Diet Tapi Nak Makan Sedap, Jom Try Chicky Wrap Dan Healthy Sandwich


Diet Tapi Nak Makan Sedap, Jom Try Chicky Wrap Dan Healthy Sandwich

Thu, 29 Oct 2020 | By rasanakmasak | 33 Hits

Kreativiti di dapur bergantung pada cara dan apa yang dimasak Kalau sedang diet memang kena kreatif untuk menyediakan hidangan sesuai dengan keperluan kalori dalam badanSekarang ni banyak je menu sihat tapi sedap Jadi korang janganlah anggap nak diet kena makan makanan yang taste less tau Jom buat makanan yang sihat niCHICKY WRAPBahanBahan1 keping isi ayam bahagian dadaMinyak masak untuk menggoreng5 keping tortila atau capati1 tangkai saladSedikit mayonesSedikit lada sulahCara Membuat1 Basuh dada ayam dan potong dalam bentuk kepingan2 P >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageEbit Lew Hadiahkan Basikal Lipat Buat Penghantar Makanan Tiada Kenderaan Dan Lesen
Fri, 04 Dec 2020 20:31 | Hits : 1 | MY

Di mana ada kesusahan dan kesukaran yang berlaku pasti di situ akan ada Ustaz Ebit Lew Mungkin itulah ungkapan yang sesuai diberikan kepada pendakwah dan dermawan terkenal negara ini Jika sebelum ini beliau membantu segenap lapisan masyarakat dan juga haiwanhaiwan yang terkesan dengan pandemik ketika ini di Zoo Negara beliau kali ini tampil pula membantu 8230 The post Ebit Lew Hadiahkan...

no imageUstaz Ebit Lew Beli 5 Buah Basikal Khas Untuk Rider Penghantar Makanan
Fri, 04 Dec 2020 20:31 | Hits : 1 | MY

Terlampau banyak kebaikan yang dilakukan oleh Ustaz Ebit Lew selepas satu persatu pertolongan dihulurkan oleh beliau untuk mereka yang tidak bernasib baik Pada 4 Disember pendakwah terkenal itu telah membeli 5 buah basikal lipat untuk dihadiahkan kepada 5 orang pekerja penghantar makanan View this post on Instagram nbsp A post shared by Ebit Lew ebitlew ...

no image1,500 keluarga di Kulim terima bakul makanan
Fri, 04 Dec 2020 17:31 | Hits : 4 | MY

unable to retrieve fulltext content ALOR SETAR Seramai 1500 keluarga membabitkan 6000 penduduk di sembilan taman perumahan di Mukim Sungai Seluang Kulim yang dikenakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan PKPD sejak 27 November lalu menerima bantuan bakul makanan bernilai RM100 bermula semalam dan hari iniSumber 1500 keluarga di Kulim terima bakul makanan...

no imageMenunggang melawan arus, lari dari sekatan jalan, penghantar makanan ditahan polis
Fri, 04 Dec 2020 17:30 | Hits : 6 | MY

Operasi Khas eHailing yang dijalankan oleh Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik JSPT Bukit Aman telah menahan sembilan penunggang motosikal termasuk penghantar makanan kerana didapati melawan arus di Petaling Jaya semalamnbspTimbalan Pengarah JSPT Bukit Aman Datuk Mohd Nadzri Hussain berkata dalam operasi yang dilakukan bermula dari jam 1130 pagi hingga 6 petang itu berjaya mengesa...

no imageMakan Sushi Masam Sampai Kena Haluninasi? Ini Makanan Lain Yang Bahaya Dimakan Selepas Tarikh Lup
Fri, 04 Dec 2020 14:30 | Hits : 4 | MY

Seorang wanita di Amerika Syarikat dilaporkan mengalami halusinasi imsonia dan ketidakseimbangan badan selepas memakan sushi yang berusia lima hari Hasil pemeriksaan doktor mendapati terdapat seekor cacing pita dalam perut wanita yang berusia 34 tahun...

no imageTiada niat scam Foodpanda, budak bayar guna syiling sebab teringin makan pizza
Fri, 04 Dec 2020 14:02 | Hits : 4 | MY

Seorang pengguna laman Twitter idealuzair berkongsi kisah lucu rakannya Faiz Rosman yang bekerja sebagai penghantar makanan yang menerima satu pesanan daripada seorang kanakkanakMenerusi posting tersebut lelaki itu berkongsi paparan skrin perbualan Whatsapp bersama rakannya yang bercerita mengenai detikdetik ketika menghantar pizza ke rumah kanakkanak berkenaanmoga adik aiman kenyang makan...

no imageOreo Lancarkan Edisi Merah Jambu Bertemakan Album Terbaru Lady Gaga, Chromatica
Fri, 04 Dec 2020 13:32 | Hits : 4 | MY

Little Monsters ini berita baik untuk anda Oreo kini melancarkan edisi merah jambu yang akan membawa kita ke dunia 8216Chromatica8216 Lady Gaga Oreo telah bekerjasama dengan pemenang anugerah Grammy itu untuk melancarkan biskut yang berinspirasikan daripada album keenam Lady Gaga berjudul Chromatica Snek baru itu didatangkan dengan Oreo berwarna merah jambu dengan krim berwarna hijau ...

no imageBuat Puff Pastry Sosej Sendiri, Hanya Guna Air Fryer. Mudah Tapi Sedap!
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 5 | MY

Mudah je nak buat puff pastry sosej hanya guna produk yang sedia ada Selain untuk minum petang puff pastry sosej ini juga boleh dibuat untuk sarapan Senang dan cepat juga sedap dimakan Jom kita cuba buat mengikut resipi Isabel Jeslyn Yek iniPUFF PASTRY SOSEJBAHANBAHANPuff pastry jenama KawanSosej ayamKepingan cheese dibelah tigaKuning telurCARA PENYEDIAAN1 Rebus atau celur sosej terl...

no imageResipi Creamy Cheesy Popia Carbonara Rangup & Puas Makan
Fri, 04 Dec 2020 03:31 | Hits : 4 | MY

Sarapan pagi kali hari ini kita buat istimewa sikit Biasanya jika makan popia yang berinti sayursayuran seperti taugeh lobak merah dan macammacam lagi kan Tapi kita buat kelainan dengan letak sos carbonara pula dan rasa lebih sedapGaungan rasa carbonara yang berlemak dan kerangupan kulit popia memang buat berselera Gorengnya pun kena pandai supaya isinya tidak bocorCreamy Cheesy Popia Ca...

no imageSuap makan sambil bergurau, pemuda jaga ibu sakit di hospital terima pujian
Fri, 04 Dec 2020 00:01 | Hits : 10 | MY

Bukan senang untuk melihat anak lelaki menjaga ibu yang sedang sakit di hospital Walaupun masih ada namun tanggungjawab tersebut biasanya digalas oleh suami ataupun anak perempuanDalam satu perkongsian yang tular di aplikasi Tik Tok seorang pengguna telah mengambil video secara senyap seorang remaja lelaki yang sedang menguruskan ibu tersayang yang sedang terlantar sakit di katil hospitalsaj...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 04 Dec 2020 00:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter