Dulu Kucing Terbiar Ini Selalu Cvri-cvri Masuk Istana Selongkar Makanan. Ini Yg Sultan Selangor Bvat Selepas T4ngkap.


2021-11-25 | By thetrendingnow | 16 Hits

Umum sedia maklum Tuhan menciptakan manusia haiwan dan tumbuhan itu dengan tujuan tertentu Masingmasing diberikan peranan untuk saling melengkapi di antara satu dengan yang lainPerbezaan di antara manusia dan haiwan ialah akal dan keupayaan bagi berfikir secara rasional Maka manusia haruslah menggunakan kelebihan akal yang diberikan untuk kebaikanBegitu juga dengan kisah Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj yang berkongsikan cerita bagaimana berjumpa dengan seekor kucing terbiar di kediaman bagindaMenerusi posting Fesbuk yang >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageNampak baby bump, IG Mira Filzah dibanjiri ucapan tahniah
Sun, 28 Nov 2021 10:30 | Hits : 6 | MY

PETALING JAYA Lebih setahun bergelar isteri keterujaan peminat terhadap kehidupan berumah tangga pelakon popular Mira Filzah kembali mencvri perhatian apabila did4kwa sedang hamil anak sulungBiarpun belum ada sebarang pengesahan dari bibir pemilik nama lengkap Nur Amirah Filzah Badioezaman itu berkenaan perihal kehamilannya ramai dalam kalangan netizen mula menitipkan ucapan tahniah menerusi...

no imageAku gigih masak.. Isteri kecewa bekal tak dijamah, suami pilih makan mi segera
Sun, 28 Nov 2021 06:31 | Hits : 9 | MY

Bagi pasangan berkahwin air tangan isteri umpama pengikat kasih sayang suami Mana tidaknya masakan 8216simple8217 pun boleh buat si dia gembira terutama ketika kelaparan Tak perlu membeli makanan jimat pula tu Bagaimanapun lain pula situasi dihadapi seorang wanita ini apabila bekal dimasaknya sedikitpun tidak dijamah oleh orang tersayang dipercayai suaminya sehingga seolaholah mengal...

no image20 Petua, Khasiat & Kegunaan Daun Pandan Yang Ramai Tak Tahu
Sun, 28 Nov 2021 03:00 | Hits : 10 | MY

Mesti ramai yang dah kenal pokok pandan kan Bagi orang kampung duludulu setiap rumah tentu ada tanaman ni Selain kegunaannya sebagai penambah aroma kepada makanan dan masakan pokok ini banyak juga khasiat kepada kesihatan Di sini kami kongsikan beberapa petua yang diamalkan oleh orang duludulu Anda boleh cuba sebagai alternatif atau petua 20 Petua Daun Pandan Antaranya...

no imageTarikh Bayaran Pencen Tahun 2022 Pesara Kerajaan (Jadual Bulanan)
Sun, 28 Nov 2021 10:00 | Hits : 9 | MY

Hebahan Jadual Tarikh Bayaran Pencen 2022 Seperti tahuntahun sebelumnya tarikh bayaran pencen bulanan bagi pesara kerajaan setiap tahun baharu akan dimaklumkan melalui surat pekeliling Pengumuman tarikh pencen 2022 setiap bulan kepada semua pesara secara rasmi oleh Kerajaan ini adalah bagi memastikan penyediaan bayaran pencen kepada pesara dapat diuruskan dengan sempurna dan pencen diba...

no imageNational Unity Action Plan aimed at enhancing unity based on Rukun Negara Ismail Sabri
Sun, 28 Nov 2021 07:30 | Hits : 9 | MY

Prime Minister Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob delivers his speech at the launch of the National Unity Action Plan at the Kuala Lumpur Convention Centre November 28 2021 amp8211 Malay Mail photo KUALA LUMPUR Nov 28 The National Unity Action Plan 2021...

no imageUjian sebelum kahwin wanita pilih setia walaupun bakal suami ced3ra p4rah dig1lis lori, akui majlis
Sun, 28 Nov 2021 08:30 | Hits : 7 | MY

MANUSIA hanya mampu merencana namun Tuhan yang menentukan segalagalanyaItulah pepatah sesuai bagi menggambarkan situasi pasangan ini yang diuji saat menjelangnya hari bahagia merekaKetika segala persiapan untuk meraikan detik bersejarah dalam hidup mereka sudah hampir sempurna sepenuhnya tanpa disangka bakal pengantin lelaki terlibat dengan kemal4ngan jalan raya yang hampir mer4gut ny4wa du...

no imageIsteri Shuk akui seksa digantung tak bertali Sana sini dating, tak mengaku..
Sun, 28 Nov 2021 10:01 | Hits : 7 | MY

Seperti kebiasaan setiap luahan isteri kepada pelawak Shuk Sahar iaitu Sera di media sosial sentiasa mengundang perhatian dan persoalan dalam kalangan netizen Seolaholah belum menemui jalan penyelesaian Sera atau nama sebenarnya Rossalennah Natassyiah Asshaferah sekali lagi memuat naik beberapa InstaStory dipercayai berhubung suaminya Menurut wanita berusia 29 tahun itu dia mengakui seolaho...

no imageLelaki Ini K0ngsi Sebab Anda DiIarang Kutip Duit Di Tempat Yang Mencurigakan
Sun, 28 Nov 2021 04:00 | Hits : 8 | MY

Zaman sudah moden tetapi kita masih lagi mendengar berita ada orang yang terkena ilmu sihir Hal ini bukanlah baru tetapi sudah sering terjadi dan proses berubat memakan masa Terbaharu seorang penggunaFacebook Are Fiq telah berk0ngsi penemuan duit ke...

no imageProject delays due to PH govt, says Fadillah
Sun, 28 Nov 2021 00:30 | Hits : 14 | MY

From right Tiong and Fadillah are being briefed on the flyover project BINTULU Nov 28 Minister of Works Dato Sri Fadillah Yusof said the delay of many development projects including Pan Borneo Highway was due to the cancellation of projects during P...

no imageTiket Ke Sarawak Mahal Macam Pergi London? Ini Penjelasan Airasia
Sun, 28 Nov 2021 03:00 | Hits : 11 | MY

Harga tiket ke negeri Sarawak pada bulan Disember dilaporkan begitu mahal sehingga pengguna laman media sosial menyamakannya dengan kos penerbangan untuk ke London Kekecewaan terhadap harga tiket mahal itu dikongsikan penyanyi dan penari kebudayaan Alena Murang yang berasa kecewa dengan tindakan segelintir syarikat penerbangan mengambil kesempatan menaikkan harga tiket untuk ke negeri kelahira...



Website Online Counter