Ikan Kerisi Goreng Berlado


2021-05-05 | By aziekitchen | 21 Hits

Kalau semalam saya kongsikan resipi asam pedas Johor menggunakan ikan kerisi besar atau ibu kerisi kali ini saya guna ikan kerisi kecil Ikan kerisi pun ada banyak jenis Saya suka yang warna merahnbspMasa saya kecil kecil dulu arwah ibu saya kerap juga bakar ikan ni Lumur garam dan serbuk kunyit dan bakar Tak perlu cicah apa apa pun Selain bakar digoreng Ini adalah antara ikan kegemaran saya Saya suka isinya yang ada keping keping bila dicubitnbspIkan ni banyak masakan boleh dibuat seperti masak kicap masak tauchu masak berlado Sem >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageRamai kakitangan TTSH berdepan diskriminasi setelah muncul kelompok COVID-19
Tue, 18 May 2021 00:30 | Hits : 8 | MY

SINGAPURA Diskriminasi terhadap pekerja penjagaan kesihatan meningkat sejak berlakunya penularan COVID19 dengan ramai kakitangan Hospital Tan Tock Seng TTSH menghadapi masalah apabila kelompok jangkitan muncul di hospital itu kata Kesatuan Pekerja...

no imageLuluh Hati Seorang Bapa, Anak Sanggup Maki Hamun Ibu Ayahnya Dalam Group Whatsapp
Tue, 18 May 2021 07:30 | Hits : 12 | MY

Kegunaan Whatsapp pada hari ini semakin mendapat tempat dalam kalangan seluruh lapisan masyarakat termasuklah anak yang bersekolah Tidak dinafikan aplikasi ini amat mesra pengguna kerana sesiapa sahaja boleh menghantar mesej berkongsi gambar video dan...

no imageChoi Won Young cast in Go Hyun Jung's drama "A Person Like You"
Tue, 18 May 2021 20:01 | Hits : 4 | MY

Choi Won Young is officially part of the cast of the upcoming drama JTBC drama A Person Like You...

no image21 kes COVID-19 dalam masyarakat di S'pura; kelompok baru berkait Kasino Marina Bay Sands
Tue, 18 May 2021 00:30 | Hits : 8 | MY

SINGAPURA Sebanyak 21 kes COVID19 dalam masyarakat dilaporkan di Singapura sehingga tengah hari Isnin 17 Mei menurut Kementerian Kesihatan MOH Sebanyak 10 kes dikaitkan dengan jangkitan sebelumnya sementara 11 kes lagi tidak berhubung kait den...

no imageGulai Dalca Daging Tetel Kelantan Yang Sangat Sedap
Tue, 18 May 2021 05:31 | Hits : 7 | MY

Sebelum itu terima kasih kerana ramai yang telah membaca pos Agar Agar Sirap Rose saya yang sedap dan cantik di SINI Terima kasih juga kerana sudi picit iklan yang keluar kat bahagian atas blog saya Tak sangka juga kerana ramai yang macam saya selalu bila buat agar agar sirap rose tak menjadi dengan cantik Kepada yang belum baca jangan lupa baca yanbspHari ini saya nak bercerita bab gula...

no imageEverything Wrong With Amazons New World MMO Open Letter
Tue, 18 May 2021 13:31 | Hits : 5 | MY

Amazon as successful a company as it is just cannot make video games At least that8217s the prevailing internet meme concerning the company But that information alone was enough to have Bloomberg publish an article back in January that criticises Mike Frazzini the guy who helped start Amazon Game Studios It8217s definitely worth a read and it should be easily accessible since it8217...

no imagePusat Penjaja Pertukaran Bas Bedok, Bugis+ antara 50 tempat awam baru dikunjungi kes COVID-19 semasa
Tue, 18 May 2021 00:30 | Hits : 11 | MY

1852021 003Update 1852021 010 Singapura KONGSI ARTIKEL SINGAPURA Pusat penjaja di Pusat Pertukaran Bas Bedok pusat beli belah Bugis serta kedai makan dan kedai runcit di merata Singapura adalah antara 50 tempat yang ditambahkan ke dala...

no imageResipi Kacang Goreng Rangup & Pedas
Tue, 18 May 2021 14:01 | Hits : 8 | MY

Sedap giler Dahla mudah membuatnya hanya menggunakan tiga bahan saja 15 minit je siap boleh telan terus Siapa yang diet tidak digalakkan makan kacang ni nanti makan tak berhenti3 bahan utama Kacang tanah basuh dan keringkan dulu 1 biji telurTepung bestari pedasCara membuat1Gaulkan kacang dengan telur hingga rata 2Masukkan tepung sikit demi sikit dan gaul rata3Panaskan minyak 4Go...

no imageeBelia: Cara Tebus eWallet RM150 Bermula 1 Jun 2021
Tue, 18 May 2021 07:00 | Hits : 11 | MY

Program eBelia merupakan sebuah inisiatif kredit etunai bernilai RM300 juta yang akan dibuka kepada sekitar dua juta belia warganegara Malaysia yang layak untuk menerima pengkreditan duit ke dalam akaun ewallet merekaSebelum ini RM200 juta telah diperuntukkan di bawah Belanjawan 2021 untuk menyalurkan RM100 kredit etunai kepada belia yang layak Kini melalui Pemerkasa para belia akan dapat men...

no imageRumour Suggests Huawei And Leica Partnership To End After P50 Series Release
Tue, 18 May 2021 17:01 | Hits : 6 | MY

The newly established partnership between Sharp and Leica that was revealed earlier along with the unveiling of the Aquos R6 smartphone may come as a surprise for many This is the first time for the German camera maker to collaborate with another smartphone brand after exclusively partnering with Huawei since 2016 However Leica8217s contract with the Chinese tech giant may finally come to a...



Website Online Counter