Cara Buat Murtabak Telur Senang Yang Amat! Berebut Anak Makan


Cara Buat Murtabak Telur Senang Yang Amat! Berebut Anak Makan

2021-02-24 | By edisiviral | 15 Hits

Ada masa kita buntu idea nak hidang apa waktu pagi atau petang Asyik mi goreng nasi goreng cucur nasi lemak tak pun roti Kalau dah ketandusan idea bolehlah cuba buat murtabak telur ini Boleh buat untuk sarapan dan makan petang Idea resipi ini dari >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageKecoh Habis, Pekerja Restoran BergaduhSelepas Pelanggan Bawa Keluar Handphone Nak Rakam Masa Makan
Wed, 03 Mar 2021 00:30 | Hits : 2 | MY

SUBANG JAYA Dua lelaki termasuk seorang wanita ditahan polis manakala seorang lagi lelaki masih diburu susulan kejadian kekecohan yang terjadi di sebuah restoran di Jalan SS 154 di sini semalam Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner...

no imageKelantan berpotensi dan komited untuk muncul sebagai jelapang makanan negara
Tue, 02 Mar 2021 11:01 | Hits : 10 | MY

...

no image(Video) Kerana berebut 'Cinggey', sanggup berkuntau 3 penjuru di jalan raya
Tue, 02 Mar 2021 00:30 | Hits : 12 | MY

Dalam satu babak Ketua Kumpulan Rimba Bara iaitu Jijoe K Rahman pernah menegur Slash Pekin Ibrahim katanyaAda tiga perkara yang boleh menjatuhkan sesebuah negara satu rasuah kedua tidak menepati masa dan ketiga cinggeyItulah halhal remeh yang...

no imageTaman dalam Kontena tempat makan rare di seremban
Mon, 01 Mar 2021 21:30 | Hits : 8 | MY

Luar Kontena masuk dalam ada Garden Ini kafe unik yang menghidangkan makanan western menarik di Seremban Negeri Sembilan Jom tengok pengalaman kami makan di N9 Container ini Kalau rasa nak masak sendiri pula jom tengok resipi lainlain yang kami masa...

no image[VIDEO] Mengamuk Tak Dapat Order Makan, Kerusi Meja Melayang!
Mon, 01 Mar 2021 18:02 | Hits : 9 | MY

Hanya kerana tak sempatampnbspnak orderampnbspmakan kerana sudah lewat sekumpulan lelaki telah bertindak agresif dengan membaling kerusi dan meja milik restoran tersebut Video perlakuan sekumpulan tersebut telah tular di media sosial Gaduh d...

no imageRumah dekat LRT, lebih senang buat duit? Rizal
Mon, 01 Mar 2021 11:00 | Hits : 16 | MY

Takde siapa yang suka mengadap traffic jam sampai berjamjam lamanya Tapi bagi yang menetap dekat kawasan bandar memang tak boleh nak elak Nak tak nak kena hadap jugak Tahu tak Setiap tahun kita kehilangan RM551 bilion akibat traffic jam yang menj...

no imageHilang kerja, buka kedai makan di kampung
Sun, 28 Feb 2021 14:30 | Hits : 8 | MY

Hilang pekerjaan bukan penamat segalanya apabila pasangan suami isteri kembali bangkit membina kerjaya baharu di kampung halaman Azlinda Ramli 27 tahun atau lebih mesra dengan panggilan Cik Su merupakan seorang tukang masak di sebuah hotel lima bintang...

no imagePiramid Makanan Baru (2020) VS Piramid Makanan Lama
Sun, 28 Feb 2021 04:01 | Hits : 9 | MY

The post Piramid Makanan Baru 2020 VS Piramid Makanan Lama appeared first on Root of Science...

no imageTerdampar kekenyangan selepas makan tengah hari, gelagat selamba kumpulan anjing ini berjaya tarik
Sat, 27 Feb 2021 21:30 | Hits : 8 | MY

Siapa antara anda yang sering mengantuk selepas makan Mengaku sahaja lah jika anda salah seorangnya Perkara tersebut bukan hanya dialami anda malah sebenarnya ramai antara kita yang turut dijangkiti dengan perkara yang sama Namun tahukah bukan kita...

no imageTak Pernah Minta Disamakan, Gadis Ini Terasa Hati Dikata Hanis Zalikha Versi Hitam
Fri, 26 Feb 2021 21:30 | Hits : 11 | MY

Benarlah pendapat popular mengatakan bahawa di seluruh dunia ini wujud tujuh orang dikatakan menyerupai wajah kita Lebih bangga jika wajah seseorang individu itu sama seperti selebriti Namun jika menyamakan wajah seseorang tetapi dengan niat menghina...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Fri, 26 Feb 2021 21:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter