah semalam Kejadian itu berlaku kirakira jam 1005 pagi dan empat orang pelajar berkenaan dikejarkan ke hospital berdekatan manakala seorang lagi dibawa ke klinik kesihatan untuk rawatan lanjut Baca jugaWanita Batalkan Perkahwinan Terkejut Tengok Bakal Suami Dimandikan Ibunya KEPALA PELAJAR DIJA >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no image[VIDEO] Baru pegang botol sos dah sedap Lelaki selamba cover lagu Ada Apa Denganmu cvri perhat
Tue, 29 Nov 2022 14:01 | Hits : 7 | MY

Tidak semua orang memiliki bakat nyanyian Tapi jika seseorang itu ada bakat menyanyi diasah pula dalam kelas vokal tentunya boleh menjadi penyanyi hebat Di negara kita ramai yang memiliki bakat nyanyian Lihat sahaja videovideo cover lagu orang lain Hebathebat belakaSemua orang pastinya boleh menyanyi Kalau menjengah ke media sosial kini memang ramai yang berlumbalumba menunjukkan bakat ...

no imageSaintis bimbang varian Covid-19 akan datang lebih bahaya
Tue, 29 Nov 2022 16:36 | Hits : 5 | MY

CAPE TOWN Satu kajian baharu mendapati varian utama Covid19 seterusnya dijangka membawa kesan lebih buruk berbanding varian ringan yang kini dominan di seluruh dunia Beberapa varian Omicon Covid19 yang sangat mudah berjangkit muncul kirakira hampir setahun lalu dan kadar mutasinya meningkat ke kemuncak di hampir setiap negara di dunia Ia membawa gejala yang jauh lebih ringan berbanding va...

no imageOver RM500k in compounds issued to chicken, egg producers and others
Tue, 29 Nov 2022 12:34 | Hits : 7 | MY

PUTRAJAYA 8211 The Ministry of Domestic Trade and Consumer AffairsKDPNHEP has issued compounds worth RM534200 against 2205 producers wholesalers and retailers ofchicken andeggs for various offencesfrom Feb 5 until yesterdayThe ministrys secretarygeneral Datuk Azman Mohd Yusof said the compounds wereissuedthrough 2205 enforcement actions that were conducted to prevent profiteerin...

no imageSuspek kes bunuh beg pakaian diekstradisi ke New Zealand
Tue, 29 Nov 2022 04:00 | Hits : 10 | MY

KOREA Selatan mengekstradisi seorang wanita ke New Zealand untuk berdepan dakwaan kes bunuh berhubungampnbsp kematian dua kanakkanak di mana sisa mayatnya ditemui di dalam beg pakaian kata kementerian kehakiman Seoul Suspek berusia 42 tahun itu warga...

no imageWarnakan rambut, Aeril Zafrel serik buat bleaching Kulit kepala terkopek
Tue, 29 Nov 2022 13:32 | Hits : 9 | MY

Aktor dan usahawan popular Aeril Zafrel mengakui bagi serik mewarnakan rambut apatah lagi mengalami kulit kepala menggelupas disebabkan teknik bleaching atau melunturkan warna asal rambut Menurut laporan Kosmo Online aktor berusia 34 tahun itu terpaksa melakukan perkara tersebut demi menjayakan watak yang dilakonkan dalam sebuah filem View this post on Instagram A post shared by 8230 T...

no imageKalau Ibu Dia Bagi Lampu Hijau, Maka Ada Jodoh Kami A.Aida Akui Rapat Dengan Wak Doyok
Tue, 29 Nov 2022 11:00 | Hits : 7 | MY

Terdahulu usahawan dan juga ikon fesyen terkenal iaitu Wak Doyok telah mengundang spekulasi orang ramai selepas memuat naik gambar mesra bersama penerbit Datuk A Aida di laman Instagram Menerusi hantaran tersebut Wak atau nama sebenarnya Mohd Azwan H...

no imageNGO Islam buat laporan polis terhadap Presiden Pas
Tue, 29 Nov 2022 04:00 | Hits : 4 | MY

Satu laporan polis telah dibuat terhadap Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkaitan kenyataan fitnah yang dibuat beliau samada melalui percakapan atau tulisannya menerusi media sosial Sebuah NGO Islam Raudhatul Muslimin yang berpusat di Ampa...

no imagePenceramah beristeri 3 didakwa rogol, amang seksual remaja bawah umur
Tue, 29 Nov 2022 10:02 | Hits : 5 | MY

Seorang penceramah bebas mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen Klang hari ini selepas didakwa dengan sembilan pertuduhan merogol amang seksual dan melakukan hubungan seks dengan objek terhadap seorang remaja antara Jun 2021 dan Februari lepas Mengaku tak bersalah 9 pertuduhan Menerusi laporan dari Bernama tertuduh yang dikenali sebagai Muhammad Fathi Na8217im Mazlam 30 atau lebih 82...

no imagePerogol bersiri belasah sebelum perkosa mangsa
Tue, 29 Nov 2022 16:36 | Hits : 5 | MY

PATHANIN dirakam menendang mangsa beberapa kali di tempat letak kenderaan 8211 Jack Thekop BANGKOK Seorang perogol bersiri ditangkap buat kali kelima selepas menyerang dua wanita secara seksual di bandar Ubon Ratchathani rantau Isaan pada Jumaat lalu lapor laman berita Thaiger semalam Bekas banduan bernama Pathanin Jen 41 ditahan polis atas kesalahan itu selain didakwa terlibat dalam be...

no imageResepi Air Asam Sedap Menyengat, Mesti Tambah 2 bahan Ni & Gaul Bersama Baru Rasa Makin Mantap!
Tue, 29 Nov 2022 09:35 | Hits : 10 | MY

Kalau makan ikan bakar daging bakar atau ayam bakar mesti tak lengkap kan jika tidak dicicah dengan air asam Air asam ni mudah sangat disediakan namun tidak semua mampu menghasilkan air asam yang sedap Ada ketika air asamnya cair dan rasanya tak cukup ngam Resepi perkongsian Ameera ini boleh bantu korang dapatkan air asam yang 8230 The post Resepi Air Asam Sedap Menyengat Mesti Tambah ...



Website Online Counter