Nubhan Redha Isteri Keguguran Selepas 7 Minggu Hamil


Nubhan Redha Isteri Keguguran Selepas 7 Minggu Hamil

2021-01-24 | By ohsemput | 22 Hits

Hasrat penyanyi Nubhan untuk menimang cahaya mata ketiga tidak kesampaian apabila isterinya Afifah Hidayah Tawfek mengalami keguguran kali kedua Menerusi satu perkongsian di Instagram Nubhan berkata isterinya mengalami pendarahan semasa kandungan berus >>READ MORE



ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imageTunjuk perasaan di Bangkok bertukar ganas selepas reaksi polis
Mon, 01 Mar 2021 04:01 | Hits : 4 | MY

Tunjuk perasaan di Bangkok bertukar ganas selepas reaksi polis Dikemas kini 2 jam yang lalu Diterbitkan pada 28 Feb 2021 115...

no imageSetahun nikah, masih tak disentuh. Aku hilang arah sebab masih d4ra selepas kahwin
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 5 | MY

Foto sekadar hiasan Assalamualaikum Aku kenalkan diri aku sebagai Fifi berusia 29 tahun dan dah berkahwin 6 tahun Aku tidak tahu bagaimana nak mulakan cerita ni Sebelum berkahwin aku dan suami aku gelarkan Shahrill bercinta 5 tahun Sebelum be...

no imageIsteri Slalu Tengok Runningman Masa Mengndung, Anak Keluar Rupa Korea.. Skali Netizen Suruh Check
Sun, 28 Feb 2021 21:30 | Hits : 10 | MY

Sebut je pasal Runningman mesti ramai yang tahu rancangan Korea yang cukup popular ini kan Boleh katakan ramai juga rakyat Malaysia yang tengok Runningman sejak ia bermula tahun 2010 Bukan saja Malaysia rancangan ini mempunyai peminat yang sangat...

no imageIbu tonton Runningman ketika hamil, anak lahir kenan comel muka Korea
Sun, 28 Feb 2021 21:01 | Hits : 6 | MY

Sering kita dipesan oleh orang tuatua supaya menjaga adab dan padangan ketika diri sendiri atau isteri sedang hamil bagi mengelakkan sebarang kejadian tidak diingini terjadi kepada bayi yang akan lahir nantiBukanlah mahu mempercayai perkaraperkara tersebut namun setiap perbuatan pastinya akan dibalas oleh Maha Pencipta sama ada dalam bentuk positif atau sebaliknyaDalam beberapa posting yang d...

no imagePasangan gari tangan bersama selama beberapa minggu, terpaksa dapatkan rawatan di hospital sebab tan
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 8 | MY

Pasangan kekasih di Ukraine pada pertengahan Februari mengambil keputusan untuk menggari tangan mereka bersama selama tiga bulan bagi membuktikan cinta mereka sempena Hari ValentineampnbspAlexander kudlay dan Victoria Pustovitova berbuat demikian di depa...

no imageDera Anak | suami isteri hukuman gantung sampai mati
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 6 | MY

Sepasang suami isteri dijatuhi hukuman gantung sampai mati manakala dua lagi anak pasangan itu dilepaskan dan dibebaskan kerana membunuh seorang gadis yang juga ahli keluarga mereka SUBSCRIBE now Astro Awani httpswwwyoutubecomcastroawanisub...

no imageLelaki diperintah bayar pampasan RM31,300 sebelum ceraikan isterinya yang selama ini hanya jadi suri
Sun, 28 Feb 2021 18:00 | Hits : 5 | MY

Seorang lelaki yang baru bercerai dengan isterinya diperintah oleh mahkamah untuk membayar 50000 yuan RM31300 kepada bekas isterinya sebagai pampasan kerana isterinya telah menguruskan rumah tangga selama lima tahun mereka berkahwinampnbspUndangunda...

no imageDoktor tak belajar agama ke? Lebih Sejam Isteri Bertarung Nyawa, Suami Tak Mahu Doktor Lelaki Samb
Sun, 28 Feb 2021 14:30 | Hits : 15 | MY

Detik kelahiran cahaya mata adalah momen indah yang sering dinantinantikan oleh setiap pasangan yang berumah tangga Namun begitu persediaan untuk kelahiran sering menjadi keutamaan seperti hospital kelengkapan bayi dan persediaan dari ibu yang b...

no imageJangan Biarkan Sesak Nafas Mengganggu Kehamilan Anda, Ini Punca & Cara Mengatasinya!
Sun, 28 Feb 2021 07:30 | Hits : 9 | MY

Sesak nafas ketika hamil selalu mengganggu semua ibu mengandung kerana rahim semakin mengembang dan membesar lalu menekan paruparu Tak cukup dengan itu sahaja ibu juga susah mencari posisi tidur yang selesa hingga perlu bekerja keras untuk bernafas O...

no imageKandungan Baru Masuk Minggu 4-5? Ibu, Guna Kalendar Kehamilan Untuk Catat Tips Penting Ini!
Sun, 28 Feb 2021 07:30 | Hits : 8 | MY

Kalendar kehamilan antara perkara penting seorang bakal ibu perlu ambil berat kerana ia memberi informasi tentang kehamilan anda serta tarikh anak bakal dilahirkan Jika kandungan anda kini berusia 4 hingga 5 minggu anda pasti akan mula mengalami perubah...


Senarai Hotel Wajib Dikunjungi Cuti Sekolah
Sun, 28 Feb 2021 07:30 | Hits : 262 | MY


Website Online Counter