Mahalnya Harga Neraka, Peniaga Guna Marketing Maksiat (marsiat) Demi Kaut Untung


2022-08-15 | By siraplimau | 27 Hits

Demi mengejar keuntungan dalam membina empayar perniagaan tanpa sedar diri telah melangkah dalam kancah dosaPelbagai strategi pemasaran digunakan untuk meraih perhatian pembeli termasuklah menggunakan cara 8216Marketing Maksiat MARSIAT8217 Sebagai seorang Muslim sudah terang lagi bersuluh ianya salah di sisi agama Islam Melalui perkongsian Ustazah Asmak Husin peniaga kini semakin berani menggunakan strategi MARSIAT Justeru itu beliau menasihatkan agar para peniaga menggunakan strategi 8216Marketing Dakwah MARWAH8217 dalam be >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageBerjalan Atas Kabel Lintas Kawah Gunung Berapi, 2 Lelaki Ini Berjaya Pecah Rekod Dunia
Thu, 29 Sep 2022 12:34 | Hits : 0 | MY

Dua penggemar aktiviti pengembaraan ekstrem berjaya menempa nama dalam Guinness World Records dengan berjalan di atas kabel kendur melintasi sebuah gunung berapi aktif di Vanuatu Barubaru ini organisasi rekod dunia itu berkongsikan video memaparkan aksi Rafael Zugno Bridi dan Alexander Schulz Mereka berjalan di atas kabel pada ketinggian 42 meter m di atas kawah Gunung 8230 The post Be...

no image"Il fallait blesser Kheira Hamraoui" : un suspect fait des rvlations glaantes, un cinquime h
Thu, 29 Sep 2022 14:30 | Hits : 9 | MY

Actu Star Merci beaucoup davoir regardSi vous souhaitez plus de nouvelles abonnezvous la chaneCLIQUEZ ICI POUR INSCRIRE httpbitlyActuStar7Il fallait blesser Kheira Hamraoui un suspect fait des rvlations glaantes un cinquime homme...

no imageMee Hoon Goreng Tomyam Mudah Untuk Minum Petang
Thu, 29 Sep 2022 14:05 | Hits : 4 | MY

Bosan dengan mee hoon goreng biasa tu bolehlah cube resipi mee hoon goreng tomyam mudah dan sedap ni Tip mudah kalau nak rasa tomyam yang kaw beli je pes tomyam yang terkenal tu nanti admin kongsikan gambarnya di bawah Kalau nak buat menu potluck pun sangatlah sesuai menu mee hoon goreng tomyam ni Resipi ini telah dikongsikan oleh Rozmaliza Omar di Facebook Jom kita cuba resipi iniNak masak M...

no imageResepi Butter Cheese Cake Gebu Gebas Terlajak Sedap, Rugi Tak Cuba Buat!
Thu, 29 Sep 2022 13:31 | Hits : 0 | MY

Bila dengar nama resepi kek ini mungkin ramai sudah tahu bagaimana teksturnya yang begitu lembut ringan dan dikatakan juga ianya cair di dalam mulut Sering dinikmati di waktu petang atau 8216hi tea8217 dengan secawan air panas lagilagi bila berkumpul satu keluarga Meriah Perkongsian resepi Butter Cheese Cake dari PuanKhairunnisa Mohammad ini dikhabarkan amat sedap dan mudah juga cara...

no imageJual anak perempuan umur 10 tahun kepada rakan untuk dirogol
Thu, 29 Sep 2022 09:33 | Hits : 0 | MY

KUCHING Seorang lelaki sanggup menggadaikan maruah anak kandungnya yang berusia 10 tahun kepada rakan sendiri sebagai bayaranSuspek berusia 45 tahun itu direman selama lima hari selepas disyaki menjual anak perempuannya kepada seorang lelaki dipercayai rakannya untuk dirogolPermohonan reman telah difailkan di Mahkamah Kuching pada RabuSusulan itu Majistret Zubaidah Sharkawi membenarkan perint...

no imageKhasiat Biji Kembang Semangkuk, Boleh Legakan Batuk & Demam
Thu, 29 Sep 2022 10:01 | Hits : 7 | MY

Pernah tak dengar tentang biji kembang semangkuk Mungkin ramai yang cakap tak pernah dengar tapi sebenarnya kalau yang selalu minum laicikang terdapat biji kembang semangkuk diletakkan sebagai salah satu ramuan di dalamnya Tahukah anda biji kembang semangkuk ini banyak digunakan dalam perubatan tradisional Cina sebagai penyejuk badan ketika demam panas Ia juga digunakan secara turuntem...

no image[VIDEO] Sel?roh Fazura Buat Fattah & Fatima Cuit Hati Ramai Happy birthday korang berdua, enjoy
Thu, 29 Sep 2022 10:31 | Hits : 6 | MY

Sempena hari ulang tahun kelahirannya yang ke39 pelakon dan usahawan cantik Nur Fazura memilih destinasi percutian ke Langkawi bagi meraikan momen indah bersama keluargaBerkongsi beberapa momen tersebut ke laman Instagram miliknya Fazura memaklumkan dia telah merancang percutian ini berbulan lamanya akib4t daripada kesibukan kerjaAkh1rnya dia dan suami Fattah Amin berpeluang membawa anak mer...

no imageMercedes-Benz GLC Langgar Traktor Sampai Putus Dua!
Thu, 29 Sep 2022 13:32 | Hits : 0 | MY

KENDERAAN jenama Jerman memang terkenal dalam industri kerana menawarkan binaan berkualiti tinggi Malah ada beberapa kemalangan sudah menguatkan kenyataan itu Terbaharu seunit MercedesBenz GLC merempuh sebuah traktor hingga menyebabkan jentera pertanian itu terputus dua di Tirupati negeri Andhra Pradesh di India BACA gtgtgtMercedes Benz GLC 300e 4Matic CKD Lancar di Malaysia Harga...

no imageMaksud Harta Luqatah
Thu, 29 Sep 2022 09:33 | Hits : 3 | MY

Original Content Maksud Harta Luqatah Maksud Harta Luqatah Harta Luqatah dari segi istilah syara8217 bermaksud harta yang ditemui di suatu kawasan yang tidak dimiliki tidak dijaga dan penemu tidak mengenali pemiliknya Dengan kata lain harta Luqatah ialah sesuatu yang dipungut atau harta tercicir Luqatah juga bermaksud harta yang hilang dari tuannya dan dijumpai oleh orang lain Harta luqat...

no imageNi baru juri yang mendidik, bukan sekadar memberi krit!kan je, siap kejar Kak Lina pompom lagi atas
Thu, 29 Sep 2022 10:31 | Hits : 1 | MY

Hetty Koes Madewy atau lebih dikenali sebagai Hetty Koes Endang merupakan seorang penyanyi dan pelakon wanita Indonesia Lagu duet beliau bersama Ajie Bandi iaitu Damai Tapi Gersang pada tahun 1977 ialah lagu Indonesia pertama yang memenangi Festival Lagu Popular Dunia di TokyoLagu ini dipilih oleh Rolling Stone Indonesia pada tahun 2009 sebagai salah satu lagu Indonesia terbaik sepanjang zaman ...



Website Online Counter