Masih Lagi Belajar, Yatt Hamzah Mohon Doa Terus Istiqomah Berpurdah


Masih Lagi Belajar, Yatt Hamzah Mohon Doa Terus Istiqomah Berpurdah

Thu, 22 Oct 2020 | By telurgoyang | 22 Hits

Sejak selebriti terkenal Neelofa memaklumkan dirinya sudah berniqab ramai yang meluahkan rasa syukur dan gembira atas penghijarahan tersebutRatarata mereka mengakui bahawa tindakan selebriti yang juga seorang usahawan itu memberikan inspirasi buat ramai orang terutamanya golongan wanita untuk berubah kearah lebih baikMenerusi laporan Harian Metro seorang lagi pelakon wanita yang pernah popular dengan drama Dunia Baru satu ketika dahulu iaitu Yatt Hamzah juga memberi bayangan sudah berpurdahSaya dah mula pakai purdah sejak PKP lagi dan ketika >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageSaya Faham Kekangan Mereka Pelajar Mohon Maaf Selepas Tular Kisah Cikgu Mustakim
Sat, 28 Nov 2020 18:01 | Hits : 3 | MY

Barubaru ini tular kisah seorang guru iaitu Cikgu Mustakim yang kecewa selepas kelas online yang dibuatnya tidak disertai manamana pelajar Ianya menjadi tular selepas anaknya Nur Nuha Narisya berkongsi screenshot kelas dalam talian tersebut yang j...

no image'Dia datang dari belakang & terus pegang tangan aku' - Gadis nyaris disamun geng pukau di stesen
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 5 | MY

Petang tadi lebih kurang jam 4 petang di stesen minyak di Batu Berendam Agak menakutkan tetapi mujur Allah selamatkan aku Allahu Masa parking kereta memang perasan ada sebuah motosikal tibatiba parking dekat sebelah Buat tak tahu je sebab tak tahu dia ada niat jahat kat kitanbspNasib baik hati ni nak kunci kereta Biasanya kalau pergi ATM nak withdraw tak kunci kereta kononnya sekejap s...

no image'Aku dah bunuh 2 anak aku...' - Ibu tertekan selepas kematian suami, bunuh 2 anaknya yang masih keci
Sat, 28 Nov 2020 17:30 | Hits : 3 | MY

Penduduk di Daerah Hulu Sungai Tengah Indonesia digemparkan dengan kes pembunuhan yang dilakukan oleh seorang ibu terhadap dua anaknya Rabu 25 November 2020 Dua mangsa yang masih kecil dibunuh dengan cara kepala ditekup dengan bantal di kediaman merekaSuspek dipercayai membunuh dua anaknya itu kerana mengalami tekanan selepas ditinggalkan oleh suaminya yang telah meninggal dunia sejak beber...

no imagePAS Semporna terus misi bantuan Covid-19
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 3 | MY

SEMPORNA PAS Semporna komited meneruskan misi bantuan kepada keluarga yang terjejas bekalan makanan akibat penularan wabak Covid19Seramai 70 penduduk diagih bantuan bekalan makanan termasuk di Kampung Tonggulangan Kampung Bugaya dan kawasan Senallang semalam Sumbangan bahan keperluan harian seperti beras minyak gula tepung dan telur itu disampaikan Yang Dipertua PAS Semporna Mohammad ...

no imagePN pinda bajet, buat apa saja mahu terus berkuasa Anwar
Sat, 28 Nov 2020 12:31 | Hits : 3 | MY

Kerajaan Perikatan Nasional PN jelas terdesak menghadapi sesi pengundian Belanjawan 2021 semalam apabila bertindak meminda secara besarbesaran peruntukan yang telah dibentangkan di Dewan Rakyat pada 6 November lalu Ketua Pembangkang Parlimen Malaysia Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata Pakatan Harapan dan sekutunya masih mempunyai peluang untuk mengubah situasi dalam pengundian Peringkat Ja...

no imageKaripap Sardin Tak Perlu Kelim Tepi. Ni Resipi Mudah Untuk Orang Baru Belajar
Sat, 28 Nov 2020 03:31 | Hits : 6 | MY

Resipi Karipap Sardin ni istimewa buat anda yang tak berapa pandai nak kelim tepi Kelim tepi tu nampak mudah tapi bagi orang yang kurang mahir hasil akhirnya macam kena langar lori Kadangkadang hasilkan benda yang tak seindah yang dibayangkan nib oleh buat kita rasa letih Kali ni RASA nmak kongsi resipi Karipap Sardin dari saudari Rosni Musa yang mudah dan tak payah susahsusah nak kelim t...

no imagePhimosis Atau Zakar Buta Serang Budak 4 Hingga 7 Tahun, Jika Teruk Perlu Disunat Terus
Fri, 27 Nov 2020 21:30 | Hits : 10 | MY

Jika memiliki anak lelaki banyak juga perkara yang perlu diberi perhatian Bukan saja kisah angin pasang tetapi phimosis atau zakar buta juga boleh menyerang kanakkanak ini Zakar buta adalah antara masalah kanakkanak lelaki yang ibu bapa perlu tahu Me...

no imageKos pembedahan cecah RM60K, Bob Lokman mohon bantuan ikhlas orang ramai
Fri, 27 Nov 2020 21:01 | Hits : 9 | MY

Pelakon pelawak pengacara dan penulis lirik popular Bob Lokman memerlukan sekitar RM60000 bagi menampung kos rawatan pembedahan akibat masalah jantung yang akan dijalankan tidak lama lagiBob atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata beliau memohon sumbangan orang ramai bagi memasang sejenis alat untuk mengawal degupan jantungJusteru bekas artis serba boleh berusia 56 tahun itu sangat ...

no imagePusingan seterusnya undi belah bahagi wajib
Fri, 27 Nov 2020 19:31 | Hits : 4 | MY

Mohamad Ezam Mohd Nor 1Penentangan terhadap sebuah kerajaan rosaktiada asas moral dan berasaskan rasuah mesti totalUndi belah bahagi adalah manifestasi penentangan total 2Kerajaan Muhyidin adalah sebuah kerajaan lahir daripada muslihat politik tiada moral sogokan dan rasuah 3Belanjawan yang dibentangkan mesti dilihat dari konteks ituHakikatnya Menteri Kewangan hanyalah seorang k...

no imagei-Sinar: Tarikh Permohonan Dan Pengeluaran KWSP Akaun 1 RM10,000. Ini Cara Mohon
Fri, 27 Nov 2020 14:30 | Hits : 11 | MY

Setelah Menteri Kewangan Tengku Zafrul Aziz mengumumkan bahawa semua ahli KWSP yang terjejas pendapatannya boleh membuat pengeluaran sehingga maksimum RM10000 semua ahli KWSP menarik nafas dengan lega Secara tidak langsung ahli KWSP ingin mengetahui...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 27 Nov 2020 14:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter