Pasar Awam Kekal Daif, Gila Nak Kambus Laut Sahaja


2021-06-11 | By harakahdaily | 12 Hits

Oleh SYAHIRAH SALLEHKUALA LUMPUR PAS Pulau Pinang menuntut penjelasan daripada Kerajaan Negeri Pulau Pinang berhubung keadaan Pasar Awam Teluk Kumbar yang tidak dinaiktaraf walaupun tapaknya sudah tersediaPesuruhjayan ya Ustaz Muhammad Fauzi Yusoff berkata tapak pembinaan untuk menaiktaraf pasar awam itu sudah tersedia sejak saudara Iszuree Ibrahim masih menjadi Ahli Majlis Majlis Perbandaran Pulau Pinang MPPP lagi yang kini bertukar menjadi Majlis Bandaraya Pulau Pinang MBPP 8220Hanya ada tapak sahaja pembinaannya belum tahu bila >>READ MORE


ViRealHUB.com | Organic and Viral Social Traffic Hub


no imagePelanggan hina agama Islam antara enam ditahan
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 14 | MY

PETALING JAYA Seramai enam lelaki warga tempatan terdiri daripada lima penghantar makanan dan seorang pelanggan ditahan selepas terlibat dalam satu pergaduhan melibatkan sensitiviti keagamaan di Sungai Way di sini hari iniDifahamkan kejadian berlaku selepas seorang pelanggan telah menggunakan nama yang menyentuh sensitiviti agama untuk membuat pesanan makananTerdahulu tular beberapa keping g...

no imageDua minggu hilang, Wisma Putra sedang kesan Ebit Lew
Sat, 12 Jun 2021 03:31 | Hits : 8 | MY

SHAH ALAM Kementerian Luar Negeri sedang mendapatkan perkembangan terkini mengenai pendakwah terkenal Ebit Lew yang kini difahamkan masih berada di Gaza dalam misi kemanusiaan bagi membantu rakyat negara terbabitTimbalan Menteri Luar Negeri Datuk Kamarudin Jaafar berkata pihaknya akan memeriksa lanjut tarikh penerbangan pulang pendakwah itu ke tanah airKami sedang periksa perkembangan Ebit...

no imageApabila Kerajaan Gagal Menguruskan Dong Zong....
Sat, 12 Jun 2021 05:00 | Hits : 6 | MY

Berterusan hentam sistem pendidikan negara Dong Zong dah tak patut wujudDakwaan Persekutuan Persatuan Lembaga Pengurus Sekolah Cina Malaysia Dong Zong bahawa sistem pendidikan di negara ini terperangkap dalam sistem yang bersifat tunggal adalah tidak benar sama sekaliIni kerana tegas Presiden Ikatan GuruGuru Muslim Malaysia iGuru Ustaz Mohd Azizee Hasan sistem pendidikan Malaysia mer...

no imageJiran t4kut dengar bunyi h4ntu, kenapa wanita ini pula elak basuh baju waktu malam? Paling win vide0
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

nbspBUNYI macam langsuir menangsItu gambaran sebenar keadaan bunyi mesin basuh milik seorang wanita yang dikatakan turut menggemp4rkan jiranjiran sekelilingnyaLaki aku kata kalau video ini masuk FYP dan dapat 5k love dia akan nak belikan mesin basuh baru tulisnya disertakan dengan video bunyi yang dilakukan mesinnya ketika digunakanSehingga kini video perkongsiannya di laman TikTok it...

no imageKenyataan Hamzah satu penghinaan pada j'kuasa kaji Parlimen hibrid, kata Lim
Sat, 12 Jun 2021 05:01 | Hits : 12 | MY

Lim merujuk pendirian Hamzah Zainudin bahawa Parlimen hanya patut kembali bersidang selepas imuniti kelompok dicapai...

no imageWanita bantu ibu katil sebelah, siap jagakan bayi Best ada jiran macam ni..
Sat, 12 Jun 2021 14:00 | Hits : 2 | MY

Bagi ibu hamil proses bersalin dalam tempoh pandemik Covid19 memang menguji mental dan fizikal Mana tidaknya prosedur untuk ziarah di hospital kerajaan perlu dipatuhi bagi mengelak penularan jangkitan wabak tersebutSelepas selamat melahirkan para ibu pasti memerlukan lebih banyak tenaga dan pergerakan dalam menguruskan diri dan cahaya mata tanpa ditemani suami tersayangPrihatin dengan situa...

no imageMarian Rivera Muncul Kembali Di Instagramnya Setelah Berehat Selama 3 Minggu
Sat, 12 Jun 2021 10:30 | Hits : 8 | MY

She is backSetelah berehat 3 minggu dari media sosial kini Marian kenbali membuat postingan g4mbar percutian mereka di akaun instagramnyaNetizen tertanyatanya mengapa Marian tidak menyiarkan apaapa di akaun instagramnya selama 3 minggu terakhir Tetapi sekarang Marian mengakhiri semua spekulasiMarian berkata dia hanya berehat dari media sosial dan menghabiskan masa berkualiti bersama keluar...

no imageMengkhianati Negara Sendiri....
Sat, 12 Jun 2021 12:00 | Hits : 5 | MY

Sindiket palsu MyKad dibantu kakitangan jabatan kata KP JPNPETALING JAYA Jabatan Pendaftaran Negara JPN mengenal pasti rangkaian sindiket pemalsuan MyKad turut mendapat bantuan kakitangan agensi itu bagi membekalkan kad pengenalan asli Ketua Pengarahnya Ruslin Jusoh berkata itu antara tiga modus operandi dikenal pasti JPN berkaitan kes pemalsuan MyKad yang disifatkannya penyalahgunaan kuasa...

no imageBekas penyokong Azmin nafi ditawarkan untuk lompat parti
Sat, 12 Jun 2021 08:31 | Hits : 8 | MY

Salah seorangnya berkata dia kekal setia pada PKR dan PH dan jika memang ada hasrat untuk menukar sokongan pastinya dia sudah melakukannya sebelum ini...

no imageWujud Trend Lelaki Jerat Wanita Bekerjaya
Sat, 12 Jun 2021 01:30 | Hits : 5 | MY

SEREMBAN Golongan wanita bekerjaya namun masih belum mempunyai pasangan hidup merupakan golongan yang dinasihatkan supaya berhatihati dengan jerat cinta lelaki yang hanya mahu mengambil kesempatan terhadap merekaIni berikutan terdapat dua kes yang dilaporkan kepada Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Hal Ehwal Wanita Keluarga dan Kebajikan Negeri Sembilan Nicole Tan Lee Koon iaitu wanita yan...



Website Online Counter