Lepas Majlis Tu, Banyak Event Saya Tak Pergi. Bergambar Pun Takut.. Pu Amin


2021-05-05 | By telurgoyang | 14 Hits

Selepas gambar bersama instafamous seksi menjadi tular di serata laman sosial Pencetus Ummah PU Amin mengakui merasa serik dan kini lebih berhatihati untuk menerima jemputan dari manamana individuMemetik temubual bersama mStar pendakwah bebas itu berkata kontroversi tersebut adalah satu pengajaran buat dirinya dan pendakwah lain agar berjagajaga supaya tidak menimbulkan fitnahLepas majlis itu ada banyak jemputan event berbuka puasa saya dah takut nak pergiNak bergambar pun dah takut sebab tu saya pakai mask macam sekarang ni selain m >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageMenjelang Aidilfitri | Pasang pelita tradisi menjelang Aidilfitri
Sat, 08 May 2021 07:30 | Hits : 8 | MY

Pemasangan pelita di kawasan rumah dan sepanjang jalan menjadi amalan tradisi bagi menyemarakkan suasana kampung menjelang sambutan Aidilfitri Kerajaan negeri Terengganu menganjurkan Program Pelita Raya Beautiful Terengganu 2021 dalam norma baharu bermul...

no imagePolis Australia bantu siasat kes serangan speaker Parlimen Maldives
Sat, 08 May 2021 00:30 | Hits : 14 | MY

Polis Australia bantu siasat kes serangan speaker Parlimen Maldives Dikemas kini 6 jam yang lalu Diterbitkan pada 7 May 2021...

no imageTak Simpan Dendam, Nak Terus Move On.. Nadia Brian Syukur Semuanya Sudah Berakhir
Sat, 08 May 2021 11:00 | Hits : 7 | MY

Pelakon jelita Nadia Brian mengakui bahawa dirinya berasa sangat bersyukur kerana urusan penceraiannya kini sudah selesai sepenuhnya Begitulah kata pelakon Nadia Brian selepas Mahkamah Syariah Kuala Lumpur telah mengesahkan penceraiannya dengan bekas su...

no imageSambal Tumis Udang Azie Kitchen
Sat, 08 May 2021 05:31 | Hits : 8 | MY

Ramadhan hanya berbaki beberapa hari sahaja lagi Memang terasa sangat sedih kerana Ramadhan akan pergi meninggalkan kita Namun kena gagahkan kerana kita masih berpeluang untuk mendapat malam Lailatul Qadr yang merupakan raja segala harinbspnbspSegala amalan yang kita buat pada malam tersebut mendapat ganjaran pahala yang melebihi 1000 bulan atau 83 tahun Sedangkan umur kita sendiri pun bel...

no imageBeri Sedikit Kelainan, Ini Resepi Mudah Biskut Cornflakes Madu Biscoff Untuk Hidangan Raya
Sat, 08 May 2021 11:00 | Hits : 4 | MY

Di pagi hari raya memang tak best kalau tak ada kuih raya atas meja makan Tak dinafikan hidangan raya seperti ketupat rendang dan lemang mestilah lah orang capai dulu kan tapi kuih raya ni menu pelengkap yang wajib ada untuk menaikkan lagi feeling b...

no imageSyabas Untuk Pemuda UMNO Seremban Yang Berani....
Sat, 08 May 2021 05:00 | Hits : 12 | MY

Berebut kerusi Pemuda UMNO Seremban putus hubungan dengan MCASetiap keputusan dan ketetapan terhadap hubungan antara parti hanya akan ditentukan kepimpinan parti dalam Dewan Tertinggi Barisan Nasional BNJusteru keputusan Pemuda UMNO Bahagian Seremban untuk tidak bekerjasama dengan MCA Seremban dan Negeri Sembilan disifatkan sebagai pandangan peribadi yang tidak mewakili keputusan gabungan itu...

no image5 Tips Penjagaan Rambut
Sat, 08 May 2021 11:00 | Hits : 4 | MY

Ramai diantara kita yang suka cuba warnakan rambut dengan bermacammacam colour tidak kira lah perempuan atau pun lelaki Untuk mendapatkan warna terang seperti ashy atau blonde anda perlu lah menjalani proses bleaching sehingga tiga atau empat kali supa...

no imageUlama jejaki asnaf kongsi rezeki
Sat, 08 May 2021 16:01 | Hits : 2 | MY

KOTA BHARU Urusan Ulamak PAS Kota Bharu turut terpanggil mendekati golongan asnaf dengan mengagihkan keperluan harian sempena Ramadan dan menjelang Aidilfitri tidak lama lagiTimbalan Ketua Urusan Ulamak PAS kawasan berkenaan Ustaz Azhari Ab Rahman berkata dalam melayari detik kehidupan perlu setiap daripada kita menyelami kesusahan orang lainKatanya ramai lagi di luar sana yang memerlukan perh...

no imageSalah ke saya bekerja sebagai pengawal keselamatan di sekolah?, Tanya Graduan ISMP Universiti Awam
Sat, 08 May 2021 00:30 | Hits : 9 | MY

ampnbspCoretan kali ini mengisahkan tentang seorang jejaka kelahiran Beluran Sabah Riuh Mendoring atau lebih mesra dipanggil RiuhAnak ke7 daripada 9 adikberadik ini menetap di sebuah perkampungan terpencil iaitu Abuan Sugut Beluran SabahBagai sirih...

no imageKelibat Pemain "Import Baharu" Sri Pahang FC Dari Argentina Memukau Penyokong Tok Gajah
Sat, 08 May 2021 00:30 | Hits : 10 | MY

ampnbspKUANTAN Kelibat pemain import baharu Sri Pahang Manuel Hidalgo telah mencuri tumpuan peminat bola sepak tempatan apabila mempamerkan persembahan memukau ketika menentang Selangor di Stadium Darul Makmur barubaru ini Pada perlawanan itu penyera...



Website Online Counter