Game Boy Lusuh Berharga RM8 Dipulih Dan Dibaiki Semula, Satu Kerja Tangan Yang Sangat Mahir Dan Mengagumkan


Game Boy lusuh berharga RM8 dipulih dan dibaiki semula, satu kerja tangan yang sangat mahir dan mengagumkan

Wed, 12 Feb 2020 | By edisiviral | 28 Hits

Benda ataupun objek yang lama jika diberi sentuhan dan nafas baharu sudah pasti akan berfungsi sama seperti ketika baru sahaja dibeli bukan Tidak kiralah perabot pakaian dan pelbagai lagi barangan yang mempunyai nilai sentimental buat seseorang Seb >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKalau Awak Tak Mahu Kerja, Kami Ok, Kata Bos Foodpanda
Tue, 08 Oct 2019 13:01 | Hits : 20 | MY

Syarikat perkhidmatan penghantaran makanan Foodpanda Malaysia membayangkan mereka tiada masalah dengan mogok penunggang terhadap skim pembayaran baru merekaPengarah urusan syarikat itu Sayantan Das berkata penghantar yang tidak mahu bekerja perlu memberikan atau menukarkan syif mereka kepada penghantar lain agar tidak menjejaskan pendapatan merekaJika awak penghantar tidak mahu kerja tolong ...

no imageBurger Maharaja Jepun Berharga RM3,684.73
Sat, 06 Apr 2019 17:03 | Hits : 16 | MY

...

no imageSental daki gelandangan dengan tangan, tindakan mulia dua pakcik ini buat ramai terharu
Mon, 16 Dec 2019 22:01 | Hits : 13 | MY

Tidak semestinya nak tunggu ada harta menggunung baru kita nak membantu orang lain kerana kadangkadang itu bantuan yang boleh disalurkan bukanlah sematamata wang ringgit Banyak lagi cara untuk kita menzahirkan rasa ihsan kepada golongan yang tidak ber...

no imagePerlu ke nak mengumpat sampai terjerit-jerit? Dimalukan Oleh Dua Pekerja Taman Tema Air Terkenal.
Tue, 25 Dec 2018 12:05 | Hits : 41 | MY

PENYANYI Stacy Anam berang apabila dirinya diperlekehkan dua petugas di sebuah taman tema air terkenal di Lembah Klang Stacy berkata petugas itu dengan sengaja berniat untuk memalukan dia bersama suami yang juga penyanyi Akim Ahmad yang ketika itu si...

no imageNak makan roti kegemaran, kanak2 comel berlari kejar ayah balik kerja
Thu, 16 Jul 2020 18:01 | Hits : 24 | MY

Pasti seronok apabila kepulangan kita daripada tempat kerja disambut dengan pelukan comel dari anak tersayang Lebihlebih lagi kita ditunggu di pintu masuk dengan senyuman yang sangat indahMenerusi perkongsian daripada seorang pengguna Twitter dikenali...

no imageKehilangan pekerjaan meningkat 42 peratus pada suku pertama - PERKESO
Fri, 05 Jun 2020 17:20 | Hits : 20 | MY

KUALA LUMPUR Berikutan pandemik COVID19 kehilangan pekerjaan di negara ini meningkat sebanyak 42 peratus untuk suku pertama tahun ini Q1 2020 menurut Sistem Insurans Pekerjaan SIP Pertubuhan Keselamatan Sosial PERKESODalam laporan bertajuk Employment Outlook the 1st Quarter of 2020 Volume 42020 The Impact of COVID19 on Loss of Employment LOE SIP memaklumkan pandemik itu telah ...

no image'Basuhlah pinggan tu, itu kan kerja orang perempuan' - Anak & suami buat isteri macam orang gaji
Wed, 16 Sep 2020 20:01 | Hits : 5 | MY

ampnbspSudah menjadi kebiasaan sesetengah keluarga membiarkan segala tugasan rumah dilakukan oleh si isteri seorang diri Sudahnya isteri terpaksa menyelesaikan semua tugasan itu tanpa merungut kerana jika membebel sekalipun pasti ada yang kata itu kan...

no imageKajian terbaharu: Tugas suri rumah 2.5 kali lebih teruk berbanding kerja sepenuh masa
Tue, 20 Mar 2018 08:00 | Hits : 131 | MY

Kajian terkini membuktikan bahawa tugas seorang suri rumah adalah 25 kali lebih berbanding pekerjaan sepenuh masa yang lain Tinjaun melibatkan jadual mingguan 2000 ibu di Amerika Syarikat yang mempunyai anak berumur antara 5 hingga 12 tahunSecara purata kerja seorang suri rumah bermula seawal jam 623 paginbsp lebih awal daripada kebanyakan pekerja lain memulakan hari merekaSementara tuga...

no imagePes Belacan Serba Guna, Mudahkan Kerja Memasak di Dapur, Jimat Masa
Sat, 09 Feb 2019 13:03 | Hits : 51 | MY

Apabila berada di dapur antara benda paling renyah nak buat adalah menyiapkan bahanbahan atau orang panggil sebagai ramuan Apa kata kita buat siapsiap bahan perencah untuk dijadian ramuan dalam makanan yang bersesuaian Pes begini sebenarnya boleh digunakan dalam banyak masakanJadi ianya memudahkan kerja di dapur Misalnya nak masak nasi goreng Anda dah tak perlu nak mengupas bawang perisi...

no imageKisah Di Sebalik Apa Yang Terjadi Dengan Parcel Yang Berlambak Terutama Pada Musim Perayaan. Ini Kis
Tue, 12 Jun 2018 06:00 | Hits : 39 | MY

Barubaru ini viral di Twitter luahan seorang Netizen yang merasakan perkhidmatan Poslaju semakin teruk Menurutnya kiriman Poslaju mengambil masa lima hingga 10 hari untuk sampai kepada penerima berbanding tagline Dijamin Sampai Esok selepas UMNO tu...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Tue, 12 Jun 2018 06:00 | Hits : 262 | MY