Minta Pesakit Anxiety Henti Makan Ubat? Netizen Kecam Pendapat Prof Muhaya


Minta Pesakit Anxiety Henti Makan Ubat? Netizen Kecam Pendapat Prof Muhaya

2021-01-21 | By telurgoyang | 35 Hits

Umum sedia maklum bahawa Datuk Profesor Dr Muhaya Mohamad merupakan pakar mata yang dikenali dan sering berkongsi ilmuilmu berkaitan perubatan dan agama di media sosialKebanyakkan perkongsian ilmu yang diberi menjadi rujukan sesetengah individu dalam mencari tahu maklumatmaklumat berkaitan kesihatan dalam kehidupan seharianNamun begitu dalam satu video yang dimuat naik beliau di Instagram berhubung masalah anxiety telah mendapat perhatian daripada warganetMelalui video tersebut ulasan Prof Muhaya telah membuatkan beberapa pihak kurang bersetu >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageHari Pertama Sekolah Dah Buat Hal, Netizen Terhibur Budak Darjah 1 Lari Laju Betul
Tue, 02 Mar 2021 07:30 | Hits : 3 | MY

Hari ini bermula sesi persekolahan secara bersemuka bagi tahun 2021 selepas hampir dua bulan mengikuti kelas secara Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah PdPR berikutan pandemik Covid19 Namun seperti saban tahun pasti ada sahaja ragam terutama muri...

no imageNetizen bimbang ibu bapa, penjaga bersesak ambil anak di sekolah
Tue, 02 Mar 2021 04:01 | Hits : 5 | MY

BANGI 17 Rejab 1442H Isnin Pembukaan semula sesi persekolahan secara berperingkat mulai hari ini bagi prasekolah Tahun 1 dan Tahun 2 memberi satu perasaan baru dan menerujakan buat anakanak termasuk ibu bapa serta penjaga mereka Ramai yang berpusu...

no imageBaru Kahwin 2 Minggu Sudah Kena Cerai Dan Waktu Itu Dia Mengandung. Luahan Wanita Ini Undang Netizen
Tue, 02 Mar 2021 04:01 | Hits : 6 | MY

Setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mengimpikan hubungan mereka kekal hingga ke syurga Meskipun begitu tidak semua orang bernasib baik dalam mengejar kebahagiaan berumahtangga Begitulah nasib yang dilalui oleh seorang wanita ini apabila...

no imageGadis Bertudung Bangga Bralette, WargaNet Berikan Pendapat Bercampur
Tue, 02 Mar 2021 04:01 | Hits : 3 | MY

Bertudung tetapi seksi tidak lah terlalu menghairankan walaupun ia sememangnya berdosa dalam agama Namun bertudung tetapi memakai bralette di luar sangat mengundang mata memandang serta keyboard warrior mengecam Dan ianya bukan dilakukan di dalam ru...

no imageTelan pil kuat sebelum jumpa awek, netizen dakwa pemuda galakkan zina
Tue, 02 Mar 2021 00:01 | Hits : 5 | MY

Selain pelbagai produk kecantikan dan kesihatan dijual di media sosial tidak kurang terdapat juga usahawan yang tidak segan silu mempromosi ubat perangsang seks secara terangteranganBegitu juga seperti ditularkan seorang pengguna laman Twitter iyesayaye yang berkongsi sebuah video memaparkan seorang pemuda dipercayai usahawan ubat kuat sedang mempromosikan ubat jualannyaNamun apa yang men...

no imageTaman dalam Kontena tempat makan rare di seremban
Mon, 01 Mar 2021 21:30 | Hits : 5 | MY

Luar Kontena masuk dalam ada Garden Ini kafe unik yang menghidangkan makanan western menarik di Seremban Negeri Sembilan Jom tengok pengalaman kami makan di N9 Container ini Kalau rasa nak masak sendiri pula jom tengok resipi lainlain yang kami masa...

no image[VIDEO] Mengamuk Tak Dapat Order Makan, Kerusi Meja Melayang!
Mon, 01 Mar 2021 18:02 | Hits : 8 | MY

Hanya kerana tak sempatampnbspnak orderampnbspmakan kerana sudah lewat sekumpulan lelaki telah bertindak agresif dengan membaling kerusi dan meja milik restoran tersebut Video perlakuan sekumpulan tersebut telah tular di media sosial Gaduh d...

no image[VIDEO] Ayah Bangla & Ibu Melayu, Gadis Kacuk Ini Tular Jadi Perhatian Netizen
Mon, 01 Mar 2021 00:30 | Hits : 17 | MY

Tiada siapa mampu mempersoalkan mengenai jodoh dan pertemuan yang sudah tertulis olehNya Jodoh seseorang itu akan datang tepat apa waktunya dan cinta itu tidak mengenal usia bangsa ataupun negara Kahwin campur lahirkan anak yang cantik dan bijak...

no imageKesan Tabiat Gigit Kuku Dan Sebab Kenapa Ia Perlu Dihentikan Segera
Mon, 01 Mar 2021 00:30 | Hits : 6 | MY

Gigit kuku merupakan satu tabiat yang sering kali kita lihat dan dengar Namun adakah gigit kuku ini tabiat yang baik untuk diri kita Jawapannya tidak sama sekali kerana terdapat beberapa kesan yang bakal kita hadapi sekiranya kita terusmenerus menjadi...

no imageIsteri Slalu Tengok Runningman Masa Mengndung, Anak Keluar Rupa Korea.. Skali Netizen Suruh Check
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 16 | MY

Sebut je pasal Runningman mesti ramai yang tahu rancangan Korea yang cukup popular ini kan Boleh katakan ramai juga rakyat Malaysia yang tengok Runningman sejak ia bermula tahun 2010 Bukan saja Malaysia rancangan ini mempunyai peminat yang sangat...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter