Menjelang Jun 2022, Dianggarkan 40 Cawangan Starbucks Bakal Dibuka Termasuk Di Perlis Hujung Tahun Ini


2021-10-28 | By dailymakan | 13 Hits

Starbucks merupakan salah sebuah rangkaian restoran terbesar yang sering mendapat tempat dalam hati ramai orang Keenakan kopi atau minuman yang disediakan olehnya sangat luar biasa merupakan salah faktor yang menyebabkan ia disukai Malah terbaharu menurut Berjaya Food Bhd Rangkain restoran Starbucks di Malaysia akan lengkap dengan pembukaan di Perlis menjelang akhir tahun 2021 ini Difahamkan 8230 The post Menjelang Jun 2022 Dianggarkan 40 Cawangan Starbucks Bakal Dibuka Termasuk Di Perlis Hujung Tahun Ini appeared first on Daily Makan >>READ MORE

ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageCops nab 20 over weekend brawl in front of Sibu cafe
Wed, 01 Dec 2021 00:30 | Hits : 13 | MY

CID personnel arresting several of those involved in the brawl at the scene SIBU Dec 1 Police have arrested 20 suspects in connection with a brawl in front of a cafe at Ulu Sungei Merah here Sunday night Sarawak Police Commissioner Datuk Aidi Ismail...

no imagestuden spm maut kmlangan moto
Wed, 01 Dec 2021 00:30 | Hits : 16 | MY

Masalahnya sini dia hanya tumpu pada jaga penampilan diri saja usaha habiskan duit untuk putih pakaian jenama serta produk komestik semua Ya saya tak kisah min saya tau dia buat suma tu untuk saya tapi saya str3ss min dia tak jaga makan pakai saya Bi...

no imageSimbolik kekuatan Jahidah, keluarga cadang beri bayi nama Jihady Nasywan
Wed, 01 Dec 2021 10:01 | Hits : 9 | MY

Wanita yang menjadi mangsa belasah suami sehingga mengakibatkan berada dalam keadaan koma sejak Mei lalu Jahidah Nordin difahamkan sudah melahirkan seorang cahaya mata Jahidah dimaklumkan telah bersalin secara czer seorang bayi lelaki selepas dimaklumkan sendiri oleh adiknya di media sosial Sudah bersalin Fauziah Nordin mengucapkan rasa syukur setelah pembedahan kakaknya telah selesai dan memoh...

no imageBaru seminggu kahwin, suami sanggup korb4nkan dumbbell untuk isteri senggvgut tervk jam 1 pagi
Wed, 01 Dec 2021 05:00 | Hits : 10 | MY

HANYA wanita yang mengalami senggvgut tahu betapa seks4nya kes4kitan ituPenggunaan tungku antara kaedah popular bagi menghilangkan rasa s4kit senggvgut yang berpanjanganTungku besi atau batu merupakan perkara biasa namun lain pula bagi seorang wanita apabila menggunakan besi pengangkat berat atau dumbbell yang dibalut dengan kainAsrah kanan dan suami bernikah pada 2 November 2021Bercakap ke...

no imageCrane operator killed in freak mishap in Jalan Petanak
Wed, 01 Dec 2021 18:00 | Hits : 11 | MY

Rescuers extricate the deceased from the crane wreck amp8211 Photo from Bomba KUCHING Dec 1 A crane operator was killed in a freak accident near a supermarket in Jalan Petanak here around 720pm today after the crane he was operating tipped over The...

no imageBerapa Lama Susu Ibu Boleh Tahan Selepas Dipam? Rupanya Macam Ni
Wed, 01 Dec 2021 03:01 | Hits : 11 | MY

8220Aduh dah pam lamalama keluar banyak pula Berapa lama boleh tahan ni82308221 Buat pertama kali bergelar ibu pasti perasaan teruja dan gembira wujud apabila berjaya mengepam sejumlah susu badan yang banyak untuk diberikan pada si manja Ini kerana khasiat dalam susu badan ibu boleh membantu sistem imunisasi tubuh bayi Namun antara perkara ibuibu sering terlepas 8230 The post...

no imageKes gangguan seksual babit pendakwah terkenal masih belum ditutup
Wed, 01 Dec 2021 18:00 | Hits : 9 | MY

Pendakwah Selebriti Ustaz Ebit LewKUALA LUMPUR Kes gangguan seksual membabitkan pendakwah terkenal Ebit Lew tidak diklasifikasikan sebagai tiada tindakan lanjut NFA sebaliknya siasatan masih dijalankanPengarah Jabatan Siasatan Jenayah JSJ Bukit A...

no imageChong casts doubt on PSBs intention to form next Sarawak government
Wed, 01 Dec 2021 14:30 | Hits : 9 | MY

Chong Chieng Jen KUCHING Dec 1 Democratic Action Party DAP Sarawak chairman Chong Chieng Jen has questioned if Parti Sarawak Bersatu PSB is being serious about forming the next state government when it does not even have a Chief Minister designate...

no imageShuk Did4kwa Makan Benda K0tor Terkena Buatan Orang- Sera Terseksa Digantvng Tak Bertali
Wed, 01 Dec 2021 13:31 | Hits : 7 | MY

Belum jumpa jalan penyelesaian Sera isterinya Shuk Sahar seeakli lagi meluahkan perasaannya yang terluka Katanya dia seolaholah digantvng tak bertal1 oleh Shuk yang sibuk bercinta dengan wanita lain sampai sukar nak berikan kerjasama Sera mohon agar Shuk berhenti meny3ksa kehidupan orang lain 8220Boleh sibuk bercinta sana sini Tapi tolonglah bagi kerjasama Mudahkan urusan orang Jangan l...

no imageCMO: Sarawak to allocate RM10 mln for the Housing Deposit Assistance Scheme
Wed, 01 Dec 2021 14:30 | Hits : 9 | MY

File photo from Aug 25 2019 of Abang Johari second right visiting the Spektra Permata Lundu Housing Project site Photo by Muhammad Rais Sanusi KUCHING Dec 1 The Sarawak government will be providing an allocation of RM10 million for the Housing De...



Website Online Counter