Memang Seorang Yang Tenang. -Anak DG Hisham Dedah Perwatakkan Bapa Di Rumah


Memang seorang yang tenang. -Anak DG Hisham dedah perwatakkan bapa di rumah

Wed, 16 Sep 2020 | By ohsemput | 4 Hits

Bersempena dengan sambutan Hari Malaysia pada hari ini saluran Radio Hot FM telah mengundang seorang anak muda yang juga merupakan Felo Perdana Kementerian Kewangan Malaysia 2020 Muhammad Khair Noor HishamPemuda berusia 22 tahun ini juga merupakan anak >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageCara Hias Rumah Cermin Personaliti Seseorang, Anda Kategori Yang Mana?
Wed, 26 Feb 2020 08:39 | Hits : 18 | MY

Setiap orang mempunyai citarasa yang berbezabeza untuk mencantikkan rumah Tapi sebenarnya dari cara seseorang menghias rumah boleh menunjukkan personaliti dirinya Jadi untuk kenal orang dengan lebih mudah ini antara cara hiasan yang menerangkan je...

no imageTMJ Dedahkan Kos Perbelanjaan Untuk Akar Umbi JDT
Sat, 12 Oct 2019 06:01 | Hits : 22 | MY

Sebentar tadi kerajaan pusat menerusi Pembentangan Belanjawan 2020 telah mengumukan peruntukan RM45 juta untuk bola sepak Angka itu akan dibelanjakan untuk pembangunan akar umbi ataupun untuk Program Pembangunan Bola Sepak Negara NFDP Hasrat kerajaan...

no imagePemohon Rumah Sewa PA/PPR Diminta Kemas Kini Maklumat
Wed, 02 Sep 2020 20:01 | Hits : 3 | MY

M Update 292020 Orang ramai yang membuat permohonan rumah sewa Perumahan Awam PA dan Projek Perumahan Rakyat PPR dari tahun 1998 hingga 2018 diminta mengemas kini maklumat permohonan secara dalam talian dalam tempoh tiga bulan bermula 1 Sept sehingga 30 Nov depanDewan Bandaraya Kuala Lumpur DBKL dalam kenyataan memaklumkan bagi tujuan itu pemohon perlu melayari httpeperumahandbklg...

no image13 Panduan Menguruskan Jenazah Bermalam Di Rumah, Kebumi Esok Hari
Fri, 27 Mar 2020 21:01 | Hits : 31 | MY

Mati itu pasti tapi bila waktunya menjadi rahsia Allah Taala Tiada yang dapat menduga ajal maut Disebabkan itu kita sebagai hambanya perlu bersediaBukan saja dengan amal ibadah tapi juga ilmu untuk menguruskan jenazah Ini kerana ia boleh berlaku bila...

no image'Aku pernah tinggal serumah dengan housemate yang dah 2 tahun meninggal'
Wed, 05 Sep 2018 11:01 | Hits : 76 | MY

Dua tahun tinggal bersama dengan rakan serumah ini memang pengalaman yang luar biasa Menurut perkongsian dari madjam ini si empunya cerita tidak mengesyaki sebarang perkara yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar Dia hanya mengetahui selepas perkara itu selepas dimaklumkan oleh abang kepada arwah rakannyanbspPernah beberapa kali jiranjiranya bertanya dia tinggal dengan siapa Tidak kur...

no image'Zip seluar terbuka sehingga nampak kemalu...' - 2 lelaki didenda RM1,000 setiap seorang kerana berc
Tue, 24 Sep 2019 22:01 | Hits : 24 | MY

Mahkamah menjatuhkan hukuman denda sebanyak RM1000 terhadap dua lelaki kerana melakukan perbuatan tidak sopan di tempat awam dengan bercium dalam sebuah kereta April lalunbspTertuduh yang berusia 20 dan 25 tahun itu diperintah membayar denda tersebut...

no imageMayat ditanam belakang rumah, anggota polis ditahan
Thu, 28 Mar 2019 14:02 | Hits : 30 | MY

Seorang anggota polis ditahan selepas mayat seorang lelaki ditemukan ditanam di belakang rumahnya di Bandar Putera Indah Tongkang Pechah Batu Pahat Foto ReutersBATU PAHAT 28 Mac Seorang anggota polis ditahan selepas mayat seorang lelaki ditemukan...

no imageNasi lemak quinoa dah basi, kata pembeli rumah pada pemaju
Sun, 29 Sep 2019 23:03 | Hits : 35 | MY

Pemaju tidak boleh memindahkan peranan pengurus pemasaran merangkap ejen hartanah kepada kerajaan untuk menyelesaikan masalah mereka kata Persatuan Pembeli Rumah Kebangsaan...

no imageSubur macam mana sekalipun kita, Jika Allah tak nak bagi, memang takkan dapat anak.
Tue, 09 Apr 2019 07:03 | Hits : 22 | MY

Ada orang diuji tidak punya apaapa ada orang lain diuji anak sakit dan ada juga diuji dengan tidak memiliki zuriat Pasti ada hikmah sebalik apa yang berlaku Dr Syahr Musafir menerusi catatannya di medium facebook berkongsi pandangan mengenai Permata Negara yang dikurniakan zuriat usai 11 tahun menantiKita rasa terharu dan teruja setelah 11 tahun menanti akhirnya Datuk Seri SitiNurhaliza mel...

no imageCanggihnya teknologi.. Pertemuan Seorang Ibu Dengan Mendiang Anaknya Melalui VR
Tue, 18 Feb 2020 17:05 | Hits : 30 | MY

Pada tahun 2016 anak perempuan Jang Jisung berusia tujuh tahun Nayeon meninggal dunia akibat penyakit yang tidak dapat diubati 3 tahun kemudian ibu dari Korea Selatan itu bertemu semula dengan Nayeon dalam dunia maya yang dihasilkan untuk dokumentari TVMunhwa Broadcasting Corporation berkongsi klip dari dokumentari khas berjudul I Met You di laman YouTubenya dengan potongan rakaman an...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Tue, 18 Feb 2020 17:05 | Hits : 262 | MY