Ayam Masak Kicap Yang Mudah


Ayam Masak Kicap Yang Mudah

Sun, 18 Oct 2020 | By aziekitchen | 21 Hits

Sebelum kita berceloteh bab masakan apa kata saya memohon anda yang menyalin resepi di sini untuk klik iklan yang keluar di blog saya Ianya sebagai tanda sokongan kerana seperti yang anda tahu sumber pendapatan blogger adalah dari iklan yang disiarkannbspRamai yang ingat bila masuk ke blog ini sahaja kami akan mendapat bayaran Tidak begitu Hanya bagi yang klik iklan sahaja baru blogger mendapat bayaran Dapat beberapa sen untuk satu klik Bukan lah beringgit atau berpuluh ringgit pun tapi cukup sekadar untuk memberi semangat untuk terus b >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageIni Cara Masak Udang Harimau Goreng Butter Mozarella, Memang Sedap Teruk
Thu, 29 Oct 2020 13:28 | Hits : 6 | MY

Salah satu cara nak buat udang goreng yang sangat sedap Campur dengan mentega dan juga keju mozarella Resipi ini dikongsi oleh Bunga di facebook group Rasa Share Resipi Jom tengok lepas tu boleh try buatUDANG HARIMAU GORENG BUTTER MOZARELLABAHANBAHAN1 sudu kecil serbuk kunyitGaram secukupnya BELI DI SINI5 ekor udang harimauMinyak masak secukupnya5 sudu besar mentega BELI DI SINI1 biji b...

no imageCara Buat Nasi Minyak Hujan Panas Bersama Ayam Masak Merah & Dalca Telur. Resipi Lengkap Gerenti
Thu, 29 Oct 2020 13:28 | Hits : 9 | MY

Bila dah teringin lauk pauk kenduri jadi kita masaklah special hari ni Gandingan lauk pauk kenduri yang biasa dijamu ketika kenduri adalah Nasi Minyak Hujan Panas Bersama Ayam masak Merah Dalca Telur dan Papadom Memang puas hati makan bila dihidangkan lauk sebegini Dapur kan kita punya so jom kita realisasikan hajat nak makan lauk pauk kenduriNasi Minyak Hujan PanasBahanbahan3 cawan beras...

no imageAyam Betutu Bali Buat Yang Suka Masakan Pedas
Thu, 29 Oct 2020 13:28 | Hits : 3 | MY

Ayam boleh dipelbagaikan cara masakan Ikutlah citarasa masingmasing Ada seiapa yang pernah makan Ayam Betutu Bali yang terkenal di Bali Ramai yang sukakan masakan ini kerana rasanya yang pedas dan diakui sedapAyam Betutu BaliBahanbahan1 ekor ayam dipotongpotongBahan kering15 sudu makan serbuk ketumbar2 sudu teh serbuk ladaGulaGaramPenyedap rasaBahan kisar25 ulas bawang merah12 ulas bawa...

no imageAneka Resipi Sotong Yang Mudah & Menyelerakan
Thu, 29 Oct 2020 13:28 | Hits : 5 | MY

Rasanya ramai yang bekerja dari rumah kerana penularan wabak Covid19 yang semakin membimbangkan Malah kita juga digalakkan untuk memasak sendiri di rumah Para ibu tentu sudah kehabisan resipi untuk memasak buat keluarga tercinta Jadi kami kongsikan aneka resipi sotong yang enak dan mudah untuk disediakan1 SOTONG SAMBAL PETAIBAHANBAHANBawang putih dikisarBawang merah dikisarCili kisa...

no imageMalas & Terlalu Busy? KFC Ada Cara Mudah Untuk Anda Order KFC Like A Boss!
Thu, 29 Oct 2020 13:27 | Hits : 6 | MY

Buat anda yang malas sangat nak gerak dan busy dengan kerja atau jaga anak sampaikan tak sempat nak order makanan KFC perkenalkan KFC Pandu Ambil yang mana anda order online parking di tempat letak kereta yang dah pun direserved untuk anda dah tempahan...

no imageIMPIAN BINA MASJID DIPERMUDAHKAN - AERIL & WAWA MAHU TUBUHKAN PUSAT TAHFIZ PULA
Wed, 28 Oct 2020 20:01 | Hits : 12 | MY

Pelakon Wawa Zainal memaklumkan dia dan suaminya yang juga pelakon Aeril Zafrel kini dalam perancangan untuk membuka pusat tahfiz Wawa 29 berkata ia satu daripada impiannya dengan suami selepas perancangan membina masjid sebelum ini tercapailtlt BERITA amp GAMBAR SELANJUTNYA SILA KLIK gtgtsource IMPIAN BINA MASJID DIPERMUDAHKAN AERIL amp WAWA MAHU TUBUHKAN PUSAT TAHFIZ PULA ...

no imageSuami Naik Hantu, Si Isteri Sibuk Berzumba Sampai Tak Masak
Wed, 28 Oct 2020 07:01 | Hits : 10 | MY

Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri Sudah menjadi adat dalam kehidupan berumah tangga kadang kala pastinya ada isu yang membuat pertelingkahan Begitulah juga seperti yang tular di laman Facebook ini mengenai seorang lelaki mengam...

no imageGara2 isteri sibuk berzumba sampai tak masak, suami naik hantu hempas dapur gas
Tue, 27 Oct 2020 19:01 | Hits : 13 | MY

Setiap individu mesti ada satu rutin harian atau hobi yang gemar dilakukan tetapi janganlah sehingga obses sehingga mampu menganggu hubungan rumah tanggaSeperti yang tular di laman Facebook ini mengenai seorang lelaki mengamuk yang berang apabila isterinya tidak memasak kerana sedang sibuk berzumba bersama rakanrakanMenerusi video yang dikongsi Eris Riswandi kejadian berlaku di Indonesia itu ...

no imageDemonstrasi Comic Blast Pada Adobe InDesign Memudahkan Penerbitan Komik Digital
Thu, 22 Oct 2020 07:01 | Hits : 10 | MY

Telah menjadi kebiasaan acara Adobe MAX tahunan untuk mengadakan acara Sneaks pada hari kedua Sneaks merupakan persembahan projekprojek eksperimental Adobe untuk penawaran perisian kreatif mereka dan ia juga sedikit sebanyak memberikan idea mengenai fun...

no image'Korang mudah sangat percaya, ori la tulen la' - Instapemes kantoi jual perfume tiruan, untung ribu
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 32 | MY

Seorang selebriti media sosial ditahan kerana disyaki menjual minyak wanginbsp berjenama antarabangsa tiruan dalam satu serbuan di sebuah kondominium di Taman Pinggiran Putra di sini hari iniPengarah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Negeri Selangor Muhammad Zikril Azan Abdullah berkata dalam serbuan kirakira 3 petang pihaknya merampas lebih 1000nbsp botol minya...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Wed, 21 Oct 2020 07:01 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter