Kisah Cinta Introvert, Episod Awal Summer Strike Catat Rating 0%


2022-11-25 | By kimchidaily | 14 Hits

Akhirnya drama gandingan Im Siwan dan Seolhyun dah ditayangkan 8220Summer Strike8221 mengisahkan mengenai kisah cinta antara seorang lelaki dan wanita yang berhenti meneruskan perjalanan karier mereka di kita dan berpindah di kampung untuk berehat Dalam episod awal drama ini mengetengahkan kisah Lee Yeoreum Seolhyun yang baru berpindah ke sebuah kawasan baru selepas mengalami pelbagai perkara malang seperti ditinggalkan kekasih dan di sisih ke tepi oleh bos di tempat kerjanya Semasa berpindah wanita itu mula berkenalan dengan Ahn Dae >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageResipi Kuetiau Goreng Seafood, Ringkas Tapi Sedap!
Sun, 04 Dec 2022 07:05 | Hits : 6 | MY

Blogger Nina Mirza berkongsi resipi kuetiau goreng yang sangat ringkas namun mampu membuka selera Dalam resipi ini dia mencampurkan makanan laut seperti kerang dan udangYang menambah sedap adalah udang kering serta campuran telur ayam yang menjadikan kuetiau ini bertambah mewah cita rasanyaMenurut Nina dia turut menjadikan sambal tumis sebagai pes dalam tumisan ramuan kuetiau goreng ini Wala...

no imageLouane, look improbable et clin d'oeil remarqu : elle fait la fte malgr la sparation d'avec Flor
Sun, 04 Dec 2022 21:30 | Hits : 6 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Lo uane look improbable et clin doeil remarqu elle fait la fte malgr la sparation davec Flori...

no imageShahidan dakwa ada usaha agar kabinet tak bertahan lama
Sun, 04 Dec 2022 15:32 | Hits : 8 | MY

Kami sedang usaha agar kabinet tak tahan lama dan insyaAllah kami akan kembali memerintah berdasarkan mandat rakyat dakwanya...

no imageDiserang panic attack Maya Karin diselamatkan hero di FFM32
Sun, 04 Dec 2022 02:36 | Hits : 10 | MY

Diserang 8216panic attack8217 Maya Karin 8216diselamatkan8217 hero di FFM32 Pelakon terkenal Maya Karin mendedahkan dia diserang 8216panic attack8217 atau serangan panik ketika menyampaikan anugerah di Festival Filem Malaysia ke32 FFM32 yang disiarkan secara langsung di TV2 pada malam Jumaat Situasi itu menyebabkan aktres yang sinonim dengan lakonannya dalam filem seram Pon...

no imageTok Mat daripada menteri besar ke menteri pertahanan
Sun, 04 Dec 2022 02:36 | Hits : 9 | MY

Tok Mat daripada menteri besar ke menteri pertahanan Pelantikan Mohamad Hasan sebagai menteri pertahanan di bawah kepimpinan Perdana Menteri Anwar Ibrahim merupakan lonjakan baharu bagi kariernya dalam memperkukuhkan keselamatan negara Buat julung kalinya menyertai barisan kepimpinan tertinggi di peringkat Persekutuan Mohamad yang lebih dikenali sebagai Tok Mat mempunyai kewibawaan tersendir...

no imageTan Sri Muhyiddin seleweng RM600 bilion?
Sun, 04 Dec 2022 12:34 | Hits : 2 | MY

SAYA sebenarnya malas nak ulas isu ini kerana terlalu straight forward Tak ada sesiapa yang waras boleh terkeliru dengan isu ini Tapi bila semakin ramai orang sebut benda ni termasuk Menteri yang baru dilantik saya rasa isu ini agak irritating Seperti langau yang terbang di muka kita nak tak nak kita kena tepis juga ketepi Jadi saya nak ulas sikit saja Jumlah RM600 bilion ni saya ta...

no imageAKSB tambah lori tangki hantar bekalan air bersih
Sun, 04 Dec 2022 12:34 | Hits : 2 | MY

KOTA BHARU Kerajaan negeri melalui Air Kelantan Sdn Bhd AKSB akan membeli lima lori tangki bagi memenuhi kuota satu jajahan satu lori untuk menyediakan bekalan air bersih kepada pengguna yang menghadapi masalah tekanan rendah Exco Kerjaraya Infrastruktur Pengangkutan dan Utiliti Dato8217 Sr Azami Mohd Nor berkata sehingga sekarang AKSB memiliki sembilan lori mengangkut air bersih untu...

no imageCara Buat Roti Loaf Homemade, Memang Gebu Macam Beli Dekat Kedai. Boleh Cuba Buat Di Rumah!
Sun, 04 Dec 2022 09:34 | Hits : 2 | MY

Kalau ke kedai roti pasti roti kosong menjadi antara pilihan orang ramai untuk membelinya Selalunya roti kepingloaf ni memang gebu dan sedap Korang boleh try sendiri di rumah sebab senang sahaja nak buat roti ni Tambah senang kalau ada breadmaker Roti hasil air tangan sendiri memang puas hati Dah tentu lagi sihat sebab kita sendiri 8230 The post Cara Buat Roti Loaf Homemade Memang Ge...

no imageParu-Paru Belum Cukup Kuat, Ungku Ismail Maklum Nad Zainal Ditidvrkan Semula
Sun, 04 Dec 2022 03:03 | Hits : 6 | MY

Beberapa jam lepas pelakon Ungku Ismail memaklumkan mengenai keadaan terkini Nad Zainal di Instagram Storiesnya IGS Menerusi hantaran tersebut Ungku Ismail pada awalnya memohon maaf kerana tidak berkongsi keadaan Nad semalam Namun begitu Ungku memaklumkan bahawa Nad ditidurkan semula kerana paruparunya masih belum cukup kuat untuk bernafas sendiri Laporan untuk semalam ialah Nad Zainal k...

no imageNick Cannon hospitalis aprs son concert au Madison Square Garden
Sun, 04 Dec 2022 04:00 | Hits : 17 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Ni ck Cannon hospitalis aprs son concert au Madison Square Garden Musique est protg des droits da...



Website Online Counter