Nasi Lemak Basmathi Paling Sedap, Padan Dengan Sambal Kerang. Paduuu.


Nasi Lemak Basmathi Paling Sedap, Padan Dengan Sambal Kerang. Paduuu.

Thu, 29 Oct 2020 | By rasanakmasak | 17 Hits

Nasi Lemak memang tak lengkap tanpa padanan sambalnya Masak nasi lemak guna beras basmathi pun gerenti sedap gak lembut berderai dan sedap nasinyaNi dia resipi perkongsian daripada Mariana Zainal yang bestnya siap dengan sambal kerangnya sekali Terbaiklah MarianaNASI LEMAK BASMATHIBAHANBAHAN 4 cawan beras basmathi1 cawan santan pekat5 cawan airSebesar ibu jari haliahiris1 biji bawang besar hiris1 sudu teh lada hitam lada hitam biji buang angin dlm badan beli online DI SINI3 biji bunga lawangbangkit aroma beli online DI SINI1 hel >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMuhammad dan Sophea nama bayi paling popular 2020
Fri, 04 Dec 2020 14:30 | Hits : 4 | MY

TAHUN 2020 bakal melabuhkan tirai Dengan itu pakar keibubapaan di BabyCentre telah berkongsi mengenai namanama paling popular yang menjadi pilihan hati ibu dan ayah pada tahun ini Mirror UK melaporkan ribuan ibu bapa telah mengunjungi laman web ini...

no imageHarimau Malaya tampil dengan jersi baharu, tiada lagi warna biru, merah dan putih
Fri, 04 Dec 2020 14:30 | Hits : 3 | MY

Jurulatih Harimau Malaya bersama barisan pemain kebangsaan memperagakan jersi utama dan kedua pasukan kebangsaan CYBERJAYA amp8211 Pasukan Harimau Malaya tampil dengan jersi baharu pasukan kebangsaan Malaysia edisi 20202022 dengan rekaan jersi utama b...

no imageEdisi Abang Jamil Ini 5 rahsia yang buatkan isteri anda rela bermadu dengan Cik Mera (Nissan Alm
Fri, 04 Dec 2020 06:31 | Hits : 4 | MY

Senangnya dalam hati Kalau beristeri dua Terasa dunia ini Ana yang punya8230 Gembira sungguh Abang Jamil bila isteriisterinya sanggup 8216bagi lampu hijau8217 padanya untuk 8216tambah cawangan8217 satu lagi Dengan 8216Cik Mera8217 pulak tu alah anak perempuan Tuan Nik Hassan Takde lah kami gurau je Sebenarnya isteriisteri Abang Jamil dah restu dan setuju kalau suam...

no imageIni peluang anda memiliki rumah landed 2 tingkat dengan modal RM1 sahaja!
Fri, 04 Dec 2020 04:01 | Hits : 6 | MY

Anda tak perlu susahpayah mencari sebab kami dah bantu carikan rumah landed yangbestuntuk anda Dengan unit seluas bermula dari 1814 kaki persegi rumah landed 2 tingkat berstatus Freehold ini cukup besar dan selesa buat anda sekeluarga Projek tow...

no imageGambar Kek Hari Jadi Paling Cantik Di Dunia (13 Gambar)
Fri, 04 Dec 2020 04:01 | Hits : 5 | MY

ampnbspGambar kek hari jadi paling cantik di dunia ada tak atau pertandingan bentuk kek hari jadi paling cantik di dunia Buat masa ini belum ada lagi mungkin disebabkan kesukaran bagi juri untuk menilai kecantikkan sesebuah kek Kalau dari segi kos dan...

no imageAnak Mejar Zahir dengan isteri pertama tiada pembelaan
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 4 | MY

KUANTAN Sudahlah tiada pembelaan malah dua anak Allahyarham Mejar Mohd Zahir Armaya trauma sehingga mengalami masalah psikologi kerana kerap diejek ekoran kematian bapa merekaBekas isteri Allahyarham Jamilah Ismail 38 berkata dia sedih mengenang nasib dua anaknya Mohamad Remy Iskandar Mohd Zahir 9 dan Mohamad Ebel Zulkarnain 10 yang terabaiInikah nasib anak pegawai yang mempunyai...

no imageDIY Rak Dapur Dengan Hanya Guna Tiga Barang Ini. Kreatif!
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 7 | MY

Kalau nak jimat lebih baik DIY rak dapur sendiri Kosnya lebih murah cuma memerlukan sedikit kesabaran Yang penting jimat Kali ini kami akan kongsikan cara nak buat rak dapur menggunakan bakul seperti yang dikongsi oleh Abe Nik Selamat mencubaDIY RAK DAPURBAHAN YANG DIPERLUKANHanger besi2 buah bakulCable tieCARACARA1 Letak bakul di atas permukaan yang rata ikat pada bahagian tengah ba...

no imageBuat Puff Pastry Sosej Sendiri, Hanya Guna Air Fryer. Mudah Tapi Sedap!
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 4 | MY

Mudah je nak buat puff pastry sosej hanya guna produk yang sedia ada Selain untuk minum petang puff pastry sosej ini juga boleh dibuat untuk sarapan Senang dan cepat juga sedap dimakan Jom kita cuba buat mengikut resipi Isabel Jeslyn Yek iniPUFF PASTRY SOSEJBAHANBAHANPuff pastry jenama KawanSosej ayamKepingan cheese dibelah tigaKuning telurCARA PENYEDIAAN1 Rebus atau celur sosej terl...

no imageLaman Web Dan Aplikasi Digi Dikemaskini Dengan Ciri Lebih Mesra OKU
Fri, 04 Dec 2020 00:30 | Hits : 11 | MY

Digi kini mengumumkan bahawa laman web dan aplikasi mereka telah dikemaskini dengan pendekatan sewajarnya untuk golongan orangampnbspkelainan upayaampnbspOKU ampnbspterutama golongan masalahampnbsppenglihatan Ia dilaksanakan bagi memudahkan pelbagai urusan...

no imageNetizen Samakan Kedah Dengan Wakanda Selepas Menteri Besar Umum Temui Mineral Bernilai RM62 Bilion
Thu, 03 Dec 2020 18:01 | Hits : 11 | MY

Mineral jenis rare earth elementsREE yang dianggarkan bernilai RM62 bilion telah ditemui di Kedah dan bakal diterokai oleh sebuah syarikat yang berpangkalan di Kuala Lumpur Pengumuman tersebut dibuat oleh Menteri Besar Kedah Muhammad Sanusi Md Nor ya...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Thu, 03 Dec 2020 18:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter